umitcanunver
Üye
- Tepki
- 9
- İsim
- Ümitcan Ünver
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Peugeot
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Valla ne yalan söyleyeyim bende inanamadım ilk başta hatta kargoyu verdikten sonra düşündüm acaba sadece ön veya sadece arka jant mı gelecek diye çok teşekkür ederim.Kesinlikle haklı bir yorum. @z0n3 şuanda sıfır 1000 liraya çift olarak baktığımızda lastik satıyorlar. İkinci elde bile o fiyata ürün sayısı az. Özceylan 'da bile stok bitmiş üründe 2700 küsur yazıyor. Şimdiden hayırlı olsun.
Hayirli olsun hocam nereden aldınız link sayfa vs.paylasir misinMerhaba, forumda yazanları da okudum fakat sizden tekrar onay almak istedim 1000 tl ye amazondan shimano wh rs-100 jant seti aldım şu an yolda. Bisikletim Peugeot R16 yol bisikleti, şu anda standartta gelen jantları kullanıyorum. Shimano wh rs-100 jant seti değişimi ile ciddi bir fark yaşar mıyım? Yoksa gereksiz bir harcama mı olur?
Teşekkürler hocam, link paylaşamıyorum malesef forum izin vermediği için fakat Amazon Türkiye'den direkt ürün adıyla aradığınızda çıkan seçenekten aldım. Şu anda stokta yok uyarısı veriyor.Hayirli olsun hocam nereden aldınız link sayfa vs.paylasir misin
Hocam bana yakın olarak parkur ve sundu bisiklet var arayıp bir görüşün olmadıTeşekkürler hocam, link paylaşamıyorum malesef forum izin vermediği için fakat Amazon Türkiye'den direkt ürün adıyla aradığınızda çıkan seçenekten aldım. Şu anda stokta yok uyarısı veriyor.
Bu arada jantı incelediğimde arka jantta yanak kısmında çok hafif bir eğirilik gördüm. Bu düzeltilebilir bir şey midir? İzmir'de yaşıyorum önerebileceğiniz bir bisikletçi var mıdır bu konuda?
Pratikte olur gibi geliyor fakat denemeden kesin bir şey söylemek yanlış olur.Gerçi düşünüldüğü zaman uyumlu olmaması için hiçbir sebep yok.Sonuçta çemberin profili aynı-delik sayısı da aynı ise olabilir gibi geliyorVision team 35 jant setinin çemberini, prime karbon çember ile değiştirebilir miyim?
Bana sorsan bütçe sıkıntısı yoksa satmam coleyi, alırım zondayıda, tutarım tekini yedekte,piyasa ne olacağı belli değil daha 1700 e aldığım jantlar bir ara 7000 8000 e kadar çıkmıştı,şimdi sanırım düşmüş biraz,ha düşmüş dediğimde 6500 gibilere,bu arada zondayı kullanmadım ama değerler ve kullanıcı yorumları Cole ile birbirine çok yakın ve yüzde 90 pozitif yönde olumlu,ben ve Cole beraber 45000 kmyi devirdik ve ancak göbekleri ölürse çöp olur gözü ile bakıyorum... ayrıca kardeşi lite olanı aldım o da tank gibi maşallah o bile 3500 4000 gibi olmuş....eeee zaman artık tasarruf ve elindekini sonuna kadar kullanma devri.Cole Rollen Elite mi Zonda mı diye sorsam Zonda ağır basacak gibi. Cole Rollen ikinci el yaklaşık 4000 km de ki jantımın üzerine ne kadar ücret verip 4000 km de ki Zonda janta geçeyim.
merhaba rim brake cole rollen elite iki tane eskittim. 3000 km kadar da cole rollen elite disk jant setini kullandım. bu paraya alınabilecek en güzel jant seti. akıcı, hafif.. aslı bisiklet distbiritörü. yedek parça, muhatap vs bulursun. zonda seti de 3 bin km kadar kullandım bilmiyorum ben fark göremedim. diğer bisikletimde vision team35 kullanıyorum mesela ağır ve sanki akıcılığı daha az.. ben olsam cole rollen elite alırım arta kalan paraya güzel bi çift lastik alırım miss.Merhaba herkese,
Cole Rollen Elite DİSK versiyonunu kullanan var mı? Son 40 sayfayı okudum. Gördüğüm kadarıyla V fren versiyonunun memnuniyeti yüksek ancak disk ile ilgili pek bir bilgi/yorum göremedim. Kullanan varsa yorum iletebilirse çok sevinirim.
Aslında hedefimde CL Zonda Disk vardı ancak onda da sokma mil jant stoklarda yok. Dolayısıyla farklı alternatiflere yöneldim. Yorumu olan varsa alabilirsem çok sevinirim.
Markaya mail atın. Ülkemizde tedarik eden varsa sizi yönlendirirler. Token jantlar için benzer bir süreç yaşamıştım.Arkadaşlar vision team 35 için 0 jant çemberi arıyorum. Çember hasar gördü. Bunu nerden bulabilirim. Yurtiçi sitelerde bulamadım. Yurtdışında var mıdır ? Ya da ülke içinde nerde bulabilirim?
Markaya mail atın. Ülkemizde tedarik eden varsa sizi yönlendirirler. Token jantlar için benzer bir süreç yaşamıştım.