Scudo Sports

Yol Bisikleti Mi Şehir Bisikleti Mi?

Oktay Ataş

Daimi Üye
Tepki
100
Arkadaşlar iyi günler uzun uzun Trek Fx serisini araştırmıştım aslında yol bisikleti istiyordum fakat fiyatlarının pahalı olması beni vazgeçmek zorunda bırakmıştı. Carraro marka bir bisiklet gördüm aşağı yukarı Trek FX 7.3 ile aynı fiyata denk geliyor

(link)

bu bisiklet in donanımları nasıldır acaba? Trek FX 7.3 ile karşılaştırdığımızda ne gibi farklarla karşılaşırım?

Ayrıca bu fiyatlara bulabileceğim bu kalitelerde bir yol bisikleti daha tavsiyeniz var mıdır? Tabiki bir de 2011 modellerini bekleyeceğim aslında geldiklerinde mesajı açmam gerekirdi fakat 2010 modellere göre karşılaştırma yapmak istedim

Şimdiden teşekkürler. :)

Trek FX 7.3: (link)

Scudo
(link)

bu linkteki salcano ya bi bak istersen.

(link) bütçeni aşarmı bilmiyorum birde buna

bak

salcano düşünmüyorum genede teşekkürler

ben araştırdım gördüm fakat belki 2011 de gerçekleşir diye düşünüorm :)

bence öncelikle ne tür sürüş yapacağına karar vermelisin.
şehir bisikleti ve yol bisikleti sürüş konforu açısından çok farklı.
amacın hızlı ama konforsuz sürüşler mi yoksa nispeten daha yavaş ve gezinti amaçlı sürüşler mi?

aslında hız ve dayanıklılık istiyorum fx i çok araştırdım tam istediğim gibi bir bisiklet gibi ama içimde de yol bisikleti hevesi var :)

Hevesiniz yol bisikletiyse şehir bisikleti alsanız aklınız yine yol bisikletinde kalır.Bence siz kesinlikle yol bisikleti almalısınız,diğer seçeneklerin sizi ayartmasına izin vermemelisiniz.

Geri