Resul Özbarlas
Aktif Üye
- Tepki
- 42
- Bisiklet
- Salcano
belirtiğim gibi bu düşündüğüm tur öyle ağır yükler gerektiren tur değil.Bir sırt çantası bana yeter.Nedenini dediğim gibi bahsettim yukarıda.Öyle ahım şahım yükler ile yola çıkmayacağım.Ayrıca bunu ben sadece bir plan olarak söyledim aslında bu konu ikinci bir planda.Benim birinci önceliğim bana yaklaşık 3-4 yıl arkadaşlık yapabilecek bir bisiklet.Ve bu süre içinde benim bu bisikletten beklediğim okula gidip gelebilmek,haftasonları ve yazları antreman tarzında kısa veya uzun(ilçeler arası) sürüşler yapmak.Yani birinci önceliğim düşündüğüm tur değil,bir de o tur öyle çok uzun süreler bisiklet üzerinde kalacağım bir ağırlıkta tur değil.
Uzun lafın kısası; okula gidip gelebilmek,haftasonları ve yazları antreman tarzında kısa veya uzun(ilçeler arası) sürüşler yapmak için yol bisikleti mi yoksa tur-şehir bisikleti mi? Aslında benim fikrim yol bisikleti daha iyi bir seçenek gibi ama sizin gibi abilerime danışmadan sürücü tecrübesi ve izlenimi almadan bu işe girişmek istemiyorum Kusuru bakmayın biraz kafanızı şişirdim
kısa turlar derken kaç km civarı yollar hakkında konuşmuş oluruz hocam ?
Aslında evet kalbimin bir köşesi sürekli yol bisikleti yol bisikleti diye atıyor dersek yalan olmaz Ancak alıp pişmanlıkta duymak istemiyorum(Her iki bisiklet içinde)
Uzun lafın kısası; okula gidip gelebilmek,haftasonları ve yazları antreman tarzında kısa veya uzun(ilçeler arası) sürüşler yapmak için yol bisikleti mi yoksa tur-şehir bisikleti mi? Aslında benim fikrim yol bisikleti daha iyi bir seçenek gibi ama sizin gibi abilerime danışmadan sürücü tecrübesi ve izlenimi almadan bu işe girişmek istemiyorum Kusuru bakmayın biraz kafanızı şişirdim
kısa turlar derken kaç km civarı yollar hakkında konuşmuş oluruz hocam ?
Aslında evet kalbimin bir köşesi sürekli yol bisikleti yol bisikleti diye atıyor dersek yalan olmaz Ancak alıp pişmanlıkta duymak istemiyorum(Her iki bisiklet içinde)