Mirza ACARTÜRK
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Mirza ACARTÜRK
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Rx 9500 daha agresif bir kadroya sahipken, Grand Tour adından da anlaşılacağı üzere "endurance(dayanıklılık-konfor)" kadro yapısına sahiptir.Bisan rx 9500 ve grand tour 105 in farkları nelerdir ve hangisini tercih etmeliyim
Grand tour performanslı bi suv, rx9500 hot hatch diyerek özetlenebilir 😀 yalnız gt 105 te 11 28 var (maalesef)Rx 9500 daha agresif bir kadroya sahipken, Grand Tour adından da anlaşılacağı üzere "endurance(dayanıklılık-konfor)" kadro yapısına sahiptir.
Yani RX 9500 hem kadro yapısı hemde ruble(11-28) oranları ile daha fazla hız odaklı iken, Grand Tour daha konforlu kadrosu ve daha geniş ruble(11-30) oranıyla daha konforlu uzun sürüşler sunar.
Agresif kadrolarda öne doğru biraz daha eğilir, vücut daha bir aero pozisyona bürünür, biraz rahatsızdır ama endurance kadrolara göre daha fazla yarış odaklıdır.
Endurance kadroda ise daha dik pozisyonda oturursunuz, bu da sizin konforunuzu artirir ancak dik pozisyon ruzgar direncini artiracagindan daha az hizlanirsiniz.
Yol bisikletini aldık da, evin içine koyması kaldı.Eşim bu bisiklet ortada mı kalacak diye ekşimeye başladı 😀 Bisikleti evde nereye koyuyorsunuz? Ben duvara asmayı düşünüyorum. F/p ürünü bisiklet askısı önerir misiniz? Reklamlarda çıkan stasdock tarzı ürünler çok güzel ama çok pahalı ?
o bütçelerde sizin yerinizde olsam ultegra setli madone veya emonda bakardımyanlış ifade ettim sanırım..amacım carraroyu yükseltmek değil,yeni bir bisiklet almak..belirttiğim gibi giant propel adv disc düşünüyorum ancak ağırlık ve fiyat olarak tereddütlerim var..8.3 kg ağırlığı her ne kadar aero olsada daha hafif ve daha tercih edilir bir tavsiye almak istiyorum
Hanım ile okuduk karar verdik; balkona koy diyoruz. Balkon varsa en iyisi orası bence.Yol bisikletini aldık da, evin içine koyması kaldı.Eşim bu bisiklet ortada mı kalacak diye ekşimeye başladı 😀 Bisikleti evde nereye koyuyorsunuz? Ben duvara asmayı düşünüyorum. F/p ürünü bisiklet askısı önerir misiniz? Reklamlarda çıkan stasdock tarzı ürünler çok güzel ama çok pahalı ?
Üç bisikletim var, biri duvara asılı, iki tanesini de tek tekerden duvardaki bir kancaya dik olarak asıyorum. Kancaya tek tekerden dik olarak asmak pek pratik değil, hem de yer kaplıyor. Duvara tablo gibi asmak çok daha pratik, öneririm. Herhangi bir marangoz benim kullandığıma benzer bir sistemi hızlıca yapabilir bence.Yol bisikletini aldık da, evin içine koyması kaldı.Eşim bu bisiklet ortada mı kalacak diye ekşimeye başladı 😀 Bisikleti evde nereye koyuyorsunuz? Ben duvara asmayı düşünüyorum. F/p ürünü bisiklet askısı önerir misiniz? Reklamlarda çıkan stasdock tarzı ürünler çok güzel ama çok pahalı ?
Valla müthiş , ölçülerini paylaşır mısınız ?Üç bisikletim var, biri duvara asılı, iki tanesini de tek tekerden duvardaki bir kancaya dik olarak asıyorum. Kancaya tek tekerden dik olarak asmak pek pratik değil, hem de yer kaplıyor. Duvara tablo gibi asmak çok daha pratik, öneririm. Herhangi bir marangoz benim kullandığıma benzer bir sistemi hızlıca yapabilir bence.
Giriş üstü oturuyoruz, orası sakıncalı maalesef, o yüzden askı kullanacağımHanım ile okuduk karar verdik; balkona koy diyoruz. Balkon varsa en iyisi orası bence.
Geçmiş olsun, parası ne olursa olsun, kilitli de olsa dahi dışarda tutmam, gece gözüme uyku girmez 😀Aynı tartışmayı bende yaşadım ve tamam deyip 2 kameranın direkt gördüğü toplamda 4 kameranın olduğu yerden 35 bin tel lik bisikletim ve ekipmanım çalındı. Sonra keşke evde tutsaydık dedi :/
dış kısım şu şekildeValla müthiş , ölçülerini paylaşır mısınız ?
Giriş üstü oturuyoruz, orası sakıncalı maalesef, o yüzden askı kullanacağım
Geçmiş olsun, parası ne olursa olsun, kilitli de olsa dahi dışarda tutmam, gece gözüme uyku girmez 😀
2012 yılının ultegrası mı ? Yoksa üzerinde ki set yeni ultegra mı?2012 yılından ultegra setli bir bisiklet mi, yoksa 2015-2019 arasından tiagra setli bir bisiklet mi daha mantıklı benzer fiyat aralıklarında ?