@alfisti
@alfisti
bir defa naçizane önerim; bu tür, birden çok alternatif arasından seçim yapacağınız durumda görsellik olarak ürünlerin standart görsellerinden öte, google da aratıp, kullanıcılar tarafından çekilmiş gerçek resimlerine de mutlaka bir bakmanızdır..
bunu bir tarafa bırakırsak; kadro kaliteleri çok farklı olmayacaktır. ama kadro geometri lerinde lapierre de bazı nüanslar olduğunu düşünüyorum:
lapierre in üst borusu; diğer ikisindeki gibi dümdüz değildir. ve kendi içerisinde de çok tatlı; belirli-belirsiz bir meyille açı değiştiriyor. sele borusundan yükselecekmiş gibi çıkıp; alna doğru yere paralel hale geliyor.
yine arka maşa bacakları da dümdüz değil de; önce sele borusu ile dar bir açı yapacak şekilde inmeye başlıyor ve sonra bu açıyı artıracak, yani sele borusundan uzaklaşacak şekilde devam ediyor..
çok uzmanı değilim ama özellikle üst borudaki farklılığın aerodinami anlamında çok ufak da olsa bir nevi avantajı var sanırım. o da çok yüksek hızlarda ve çok düşük bir farktır; kullanıcı olarak bizler hissetmeyiz bence..
kısacası diğerlerini bilmiyorum ama lapierre in kadrosu hakkında kısa bilgilendirme; kendi ağızlarından şu şekilde:
''Made of 100% aluminium 6061, the Audacio benefits from new double butted tubes (triple-butted seat tube) inspired by the Sensium and boasts joints achieved with the smooth-welding process on all models.''
bence de lapierre, ama diğerlerini de tercih ederseniz hiç de pişman olacağınızı zannetmem
@MurathanKaratmanlı
t2 safkan road değildir ama road a dönük şehir dir. fitness tır yani.
hatta siz sanırım crossway düşünüyordunuz
dikkat ederseniz crossway de dağ serisi vites komponentleri, speeder lar da ise yol serisi komponentler kullanılmıştır. yol bisikleti olmasına tek engel gidonu ve lastik kalınlığıdır ancak yol bisikleti olmayıp da ona en yakın seçenek olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz sanırım..
bu arada sensium lapierre in karbon serisi ve audacio da da, sensium kadrolarında uyguladıkları bir takım teknolojileri uygulamışlar ki geometrileri de birebir aynı diye biliyorum..