Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti tavsiyesi

Şimdi Focus'a mı geçtik. :D

• Beğen
Tepkiler: MeTaLioNs
Scudo
yok kararı verdim buhtce 2500 de sonlandırdım. Yol bisikletlerinden secenekleri aza indirdim , Focus Culebro 5.0 CP , Cannondale caad 8 ,salcano xrs 030 veya cube peloton pro 3 . Bunlardan birini alacağım artık kesin. Okadar yazıdan sonra da anladığım su oldu, bisiklette en onemli ve dikkat edilen sey kadro , gerisi zamanla degisen parcalar, ama ana para kadro tutuyor. Buna göre bu 4 bisikletin birbirleri uzerinde ne eksisi ve artısı bulunur ve hangisini önerirsiniz son olarak onları alabilirsem cok sevinirim.

Bisiklette en önemli şey kadro ama diğer önemli şeyleri ihmal etmemek lazım. Mesela jantlar. Culebro'daki jantlar çok dandik görünüyor. CAAD8'e bakmadım. Jantlara ve aynakola dikkat etmek lazım. Culebro'yu alıp jantları değiştiririm derseniz olabilir.

@Selahattin Kotay
Bu ürünle ilgili SDS bisikletin web sayfasında yanlış bilgilendirme olabilir.
2013 Focus Culebro 5.0'da Sora sistem vardı.

@Fatih Çetin

SDS bisikletin yeni sitesi hazırlanıyor. Şu an baktığınız sitede culebro 3.0 ile 5.0'ın bilgileri ters girilmiş. net bilgi için www.bisikletcumhuriyeti.com adresine bakın.

açıkçası ben gecen yl almadan önce çok model ve marka araştırdım ve herseferinde kafam biraz daha karışmıştı. Olay kullanım amacı ve bütçeyı belırlemekte onun dışında piyasada çok fazla marka model ve birçok ekipman var. En azından ilk alımda fazla detaya boğulmadan ve çok para harcamadan orta klasmanda bir 2teker almak bu kadar zor olmamalı. Meridanın 20hd modelini aldım geçen yıl ve ustundekı orjınal ekıpmana bır cıft elcik ekledım zaten ıhtıyac doğdukça bagajdır çamurluktur vs alınacaktır.

Neticede şehır ıcınde de olsa yol bısıkletlerının Türkiyedekı asfalt yollarda sıklıkla teker patlağı yaşatabileceğini unutmadan orta klasman bir şehir bisikleti işinizi görür .bunun ıcın 1500 2000 tl cok ıyı bır butcedır. Kadro garantisi veren servis ağı olan iyi bir marka tespit edin ve bayısinde bırden fazla modelı deneyın gorun hoşunuza gıdenı de alın bır an evvel pedallayın....

HErkese sağlıklı bol pedallı gunler. Ha bırde herkes nacizane kendı deneyımını fıkrını paylaşıyor.bu ortamın varlık sebebi zaten bu değil mi? birbirimize verdiğimiz tavsıyelerınde kıymetlı olması ve başka arkadaşların tavsiyelerine fikirlerine katılmasak bile asgari saygıyı göstermemiz gerekır bence.

keyflı gunler herkese....

Baslik sahibi musade ederse benimde tavsiyeye ihtiyacim var.

Boyum 2 metre ve yol bisikleti almayi düşünüyorum.

Hayatimdaki ilk bisiklet olacak. Kondisyon yaptiktan sonra butun gun pedal cevirmek istiyorum. Yılların özlemi var icimde.

(Bütçe 1000-1500 TL)

arkadasım tabiki buyur, ne demek, yalnız ben arastırırken herkes bana baslangıc olarak duz bir bisiklet kullanmadıysanız hemen yol bisikletine gecmeyin demislerdi.

Tercih konusunda daha önceki mesajlarda da yazdığım gibi kullanım amacınız ve günlük ortalama güzergahınızın yol yapısı önemli. onu tespit ederken lastik patlatmanız durumunda ne yapacağınızı iyi bilmeniz varsa yardım alabileceğiniz noktaları belırlemenız gerekır. İşin bütçe kısmı da elbette önemli.

Sonuçta bu bir zevk işi ve alacağınız cihaza ısınmanız önemlı binme tutkuya dönüşmezse kenarda çürütürsünüz. Nacizane yol bisikletlerinin görünümlerine bayılmakla beraber ülke şartlarında çok sorun yasatabileceğini dusunuyorum. O sebeble ıyı donanımlı sağlam kadrolu bir şehir bisikletiyle başlamanın ve zaman ıcınde bındıkce aksesuarlarla kişiselleştirmenın hem butce hemde kullanım keyfı acısından daha mantıklı olacağını tavsıye ederım.

Sağlıklı seçim için bisikletçileri gezin. deneme sürüşü yapın!!!1

Sonuç ne oldu aldınız mı fiyat nedir paylaşırsanız memnun olucaz

merhabalar :)
mtb den yol bisikletine geçiş yapmak istiyorum.
bütçem 1200 civarı,
triban 5,salcano xrs040 tarzı modeller gözüme çarpıyor ancak donanım açısından hangisini satın almam daha uygun olur bilemiyorum.
önerilerinizi bekliyorum :)

Geri