Arkadaşlar shimano rp5 ayakkabı almayı düşünüyorum sizce nasıldır birde herhangi bir kilitli yol pedalıyla uyumlu oluyor mu çünkü tanıtım videolarında 6800 ve 5800 pedallarla uyumlu diyor ucuz bir pedalla kullanamaz mıyız
@Ervin Arkadaşlar tamamen yanlış bilgiler vermişler. Bu ayakkabilar ile hem yol pedalı kali hem de dağ pedalı kali kullanabilirsiniz. Problem Yok. Kal pedallar ile gelir. Yol kali 3 delikten üçgen olanlar bağlanır. Dağ kali ortadaki iki deliğe bağlanır.
RP5 orta seviye ve yurt dışı fiyatını baz alırsak gayet güzel bir model. SPD SL pedallar ile uyumlu fakat Shimano bu ürünü piyasaya sürerken 105 serisi 5800 pedallar ile eşleştirdi. Üstte paylaştığım videoda daha detaylı izahat mevcut.
@Saru son durum bu sekilde oldu o dediğiniz aparatı takmam gerekiyormu acaba
@trainspotting35 bu şekilde taktım doğrumu acaba bir yanlışlık varmı ama yürümek çok zor bayanların topuklu ayakkabıları gibi oldu ancak kilitli pedal ile uzun yol yapılır bana göre in yürü eziyet tamamen
@Saru sorun değil bende boş durmadım sağdan soldan araştırdım arkadaşımda ayni ayakkabı ve pedaldan almış o yardımcı oldu birazda
@trainspotting35 sizede teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için biraz forumdan biraz arkadaş çevremden montajını yaptım sonunda bu kaller yere değmesin diye altına bir parça monte ediliyormuş birde o parçayı nereden temin edebiliriz ve benim ayakkabıya uyum sağlarmı derdimiz bitmiyor kusura bakmayın
Arkadaşlar shimano spd sl pedal kalindeki üçgenin alt kenarındaki sarı renkli kısımlar düştü.
Sanırım yere basınca kaymayı engellemek için gerekli bu sarı plastikler.
Peki bu plastiklerin olmamasının sürüşe bir zararı olur mu?