Scudo Sports

Yol Bisikleti Secimi :)

@Onur Sarcan

1 ay önce giant scr2 2013 aldım, ilk yol bisikletimdi. ama bütçem daha düşüktü. ya onu yada carraro race 032'yi alıcaktım. onuda bulamadım, giant'ında görüntüsünü beğendim derken şuanda çok mutluyum. eğer zaten 2-3'e indirmişsen seçenekleri, görüntüsünü beğendiğini al derim.. profesyonel kariyer düşünmüyorsan. sonuçta aranda bir bağ oluşması gerek bisiklet ile. genelde fiyatı yakın bisikletlerin farkları çok azdır, araştırırken bunu gördüm. kadrodan yada bileşenlerden birini seçersin genelde. şimdiden hayırlı olsun.

Scudo
siz olsanız bunumu (link) yoksa canondale caad10 105 mi alırdınız :)

@cku

teşekkürler ilkkez yol bisikleti alıcagım için heycanlıyım aklımda 3 marka var specialized - canondale - scott ancak çoğu kişi canondale öneriyor ama bnm için özellik deil kadronun görünüşü daha önemli oyuzden çok kafam karıstı scott ların görünüşü çok hoşuma gidiyor ancak herkes canondale öneriyor :)

@Onur Sarcan

dediğim gibi bence teknik özellikler çok önemli ama kişisel olarak aklının kaydığı modeli almak daha önemli. :)

oldukça iyi bir para verdiğin için düşüncelere dalman normal,

ama keyfide biraz burda : )

ben olsam Specialized alırdım kadro şekli acayip hoşuma gidiyor..

Bu ürüne de bakmanızı tavsiye ediyorum. Yalnız bir önceki sayfada 105 setli focus fiyatıyla da çok iyi bir bisiklet. Ona öncelik verin derim. Tiagra setli bisikletlere sırf markası yüzünden fazla para ödemeyin.
(link)

bugun ankarada erdoğanlar bisiklete gittim ve istediğim scott gördüm adam bacak boyumu 87-88 ölcüp sana xl kadro lazım dedi ve ellerinde sadece L kadro kalmış 2013 modellerdede xl kadro bisiklet gelmiyicekmiş yani scott dan vazgeçtim :( görünüşü çok hoşuma gitmişti ama

@Erdal YILMAZ

önerdiğiniz bisikletler çok güzel ama ankarada satış yeri yok

şimdiki hedefim canondale caad 8 ve canondale caad 10 canondale caad 10 iyi bir indirim yapamazsam ise caad 8 alıcağım

Geri