Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti kullananlara soruyorum?

@Mustafa demirbacak

Yeşil sempatimide fazlasıyla kazanmış durumda. Sadece bisiklete ayırdığım 1000tl bütçem var ve bu bütçe ile alabileceğim en iyi bisiklet triban3. Hırsızlık ve ilk yol bisikleti tecrübem olacağı için de biraz sıcak geliyor bu yeşil:)

@Mustafa demirbacak
işin eğlenceli kısımlarından biri tabiki:) mtb ile azda olsa bir refleksim gelişmiş durumda:)

Scudo
Kırmızı bir tane takılmıştı gözüme triban 3 ama satıldı mı bilemiyorum .

@Mustafa demirbacak
hiç bunlara bulaşmadan triban 3ü al diyorsunuz?:) peki nerde gördünüz?:)

(link)
(link)

Beyaz yeni gelmiş fiyatı filan da uygun gibi geldi bana ama siz bilirsiniz tabiki parsı sizden çıkacak :D

Ah sorma zaten en beğendiğimiz hep başka şehirde olur :D

@Mustafa demirbacak

Beyaz bana ait :)

Satmaktan da vazgeçtim. Upgrade'e karar verdim :)

Onur iyi yapmışsın yani rengi filan da çok hoşuma gitmişti maşallah diyimde nazar değmesin yani param olsaydı gelirdim istanbula :)

• Beğen
Tepkiler: OnurYılmaz
@OnurYılmaz

iyi yaptınız ben de almazdım zaten :) :) şaka bir yana ikinci el bir şey almaktan her zaman çekinmişimdir aradaki fark çok olmadıkça triban 3 ün fiyatına göre sahibinden linklerinde paylaştığım bisikletlerin fiyatı cazip gelmiyor değil olusmuz bir durumda vereceği üzüntünün yoğunluğundan dolayı göre. ve sizin triban3 ile olan tecrübelerinizi ve yorumunu öğrenebilir miyim:)?

@Mustafa demirbacak

istanbulva git gel parasına sıfırını alamaz mısınız. ironiyi mi kaçırıyoruz:) bide güle güle kullanın gerçekten görsel olarak hoşuma en çok giden bisiklet beyaz triban 3 ve bu retro bisikletler:)

@kemal karga

Ben sabah 6 km işe gidiş, 5.5 km de eve dönüş yapmaktayım. Bunun yanında hafta sonu da min. 30-40 km var. Çok kullanmıyorum, bu kadarı ile olacak yorumlarım :) Hiç sıkıntı çekmedim diyebilirim. Özellikle microshift vites beni korkutuyordu ama sıkıntı yok, güzel çalışıyor. Karbona geçme isteği, biraz ağırlıktan kurtulmak ee biraz da şımarıklık :) yavaş yavaş ywpmaya karar verdim. Önce maşa, sele borusu, sele gibi şeyler, en son da kadro diye düşünüyorum. Vites takımını bozmam ama belki frenleri değiştiririm. Param olursa sram apex alırım direkt.

Son zamanlar çok araştırdım ve sürekli fikir değiştirdim. Daha bugün satayım dedim, akşam vazgeçtim. Kararsız kalmak çok çok zor çok. Sana tavsiyem, aklına az da olsa yatan bir şey varsa al gitsin. Sonra zamanla yenilersin.

@OnurYılmaz

eğer sahibinden linklerindeki bisikletlerle ilgili kötü yorum alabilirsem :) triban3 beyaz alıcam:) ama o eski görüntüleri cezbediyor beni sadece sağlamlıkları konusunda endişeliyim tabi 300 lira nere 1000 lira nere nasıl bir sağlamlık beklentin olabilir ki diyebilirsiniz ama anlatmaya çalıştığım şey başka bişey :)

yol bisikleti için yol lazım anlaşılan. o da dünyanın 17. büyük ekonomisinde maalesef yok.

@kemal karga

Triban3 sağlamlık konusunda kesinlikle üzmez. Karbon değil ki kırılma ihtimali olsun ki karbonlar da kolay kolay kırılmıyor. Çin malı çakma pinarelloya binip bostancıdan kartepeye çıkan tanıdıklarım var :)

@Tunakan Önen

Bende sahil seridindeki yol bitimin tumseklerine giriyordum ilk baslarda alismamistim 1500 km oldu sıkıntı yok bi bisikletli cocuga 30 km ile on teker carpti yinede jantta aman aman bisey yok frene deymiyor jant ama bi ara akord yaptiricam bunlar kilolu birine olsaydi elinde kalirdi muhtemelen :) (53 kilo)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bende YOL luyum :)

şimdi sen YOLa karar verdin :)

doğru YOLu arıyosun :)

sende YOLlu olacaksın :)

allah YOLunu açık etsin :)

Esipisi o yav :) İmkan yok ya rahat konuşuyoz o yüzden ;)

yol bisikletinde düşme akort lastiklerin inceliği ve yolun bozuk olmasında dolayı yolu kavrayamamsı ve gücün israfı gibi sorunlar yaşarsın. Ayrıca jant setin kısa sürede bozulabilir. ciklokros bisikletlerden deneyebilirsin ben hiç binmedim gerçi işini görür sanıyorum.

@zekeriya usta

Yazdıklarınız hayal ürünü.

geçtiğimiz hafta sonu üsküdar kefken sakarya yaptım 265 km yolda hayal görmeye çok vaktim oldu. Haklı olabilirsin :)

@Berke Kazankaya

Alakası yok hayal ürünü olmasıyla gerçekleri söylüyor.

Geri