Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti lastiği ile toprak yollarda gidebilir miyim ? Tavsiyeler

@cumali55

@cumali55 evet gerçekten çok güzel bir Video insan izledikten bisiklete binerin geliyor.
Özellikle beni yol bisikleti ne böyle korkusuz binmeye teşvik ediyor.

@gmfaruk

Bu nedir yaaa :ssrtcbya: bisiklet piyasasının insanı teşvik edici makul rakamlarda olması lazım bence çok pakalı bir piyasa
@Sadettin Z. Nin dediği gibi benim bisiklete komple 2 tane alır @gmfaruk :hhhhhh:

Scudo
@okkesmutlu

@okkesmutlu bu bahsettiğiniz lastiği nerede bulabilirim ?

michelin dynamic sport lastikler var yol bisikletimde.Ne bisiklet ne de lastikler hassas.Unutun artık şu hassas kısmını.Mtb kadar off-road yapılamaz diye sert yola da gelemez diye bir şey yok.Her yolda kullanıyorum.Istanbulda oturuyorum zaten yollar ne kadar iyi sonuçta ?
988 km'de bisiklet sadece 1 kez lastik patladı.Kocaman çivi çıktı lastikten.Normal yani o da.

• Beğen
Tepkiler: mali_3423
@Uptown Cyclist

@Uptown Cyclist sen böyle diyorsun ama ben bisikleti aldım daha 100 km yapmadan 20 defa lastik patladı hal böyle olunca insan tedirgin oluyor korkarak biniyor bisiklete

• Beğen
Tepkiler: GrandHan
@mali_3423
Şans ile alakası da var ne yazık ki.Günde 85 km yapıyorsan max 5 km'si toprak taş içinde geçiyor.Nasıl yollarda kullanıyorsun ki ? Ayrıca patlak önleyici gibi şeyler var.Bence bir bak onlara.

• Beğen
Tepkiler: GrandHan
Selamlar, Eğer lastik tekrar tekrar patlıyorsa, dış lastikte yabancı bir madde kalmış olabilir. Dış lastiği çıkarıp elinizde dikkatlice iç tarafından bir kontrol edin. Normalde lastikler bu kadar da hassas değil.

Janttan dolayı da patlayabiliyor

Geri