Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti pompa

Merhaba arkadaşlar 750-1000 tl arası önerebileceğiniz ayaklı pompa var mıdır. Elimde xlc nin pu s04 modeli var 70 psinin üstüne çıkmak çok zorluyor

Ayaklı pompaları rahat kullanabilmek bence kişiye özgü bir konu. Örneğin benden iri ve benden daha güçlü olduğu kesin olan oğlum benim 110'a şişirdiğim lastiği 80'e kadar şişirebiliyor. Alternatif olarak yerde durup ayakla üstüne basılan pompaları (örneğin iki farklı türde (link) ya da (link) gibi olanlar ama max psi değerlerini kontrol ederek) ya da şarjlı pompaları (örneğin yakın zamanda çıldırmış fiyatlarıyla (link) ya da (link)) da deneyebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Wéndigo23
Scudo
Merhaba arkadaşlar 750-1000 tl arası önerebileceğiniz ayaklı pompa var mıdır. Elimde xlc nin pu s04 modeli var 70 psinin üstüne çıkmak çok zorluyor
Aynı pompayı kullanıyorum. Zorlanmadan 100 psi basabiliyor.

(link) bu model size uygun olabilir

• Beğen
Bende yol ve şehir bisikletimde 2-3 senedir decathlon'un 900 pompasını kullanıyorum gayet memnunum

Decathlon'daki 900 serisi ayakli pompa gayet duzgun bir urun. Ömürlük kullan
Hiç o topeaklara, prolara o kadar paralar bayilmaya gerek yok

• Beğen
Tepkiler: M.İhsan
Decathlon'daki 900 serisi ayakli pompa gayet duzgun bir urun. Ömürlük kullan
Hiç o topeaklara, prolara o kadar paralar bayilmaya gerek yok
500 serisi kullanicisi olarak katiliyorum. Gerektigi zaman araba icin dahi kullaniyorum. Plastik olusu korkutmasin gayet saglam malzeme.

• Beğen
Giyo 43 p modelini kullanıyoruz grupça. 110 psi çok rahat basıyor. Tavsiye ederim.
(link)

2021de aldığım xiaomi akıllı pompam bozuldu, tekrar aynısından alıp sorun yaşamak istemiyorum. Çünkü resmi websitesinden satılmıyor ve alıp tekrar bozulursa garanti işleriyle uğraşmak istemiyorum. Ayaklı pompa alacağım fakat fiyat olarak 700 civarlarından 3000 4000lere kadar geniş bir aralık var. Aralarında nasıl bir fark var ? Konuda decathlonda satılan 900 modeli tavsiye edilmiş , max 110-115 psi kullanıyorum. İşimi görür diye düşünüyorum başka bir tavsiyeniz varsa onlara da bakabilirim. Şimdiden teşekkürler

Pro’nun ayaklı pompasını kullanıyorum. Güncel fiyatını bilmiyorum, yukarı sayfalarda önerilmişti, memnunum.

• Beğen
Tepkiler: berk92
burada önerildiği üzere giyo'nun ayaklı pompasını aldım. xioami çok uzun sürede şişiriyordu. kaliteli bir ayaklı pompa çok çok pratik.

• Beğen
burada önerildiği üzere giyo'nun ayaklı pompasını aldım. xioami çok uzun sürede şişiriyordu. kaliteli bir ayaklı pompa çok çok pratik.
öyle, 100 gramlık pompa ile 55 basayım dedim geçenler. vazgeçtim, muhtemelen 40 larda bıraktım. çekilecek dert değil.

• Beğen
Tepkiler: Şafak Başlar
2021de aldığım xiaomi akıllı pompam bozuldu, tekrar aynısından alıp sorun yaşamak istemiyorum. Çünkü resmi websitesinden satılmıyor ve alıp tekrar bozulursa garanti işleriyle uğraşmak istemiyorum. Ayaklı pompa alacağım fakat fiyat olarak 700 civarlarından 3000 4000lere kadar geniş bir aralık var. Aralarında nasıl bir fark var ? Konuda decathlonda satılan 900 modeli tavsiye edilmiş , max 110-115 psi kullanıyorum. İşimi görür diye düşünüyorum başka bir tavsiyeniz varsa onlara da bakabilirim. Şimdiden teşekkürler
Bende yeni aldım evde kullanacağım. 506 TL Henüz elime geçmedi ama yorumlar iyi bakalım

(link)

• Beğen
Bende yeni aldım evde kullanacağım. 506 TL Henüz elime geçmedi ama yorumlar iyi bakalım

(link)

Bu çok güzel bir pompa, bende de farklı bir versiyonu var (12209) ama ince lastikli yol bisikletinde bir yere kadar işe yarar. Bunlar 100 psi, @berk92 110-115 psi kullanıyorum demiş. Ben yol dışındakileri ve araba lastiğini bununla şişiriyorum ama yol 120 psi, yine mecburen ya Xiaomi, ya ayaklı pompayla. Aslında muhtemelen bu modeller 100 psi üstünü de şişirebilir belki ama gösteremediği için başka bir basınç ölçerden yardım almak lazım ("(link)"), onların da 100+ psi ölçenleri ciddi maliyet.

Xiaomi eskiden iki lastiği 0-120 şişirebilirken artık tek lastikte hava tamamlamada bile 110 civarında kapanıyor ve bir süre açılmıyor, bir süre bekleyince tekrar açıp kalanı şişirebiliyor. Bu sürece üşendiğimden tekrar ayaklı pompaya döndüm mecburen. Elektrikli pompaların gürültüsünü ve şarjlı tutma zorunluluğunu da hesaba katarsak, ayaklı pompayı tavsiye ederim. (link) güzel ama biraz daha yüksek kalite için Pro, biraz daha hesaplı fiyat için Giyo pompalara da bakmakta fayda var.

• Beğen
(link)

120 psi basabiliyorum. Mahallede pompası olmayan yol bisikletçisi delikanlılar da pompamı rica ediyor veriyorum, mahallecek memnunuz :)

iyi günler bu ürün presta için uygun mu?
Ben de iğne sibop kullanıyorum ürün henüz elime geçmedi ama ürünün açıklamasında bisiklet için uygun olduğu yazıyor ince sibop adaptorum var dolayısı ile ürün ince sibopa uygun olmasa bile adaptorum olduğu icin sıkıntı cekecegimi sanmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Uerakman
Burada da ufaktan bir iletim olsun.
Evde bunu...
Screenshot_20231022_154250_Chrome.jpg
Gezide bunu...
Screenshot_20231022_154351_Google.jpg
Kullanıyorum.
2021'de iyi bir kaza geçirip gezide kullandığımı kaybetmiştim. Ertesi gün sakat halimle kaza bölgesine gidip pompayı buldum. O zamanlar 300₺ falandı. Şimdi ne kadardır bilmiyorum. 😕

• Beğen
Romanyadayım, burada online alışveriş sitesi emag'dan Lezyne'in şu el pompasını almaya karar verdim. Fiyatı kargo dahil 1.500 lira civarı ama bence değer. 160 psi basabiliyor.
Dandik el pompaları hem yeterli basıncı vermiyor, hem de presta iğne ucu yamultup kırıyor.

Pompa bicicleta, Lezyne, LZN-1-MP-PKDRPRO-V104, De mana, Alb/Negru, 23 cm
(link)

IMG_2466.png

Elektrikli pompaların hiç mekanik bir arıza çıkarmasa bile bataryadan dolayı bozulmaya mahkum bir ürün olduğu bilinerek tercih yapılmalı. Yukarıda da bahsedildiği gibi basabileceği maksimum basınç ve çalışabileceği süre bataryanın zayıflaması ile birlikte giderek aşağı düşecek ve bir noktadan sonra kullanılmaz hale gelecek. Ürünün ömrü kullanılan bataryanın kalitesine göre 1 ila 3-4 yıl arasında bir yerde olur diye tahmin ediyorum. Bataryası ayrıca satılıp, pratik şekilde değiştirilebilecek bir ürün de yoktur sanırım.

Özellikle son zamanlarda çıkan 100$+ fiyatlı mini elektrikli pompaların (Cycplus cube gibi) çok kısa sürede çöp olacağını düşünüyorum. Zaten bir lastik şişirse bitecek kadar minik bir bataryası var. Boyuna göre büyük iş yapmaya zorlanıp, çok kısa sürede boşaltılacak kadar yüklenilen bataryanın ömrü kaçınılmaz olarak kısa olacaktır. Bu pompaları her lastik şişirmede sürekli kullanmak ömrünü çok daha çabuk tüketecektir. Alınacaksa bile sadece yolda zaruret halinde kullanılmalı. Devir kullan at, yenisini al devri ama bu çoğumuzun cüzdanına uymuyor.

Son düzenleme:
Geri