Scudo Sports

Yol bisikleti otoyolda ?

hkn

Aktif Üye
Tepki
426
Herkese Merhaba,
Belki daha önce izlemiş olabilirsiniz, fakat bu ilginç görüntüleri tekrar izlemekte fayda var.
Özellikle otoyol polis aracının son hamlesinin ne amaçla yapıldığını düşünmek gerekiyor.

(link)

Scudo
adam çok iyi hamle yapmış valla...

Konu tarafımdan ilgili yere taşınmıştır...

Süper bir atak.Gözü kara bir yol kullanıcısı...

Bölebi videomun olmasını isterdim doğrusu...:D:p ...Örnek alıncak bi' adam değil aslında ama ''Amerikan İşi Action'' bu olsa gerek...:cool:

cok iyi bir karar ve bir okadar iyi ibr refleks adamı tebrik etmek lazım

gerçek değilmiş, yorumları biraz okudumda, aslında bir motosiklet takibiymiş onun yerine bisiklet yerleştirmişler...
İzlemesi zevkli ama

• Beğen
Tepkiler: Bora TİRKİ
Evet DoĞru .
O kadar kişi seyretmiş ama sadece sen farketmişsin..
Bravoo.

ben izler izlemez anladım çünkü bir bisikletçi o kadar hızlı kalkamaz. :)

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
gerçek bir yol bisikleti bu arkadaşlar kanımca...yakın çekimde alındığında adamın pedal çevirişine fark etmediniz herhalde....

Gerçek bir yol bisikleti ama sonradan videoya eklenmiş.:)) Bu hızla o kadar süre gitmeside zor gibi bence.Bide videoda bazen atlamalar yapıyor ozamanda bisikletin yeri kayıyor.Burdan da anlaşılabilir fake olduğu ...Fake bunlar kardeşim fakeee.. :))))

hehehehehe adam manyakmış polis ise salak böle bi pozisyon çıkmış... ama adam deli çeviriyor haa :D

@Hasan Çağri

herkesi tebrık ederım oncelıkle kımse bunun bı anımasyon oldugunu anlamamışş hareketlerden belli :)

Geri