Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Fiyatı ne kadar bilmiyorum ama o segment için düşünürseniz Campagnolo Khamsin de düşünebilirsiniz. RS11 giriş seviye için beklentilerinizi karşılar.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Scudo
@hydrocon Yükseltme amaçlı bakmıyorum ne yazık ki zaten.Şu anda bisikletim gidemiyorum arka jant yüzünden.Bana bisikleti yürütecek e haliyle de üstünde gelenden bir tık daha iyi bir şey lazım.Üstünde gelen jant hurda gibi olduğu için alacağım jant alt seviye bir jant olabilir.Hatta daha uygun buldum diye kararımı verdim ve Rs10 alacağım.Khamsin düşünmeme sebebim ise grupset'in shimano olması.Shimano grupset'li bisiklete Campagnolo jant'ı biraz abes bulmuşumdur da hep.Yine de çok teşekkür ederim. :srnsml:

Grupset ve jant aynı olsun dersen RS10 11 senin işini fazlasıyla görür. Rica ederim dostum.

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Merhabalar,
geçen Çarşamba günü Zeytinburnu bisiklet yolunda evet yanlış duymadınız bisiklet yolunda bir motosikletçi bir diğer adıyla trafik magandası bisiklet yoluna girmiş arkamdan geliyor son anda ben yol ağzına gelip durunca oda hesap edemedi sanırsam arkadan hafif bir tıklattı .
Döndüm seni şikayet edeceğim demeye kalmadı , cana gelmesin mala gelsin dedi kaçtı ben de pedala asıldım ama nafile teker kilitlenmiş jant yamulduğundan dolayı eve'de 25 km. uzaklıkta oluyorum geri kalan ızdırabı siz hesap edin saatte gündüz 3 sıcak tepede her neyse hikaye bu kadar yeter. :)

şimdi hasara geçelim , çok bir hasar yok jant tellerinde hiç bir sıkıntı yok ruble , arka vites aktarıcı hiç bir şey yok sadece jantın iskeleti hafif bir bombelenme yapmış ama teker takılıyor dönmüyor.

ben de arkaya yeni jant alacağımdan önle birlikte set olması gerektiğinden 2 tane yani 1 set alacağım lakin öğrenciyim param yok denecek kadar az. ( max. 200 )
bu durumda bana önerileriniz ne olur ?

(link)
bisikletimde bu. ( ruble-teker uyumu açısından.)

niye bu kadar uzun uzadıya anlattım onuda bilmiyorum yaklaşık 4 gündür bisiklet sürmüyorum , psikolojim pek iyi değil. :D

@brstrmn 200 lirayla markalı setlerden almanız zor. Onun yerine ,yol bisikletlerinden çıkma az kullanılmış stok tekerleklerden alabilirsiniz. Özellikle Carraro,Sedona ,Merida,Mosso gibi markaların giriş seviyesi yol bisikletlerinden çıkma olursa işinizi görür.

@Yetkin 300'e çıksak kurtarmaz mı yine ?
bu decathlon'da satılanlar nasıl ?

@brstrmn
Neden set olması gerekiyor?

@Aytaç DİREK görüntü açısından dedim , bilmiyorum belki yanlış düşünüyorumdur.

biraz önce mahallede ki bisikletçiyi gördüm , getir düzeltiriz onda bir şey yok dedi , sizce sağlıklı olur mu ? götüreyim mi ?

@brstrmn
Jant için kısıtlı bütçen varsa eğer telleri ve göbeği değiştirmeden sadece arka jant çemberini değiştir yeter.Epey ucuza mal olur emin ol.

@Serkan Mıstınoğlu
jWGabg.jpg
videoda var onuda upload ediyorum.

@Serkan Mıstınoğlu (link) buyurun buda videosu.
videoyu çekerken farkettim 1-2 jant yumuşamış gibi sadece o kadar . ruble ve arka aktarıcı sapasağlam.

Dosyalar

• IMG_5377.JPG
    IMG_5377.JPG
    129,5 KB · Okunma: 158
  • IMG_5376.JPG
    IMG_5376.JPG
    127,8 KB · Okunma: 152
@Serkan Mıstınoğlu tamam teşekkür ederim.

@Serkan Mıstınoğlu

(link)

elinden bu kadar geldi adamın , bir sıkıntı çıkarmaz değil mi ? güzel oldu bence.

arkadaşlar, ultegra 6800 ile campagnolo scirocco yu kıyaslamak gerekirse hangisini önerirsiniz. değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler

Geri