Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti ve çanta

@caner ünsal Hocam bende böyle birşey düşünüyorumda konuda fotoğraf paylaşmanız mümkün mü acaba?

Scudo
Bende yeni yol bisikleti alacağım ve sizin gibi küçük çaplı bir tura çıkacağım biraz araştırdım port bagaj gibi bir şey alıp takacağım artık şöyle 1 kot 3 tişört bir kaç parça iç çamaşır falan koyacağım bu konuda baya bir paylaşım var ve seleye takılan çantalar pek tavsiye edilmiyor, gidona takılan çanta ise bahsettiğiniz elbiseleri belki alır ama sıkış tıkış olur muhtemelen.

@hlksnrr

Link:
(link)

image.jpeg

yayvan gidonlar, çok geniş gidon boğazlarında montaj mümkün olmayabilir

• Beğen
Tepkiler: Atahan Eker
Bende bu tarz bir çantaya baktım ancak uzun turlarda aksilik olduğu durumlarda gece sürüşleri de olacaktır. En büyük sıkıntı ön farın takılacağı yeri engellediği için bu fikrimden şimdilik vazgeçtim.

@sahbaz061 seleye takilan cantalar neden tavsiye edilmiyor acaba? Ben de 8 temmuzda planladigimiz tur icin semcanta'dan aldim bir tane. Takmadim/kullanmadim henuz.

merhaba arkadaslar bende yenı konu acmayım dedım bu modelden kullanan var mı dechattondan aldıgım basıt bır sele altı canta kullanıyorum ama pek ısımı gormuyor evden uzklastımı daha cok ekıpmana ıhtıyac oluyor

suankı cantan 0,5 L içibnde 2 iç lastık yama setı 2 levye ve anahtar var

ben bıraz daha genıs bırsey bakıyorum onere bılecegınız bıseyler varmı acaba ?

(link) bunu buldunm kalıtelı bır urun ve ıc hacmı 2 L galıba

(link)

Bu çantayı uzun turlarımda kullanmak için sipariş ettim gelince gerekli bilgilendirmeyi buradan yapacağım. Umarım yol bisikleti gidonu için sıkıntı yaratmaz.

(link)

Bu çantada sele altı için tercihim olacak. Haftaya bu çantanında siparişini vereceğim. Gerekli bilgilendirmeyi buradan yapacağım.

@trainspotting35 guzel bır cantaya benzıyor ama yok bısıkletınde on tarafta aksasuar sevmedıgımden sele altı tercıh edecegm ben

Şimdi sizin için tam aradığınız ürünü bulup burada paylaşacağım. :):)

(link)

Sizin aradığınız çanta bu.

:):)

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
yokk buda cok kaba yol bısıkletı kullanıyorum cokk cokk kaba olmayan bısey arıyorum gallıba bu dıger modelı alcam

@Tasogare Komple çanta seti parasına tur bisikleti alıp üzerine Çin den tur çantası yığarım. :):):)

@trainspotting35
bencede öyle, ama çok kibar değilmi :))
yalnız çantaya bi bisiklet parası dökmekte nasıl bir şeyse artık, neyse herkesin çarşısına göre pazar diliyorum

@Tasogare (link) genelde bu tip yarışlara katılanlar kullanıyor gibi.

(link)
(link)

İşe gidip gelirken çok faydası oluyor. Günlük kıyafetlerimi, pompa, yama seti v.s. çanta ile taşıyorum. Sele bagajı umduğumdan hafif çıktı. Muhtemelen 500-600 gr dır maximum. 30 tl ye ufak bir bisiklet dükkanından aldım. İşinizi görecektir.

@dincer_colak güzel ve kibar ürünler ama gercekten bayağı pahalıymıs ya

@özcanözer benım bısıklet auro kadro sele borusuna olmaz bu yuzden muhtamalen topeakı alcam ben baska care yok sankı

Geri