Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikleti Önerisi

Merhabalar forumda yeniyim.

Bu pazara bisiklet almayı düşünüyorum. 1200 lira bütçemi ayırdım kenara. Yol bisikleti istiyorum bi atlayayım çengelköyden kadıköye soluksuz gideyim. Yaşım 18 boyum 184 kilom 75 aklımda bianchi touring 713 e carrero 225 var, sizce bunlar arasından hangisi ya da bunların dışında bir bisiklet öneriniz var mıdır? teşekkür ederim.

Scudo
Btwin Triban 5 iyidir.Bütçenizin 300 kadar üstünde ama bence düşünebilirsiniz

Kadro Boyu.jpg
Öncelikle doğru kadro boyunu bulmak ile başlayalım 56 cm kadro sanırım senin için yeterli olacaktır bahsi geçen modelleri elbette tercih edebilirsin ancak gözden çıkardığın limit ile acil olarak satışa sunulmuş temiz 2.ci el yol bisikletleri de bulunabiliyor araştırmadan karar verme derim iyi seçimler

(link)

@erdincsen
900 tl'ye triban 3 al geri kkalan paranını bir kısmıyla ekipman alırsın artanını da cebe koyarsın.

Kusuruma bakmayın cahilliğime verin :( tur bisikleti olacak yol değil düzeltme yapayım

Tur bisikleti değil, şehir bisikleti.

Bu bütçeyle ikinci el yol bisikleti bakılabilir. Cole Rollen jantlar, Campy Xenon grupset. Mis gibi, temiz.

Merhabalar ;
Bisikletimi sattım ve yeni birtane almak istiyorum 9.000 tl bütçem var önerileriniz nelerdir acaba. Fikirleriniz değerlidir ; şimdiden teşekkür ederim

9000 liraya hiçbir şey alınmaz. 10.000 olsa alınırdı. Neyse şaka bir yana 9000'e Dura-Ace veya Ultegra Di2'nin altına inmezdim. Zaten donanım olarak en üst düzey olacak bisikletin burada kadro ve jantlar önemli. İlginç olabilir ama KTM'nin çok iyi bisikletleri var. Hem donanımı hem kadrosu iyi.

(link)

Bulur musun bilemem ama bence çok hoş tasarımı ve Dura-Ace ile donatılmış,6.9 kg. Jantları belki bisikletin seviyesine göre düşük kalabilir ama Kysrium'da bayağı iyi bir set.

Ancak marka bağımlısıysan bunlar uygundur ; ( Markayı kötülemek için demiyorum ikiside süper markalar ama Türkiye'de fahiş fiyatlardalar )

(link)

Tarmacları pek severim ama onlarında fiyatları uçuk gerçi bütçende uçuk :)

(link)

Ne alırsan al hepsi ömürlük olacaktır.

@Furkan TK

Gınat 2015 TCR Advanced SL 0 Dİ2 Bisiklet 2x11 'ın sonuna gülücük koymayı unuttun sanırım 35.280 TL :)

Bu senin yazdıkların dışında dechatlona da bakarsan Afedersin şimdi unuttum ama oradaki bisikletleri göz önünde bubulundurmak isteyebilirsin orada da gerçekten iyi bir marka vardı dediğim gibi unuttum şimdi ama yinede internetten bi bak istersen

Gerçi forum biraz eskiydi galiba ama

@NeutralizeR nereden başlasam nasıl anlatsam!

jantlara daha sonra yatırım yaparsanız ( dokuz bin varsa gerisi gelir :D )
* (link)

yine jant sorunsalı ama ayrı bir efsane
* (link)

* Canyon Endurace CF 9.0 SL

* Fezzari Foré CR5 Team (2014 modelinin 3000 dolar civarında diye biliyorum. 2014'ün en iyi fiyat/performans bisikletleri arasındaydı

* Cannondale Synapse (Carbon Ultegra Disc)

* KTM Strada 5000 DA/Ult R28 995

iyi alış verişler! :D

@evrim bilgen gerçekten cok teşekkür ederim , ama bu bisikletler siparişle geliyormu türkiyeye yani kredi kartı ilemi almamız lazım

@NeutralizeR siparişle getiren yerler de vardır muhakkak. Ama tavsiyem, deneyerek almanız yönünde olur. O kadar para vereceksiniz tam olsun :)

Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katıldım ve bisiklet almak istiyorum.Bisiklet benim için hep bir tutkuydu şu ana dek bisikletim olmadı ama bunu değistirecem inşallah.Uzun süredir araştırıyorum siteleri foruma bakıyorum ve yol bisikleti almaya karar verdim.Bütçe 800-1200 arasıdır.Ben btwin ve mosso düşünüyorum.Tavsiyeleriniz.Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar ucuz ancak fiyatının en kalite marka ve modelini söyleyebilirmisiniz? Yol bisikleti olacak. Vitesi ve Jantı yüksek olursa sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: aykut.34
Geri