Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti jant seti tavsiyesi

Benim de r14 de stock jant vardı rs100 almıştım bir arkadaşımdan ağırlık biraz fark ediyor akıcıklık da fark ediyor

• Beğen
Tepkiler: z0n3
Scudo
Kesinlikle haklı bir yorum. @z0n3 şuanda sıfır 1000 liraya çift olarak baktığımızda lastik satıyorlar. İkinci elde bile o fiyata ürün sayısı az. Özceylan 'da bile stok bitmiş üründe 2700 küsur yazıyor. Şimdiden hayırlı olsun.
Valla ne yalan söyleyeyim bende inanamadım ilk başta :) hatta kargoyu verdikten sonra düşündüm acaba sadece ön veya sadece arka jant mı gelecek diye :komik: çok teşekkür ederim.

Merhaba, forumda yazanları da okudum fakat sizden tekrar onay almak istedim :) 1000 tl ye amazondan shimano wh rs-100 jant seti aldım şu an yolda. Bisikletim Peugeot R16 yol bisikleti, şu anda standartta gelen jantları kullanıyorum. Shimano wh rs-100 jant seti değişimi ile ciddi bir fark yaşar mıyım? Yoksa gereksiz bir harcama mı olur?
Hayirli olsun hocam nereden aldınız link sayfa vs.paylasir misin

• Beğen
Tepkiler: z0n3 ve suyunsesi
Hayirli olsun hocam nereden aldınız link sayfa vs.paylasir misin
Teşekkürler hocam, link paylaşamıyorum malesef forum izin vermediği için fakat Amazon Türkiye'den direkt ürün adıyla aradığınızda çıkan seçenekten aldım. Şu anda stokta yok uyarısı veriyor.

Bu arada jantı incelediğimde arka jantta yanak kısmında çok hafif bir eğirilik gördüm. Bu düzeltilebilir bir şey midir? İzmir'de yaşıyorum önerebileceğiniz bir bisikletçi var mıdır bu konuda?

Son düzenleme:
merhaba herkese, sürüşe çıkmadan önce vızır vızır gelen hub sesi sürüşün sonlarına doğru gelmemeye başladı. sebebi ne olabilir?

Teşekkürler hocam, link paylaşamıyorum malesef forum izin vermediği için fakat Amazon Türkiye'den direkt ürün adıyla aradığınızda çıkan seçenekten aldım. Şu anda stokta yok uyarısı veriyor.

Bu arada jantı incelediğimde arka jantta yanak kısmında çok hafif bir eğirilik gördüm. Bu düzeltilebilir bir şey midir? İzmir'de yaşıyorum önerebileceğiniz bir bisikletçi var mıdır bu konuda?
Hocam bana yakın olarak parkur ve sundu bisiklet var arayıp bir görüşün olmadı

• Beğen
Tepkiler: z0n3 ve Ali Eren
Şu an bisikletimin üzerinde Roval Rapide SL35 var. Hafif ve akıcı karbon jantlara geçmek istiyorum. Prime blackedition şu an düşündüğüm, campagnolo bora serileri biraz pahalı kalıyor. 1400gr altında fiyat performans oranı iyi bir jant tavsiyesi var mı?

Not: Clincher ve mekanik frenli

Arkadaşlar merhaba zonda c17 jantın şekildeki kısmı kırılmış sonradan fark ettim sürüşede çıktım .Sizce ne yapmalıyım ?Bu şekilde sürmek sorun olur mu?E1C447CA-90A3-4B1B-8D3F-78461B1BB076.jpeg36AFC6A2-F12F-4EEE-A188-8C136FA5262A.jpeg1C8D6B57-335C-453E-A164-07BD2ED96562.jpeg
Hangi parçayı almalıyım ?6D18F144-621D-419F-9334-99FEBC05199C.pngE2A2A120-E5BD-4348-8357-8F470B2EC3E9.png

Son düzenleme:
Vision team 35 jant setinin çemberini, prime karbon çember ile değiştirebilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Vision team 35 jant setinin çemberini, prime karbon çember ile değiştirebilir miyim?
Pratikte olur gibi geliyor fakat denemeden kesin bir şey söylemek yanlış olur.Gerçi düşünüldüğü zaman uyumlu olmaması için hiçbir sebep yok.Sonuçta çemberin profili aynı-delik sayısı da aynı ise olabilir gibi geliyor

• Beğen
Tepkiler: Burak Altaç
Cole Rollen Elite mi Zonda mı diye sorsam Zonda ağır basacak gibi. Cole Rollen ikinci el yaklaşık 4000 km de ki jantımın üzerine ne kadar ücret verip 4000 km de ki Zonda janta geçeyim.

Cole Rollen Elite mi Zonda mı diye sorsam Zonda ağır basacak gibi. Cole Rollen ikinci el yaklaşık 4000 km de ki jantımın üzerine ne kadar ücret verip 4000 km de ki Zonda janta geçeyim.
Bana sorsan bütçe sıkıntısı yoksa satmam coleyi, alırım zondayıda, tutarım tekini yedekte,piyasa ne olacağı belli değil daha 1700 e aldığım jantlar bir ara 7000 8000 e kadar çıkmıştı,şimdi sanırım düşmüş biraz,ha düşmüş dediğimde 6500 gibilere,bu arada zondayı kullanmadım ama değerler ve kullanıcı yorumları Cole ile birbirine çok yakın ve yüzde 90 pozitif yönde olumlu,ben ve Cole beraber 45000 kmyi devirdik ve ancak göbekleri ölürse çöp olur gözü ile bakıyorum... ayrıca kardeşi lite olanı aldım o da tank gibi maşallah o bile 3500 4000 gibi olmuş....eeee zaman artık tasarruf ve elindekini sonuna kadar kullanma devri.

Merhaba herkese,
Cole Rollen Elite DİSK versiyonunu kullanan var mı? Son 40 sayfayı okudum. Gördüğüm kadarıyla V fren versiyonunun memnuniyeti yüksek ancak disk ile ilgili pek bir bilgi/yorum göremedim. Kullanan varsa yorum iletebilirse çok sevinirim.
Aslında hedefimde CL Zonda Disk vardı ancak onda da sokma mil jant stoklarda yok. Dolayısıyla farklı alternatiflere yöneldim. Yorumu olan varsa alabilirsem çok sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Merhaba herkese,
Cole Rollen Elite DİSK versiyonunu kullanan var mı? Son 40 sayfayı okudum. Gördüğüm kadarıyla V fren versiyonunun memnuniyeti yüksek ancak disk ile ilgili pek bir bilgi/yorum göremedim. Kullanan varsa yorum iletebilirse çok sevinirim.
Aslında hedefimde CL Zonda Disk vardı ancak onda da sokma mil jant stoklarda yok. Dolayısıyla farklı alternatiflere yöneldim. Yorumu olan varsa alabilirsem çok sevinirim.
merhaba rim brake cole rollen elite iki tane eskittim. 3000 km kadar da cole rollen elite disk jant setini kullandım. bu paraya alınabilecek en güzel jant seti. akıcı, hafif.. aslı bisiklet distbiritörü. yedek parça, muhatap vs bulursun. zonda seti de 3 bin km kadar kullandım bilmiyorum ben fark göremedim. diğer bisikletimde vision team35 kullanıyorum mesela ağır ve sanki akıcılığı daha az.. ben olsam cole rollen elite alırım arta kalan paraya güzel bi çift lastik alırım miss.

• Beğen
Tepkiler: Aesert
Herkese merhaba, bir süredir takip ettiğim bu jant setini bike24 üzerinden satın aldım. Jantlar yolcu beraberinde geldi. Tam model adı; DXC RD/FIFTY olarak geçiyor. Model olarak Novatec R5 U 3.0 modeli ile birebir aynı ürün. bike24 üzerinde 12 olumlu yorum almış bir jant. Maliyeti yaklaşık 540 euro, 10 bin tl. sı diyebiliriz. Bu rakamlara 50 mm. profile sahip karbon jantlar açıkçası bana cazip geldi.

Ağırlığı 1637 gram. Jantlar ile birlikte ön ve arka sokma mil gelmiyor. Tüm disc fren özellikli jantlar ile birlikte sokma mil geliyormu bilmiyorum, bilen varsa ve aydınlatırsa sevinirim. Henüz test etme imkanım olmadı. Fikir vermesi açısından ön bilgi paylaşmak istedim.

(link)

IMG_E2732.JPGIMG_E2735.JPGIMG_E2736.JPGIMG_E2737.JPG

Arkadaşlar vision team 35 için 0 jant çemberi arıyorum. Çember hasar gördü. Bunu nerden bulabilirim. Yurtiçi sitelerde bulamadım. Yurtdışında var mıdır ? Ya da ülke içinde nerde bulabilirim?

Arkadaşlar vision team 35 için 0 jant çemberi arıyorum. Çember hasar gördü. Bunu nerden bulabilirim. Yurtiçi sitelerde bulamadım. Yurtdışında var mıdır ? Ya da ülke içinde nerde bulabilirim?
Markaya mail atın. Ülkemizde tedarik eden varsa sizi yönlendirirler. Token jantlar için benzer bir süreç yaşamıştım.

Markaya mail atın. Ülkemizde tedarik eden varsa sizi yönlendirirler. Token jantlar için benzer bir süreç yaşamıştım.

Hocam bunları Erdoğanlar tedarik ediyor sanırım. Zaten kendileri ile konuştum. Bir tedarik sıkıntısı olduğunu, martta yedek parçaların gelecegini ama bazen tek jant olarak ellerinde olunca siteye girdiklerini söylüyorlar. Ama buna rağmen faydası olur derseniz yazayım email. Sonuçta marta kadar bekleyemem.

Bence yazın. Yurtdışından bir yönlendirme gelince daha ehemmiyetli davranırlar muhtemelen. Belki sırf sizin için bile ürün gönderimi yapabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Ceasar Bravo
Bu jant setini daha önce kullanan var mıdır?

(link)

• Beğen
Tepkiler: serhataltay
Geri