-Deniz-
🌴🌴🌴🌴
- Tepki
- 1.514
- İsim
- Deniz
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Çok güzel gözüküyor. Size chart kısmında L kadro gösteriyor bana. Boy konusunu denemeden alamam. Yurt içinde bana uygun beden gidip deneyebileceğim bir yer bulmam lazım. Sonrasında nokta atışı sipariş eder gidip alırım yurtdışına diye düşünüyorum. Yazın belki Almanyaya gitme durumum olabilir.Biraz daha çıkabilirsen şu çok güzel
(link)
Hocam siz kesinlikle 60 kadro degilsiniz. 58 siniz. O boya gore ic bacaginiz kisa. zorlasaniz 56 olur mu diye de dusunuyorum.
Eskiden formül ile ölçtüğümde trekking için 58, yol kadroları için 60 diyordu. Aşağıda şöyle bir tablo buldum şimdi.

Bu tabloya göre 60 diyor. Ama geometriye göre değişiyor sanırım. Çok bir deneyimim yol konusunda yok onun için burada tavsiye istiyorum. Triban L denemiştim ve ufak gelmişti. O dönem Carraro g2 denemiştim 56 beden. O da çok ileri uzanır hissiyatı vermişti. Yukarıdaki Canyon sitesinde L diyor bana. Specialized Diverge baktım sitesinde değerleri girince 61 kadro diyor. 60 kadro bir lapierre gravele binmiştim beyaz. İç bacak boyum yetmemişti yüksek gelmişti. Anlayamadım yani.
Güncelde Trek fx 2 kullanıyorum. Trekking 58 kadro. Alın borusu daha uzun olsa daha iyi. Gidon yukseltici ile kullanıyorum. 58den 60a geçince Alın borusu 4-5 cm artıyor gibi. Ama reach çok mu uzun gelir bilemiyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
53 kadro trekking ile felaket diz ağrısı yaşamıştım. Benzer bir durum olsun istemem.