Cenkay Aker
Üye
- Tepki
- 57
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ben aldığımda 50 tl gibi bişeydi. Mümtaz beye katılıyorum kumaş ve fermuar kalitesiz. Bikaç sezon kullanıp atarsınız. Almisken daha kaliteli bişey bakın derim.Arkadaşlar bu kadro çantasından almayı düşünüyorum, forumda kullanan var mıdır?
256086 dosyayı görüntüle
(link)
(link)
İşe gidip gelirken çok faydası oluyor. Günlük kıyafetlerimi, pompa, yama seti v.s. çanta ile taşıyorum. Sele bagajı umduğumdan hafif çıktı. Muhtemelen 500-600 gr dır maximum. 30 tl ye ufak bir bisiklet dükkanından aldım. İşinizi görecektir.
Forma ceplerini besin takviyesi olarak kullanmak çok daha mantıklı sanki..sonuçta sele altı çantaya levye,pompa,lastik vs koyup unutuyorsunuz..bunları formada taşıdığınızda her seferinde aynı karmaşa yaşanır sanki…lastik nerde/yama nerde gibiYol bisikletimde çanta kullanımı bence işin ruhuna ve bisikletin estetiğine ters. Günübirlik sürüşlerde hiç bir şekilde çanta kullanmama taraftarıyım. Adamlar mesela aero sele borusu yapmış ki kasığınızda oluşan üçgendeki hava daha az dirençle aksın diye ama sele altına çanta taktığınız zaman bisşkletğn tasarımını işlevsiz kılıyorsunuz. Ayrıca küçük küçük tayta değerek taytı deforme etme ihtimali de var.
50-100 km sürüşe sele altı, kadro içi, üstü ve gidon çantası takarak çıkanlara anlam veremiyorum. Hele o gidon çantası tam fecaat, tam bir yelken.
Konaklamalı uzun sürüş için yol bisikletine sadece büyük sele altı çanta takıyorum. Bisikletin aero düzenini en az bpzan yine o. Ama günlük sürüşler için doldurun cebe gitsin. Formaların cepleri bunlar için var.
Orta cepte pompa, iç lastik, eldiven, benzinlikte lastik şişirme aparatı, powerlink, pompa uzatma hortumu. Sağ arka cepte ıslak mendil, maske, kimlik, lisans, para, anahtar. Sol cepte cep telefonu onun fotosunu çekemedim.Forma ceplerini besin takviyesi olarak kullanmak çok daha mantıklı sanki..sonuçta sele altı çantaya levye,pompa,lastik vs koyup unutuyorsunuz..bunları formada taşıdığınızda her seferinde aynı karmaşa yaşanır sanki…lastik nerde/yama nerde gibi