apeironur
Aktif Üye
- Tepki
- 134
- İsim
- Onur
- Bisiklet
- Cube
Merhabalar,
Yol bisikletiyle birlikte kılık kıyafet ve aksesuar gereksinimlerim değişti. Eldekilerle idare ediyorum ama ufak ufak içime sinen giyim ve aksesuarlar edinip, başlangıçta iş görsün diye aldıklarımı güncelleme aşamasındayım. Giyim ve aksesuar… İkisini de tek başlıkta toplarsam baktım uzayıp gidiyor. Bu yüzden “Yol bisikleti: Üzerimdekiler…” ve “Yol bisikleti: Bisikletimin üzerindekiler...” adı altında iki konu açtım. Halihazırda listemizde olan ve kullanmakta olduğumuz ürünlerle ilgili düşüncelerimizi de paylaşabiliriz. Düşünsenize, bütünlük içerisindeki çeşit çeşit kombinasyonlar... Amerika'yı yeniden keşfetmiyorumdur umarım.
Yolda ne giyiyorsunuz? Giyim seçenekleri, sayısız konu ve kategoride inceleniyor, paylaşılıyor biliyorum. Ama benim gibi biraz daha bütünlüklü ve ayrıntılı bir listenin faydasını görecek başka arkadaşlar vardır. Alıp da kullanmadığımız, ihtiyaca hitap etmeyip kenara koyduğumuz giyeceklere fazla dalmadan, aktif olarak kullandıklarımızı “şimdi yola çıkacaksınız ve üzerinize ne giydiniz?” sorusu üzerinden paylaşabilir miyiz?
ÜZERİMDEKİLER:
KASK: (link)
DIŞ GİYİM (Yağmurluk-Mont) 1: (link)
DIŞ GİYİM (Yağmurluk-Mont) 2: Assics yağmurluk
ÜST GİYİM (Forma-Tişort) 1: (link)ü
ÜST GİYİM (Forma-Tişort) 2: (link)
ALT GİYİM (Tayt-Şort) 1: (link)
ALT GİYİM (Tayt-Şort) 2: (link)
ALT GİYİM (Tayt-Şort) 3: (link)
İÇ GİYİM (İçlik): (link)
ELDİVEN: (link)
AYAKKABI 1: Nike koşu ayakkabısı
AYAKKABI 2: (link)
GÖZLÜK: (link)
SAAT: -
SIRT ÇANTASI: (link)
Şuraya da boş şablonu bırakayım. Bir kopyala-yapıştıra bakar. Elinizden öper. Kullanmadığınız giyim kalemini "-" ile geçin gitsin. Eksik varsa tamamlayın lütfen:
ÜZERİMDEKİLER:
KASK:
DIŞ GİYİM (Yağmurluk-Mont):
ÜST GİYİM (Forma-tişort):
ALT GİYİM (Tayt-Şort):
İÇ GİYİM (İçlik):
ELDİVEN:
AYAKKABI:
GÖZLÜK:
SAAT:
SIRT ÇANTASI:
Yol bisikletiyle birlikte kılık kıyafet ve aksesuar gereksinimlerim değişti. Eldekilerle idare ediyorum ama ufak ufak içime sinen giyim ve aksesuarlar edinip, başlangıçta iş görsün diye aldıklarımı güncelleme aşamasındayım. Giyim ve aksesuar… İkisini de tek başlıkta toplarsam baktım uzayıp gidiyor. Bu yüzden “Yol bisikleti: Üzerimdekiler…” ve “Yol bisikleti: Bisikletimin üzerindekiler...” adı altında iki konu açtım. Halihazırda listemizde olan ve kullanmakta olduğumuz ürünlerle ilgili düşüncelerimizi de paylaşabiliriz. Düşünsenize, bütünlük içerisindeki çeşit çeşit kombinasyonlar... Amerika'yı yeniden keşfetmiyorumdur umarım.
Yolda ne giyiyorsunuz? Giyim seçenekleri, sayısız konu ve kategoride inceleniyor, paylaşılıyor biliyorum. Ama benim gibi biraz daha bütünlüklü ve ayrıntılı bir listenin faydasını görecek başka arkadaşlar vardır. Alıp da kullanmadığımız, ihtiyaca hitap etmeyip kenara koyduğumuz giyeceklere fazla dalmadan, aktif olarak kullandıklarımızı “şimdi yola çıkacaksınız ve üzerinize ne giydiniz?” sorusu üzerinden paylaşabilir miyiz?
ÜZERİMDEKİLER:
KASK: (link)
DIŞ GİYİM (Yağmurluk-Mont) 1: (link)
DIŞ GİYİM (Yağmurluk-Mont) 2: Assics yağmurluk
ÜST GİYİM (Forma-Tişort) 1: (link)ü
ÜST GİYİM (Forma-Tişort) 2: (link)
ALT GİYİM (Tayt-Şort) 1: (link)
ALT GİYİM (Tayt-Şort) 2: (link)
ALT GİYİM (Tayt-Şort) 3: (link)
İÇ GİYİM (İçlik): (link)
ELDİVEN: (link)
AYAKKABI 1: Nike koşu ayakkabısı
AYAKKABI 2: (link)
GÖZLÜK: (link)
SAAT: -
SIRT ÇANTASI: (link)
Şuraya da boş şablonu bırakayım. Bir kopyala-yapıştıra bakar. Elinizden öper. Kullanmadığınız giyim kalemini "-" ile geçin gitsin. Eksik varsa tamamlayın lütfen:
ÜZERİMDEKİLER:
KASK:
DIŞ GİYİM (Yağmurluk-Mont):
ÜST GİYİM (Forma-tişort):
ALT GİYİM (Tayt-Şort):
İÇ GİYİM (İçlik):
ELDİVEN:
AYAKKABI:
GÖZLÜK:
SAAT:
SIRT ÇANTASI: