Merhabalar,
geçen Çarşamba günü Zeytinburnu bisiklet yolunda evet yanlış duymadınız bisiklet yolunda bir motosikletçi bir diğer adıyla trafik magandası bisiklet yoluna girmiş arkamdan geliyor son anda ben yol ağzına gelip durunca oda hesap edemedi sanırsam arkadan hafif bir tıklattı .
Döndüm seni şikayet edeceğim demeye kalmadı , cana gelmesin mala gelsin dedi kaçtı ben de pedala asıldım ama nafile teker kilitlenmiş jant yamulduğundan dolayı eve'de 25 km. uzaklıkta oluyorum geri kalan ızdırabı siz hesap edin saatte gündüz 3 sıcak tepede her neyse hikaye bu kadar yeter.
şimdi hasara geçelim , çok bir hasar yok jant tellerinde hiç bir sıkıntı yok ruble , arka vites aktarıcı hiç bir şey yok sadece jantın iskeleti hafif bir bombelenme yapmış ama teker takılıyor dönmüyor.
ben de arkaya yeni jant alacağımdan önle birlikte set olması gerektiğinden 2 tane yani 1 set alacağım lakin öğrenciyim param yok denecek kadar az. ( max. 200 )
bu durumda bana önerileriniz ne olur ?
(link)
bisikletimde bu. ( ruble-teker uyumu açısından.)
niye bu kadar uzun uzadıya anlattım onuda bilmiyorum yaklaşık 4 gündür bisiklet sürmüyorum , psikolojim pek iyi değil.