Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti ve çanta

Arkadaşlar bu kadro çantasından almayı düşünüyorum, forumda kullanan var mıdır?
Screenshot_15.jpg

Scudo
IMG_20210212_180840.jpgIMG_20210212_180835.jpg
IMG_20210212_223824.jpg
IMG_20210212_223811.jpg
Ben bunu aldım Aliexpressten,matara kılıfı olarak geçiyor.L boyut olanından.1 tanesine telefon,para kimlik vb.Diğerinede Decathlon dan aldığım rüzgarlığı koyuyorum.Gayet kaliteli ve kullanışlı.
TRY 28.42 36%OFF | B- SOUL ısı yalıtımı bisiklet çantaları su şişesi taşıyıcı çantası bisiklet çantaları bisiklet aksesuarları bisiklet sepet gidon çantası
(link)

• Beğen
Tepkiler: Cenkay Aker
Selamlar
Sele altı İçin ufak içine iç lastik, co2 kapsül, Alyan seti ve levye koyabileceğim çanta öneriniz var Mıdır
Silca seat roll premio hoşuma gitti, bi yerde satılmasa da

@BirLebowski (link)

Erdoğanlar'da topeak markanın farklı ölçülerde sele altı çantaları da mevcut. %20 indirim var.

Kullandığım 2 farklı ürün var. Kısa turlarda 8 litrelik Raidlight Gilet Responsive. Sırt kısmını 8 litre kapasiteli sırt çantası gibi düşünün.

raidlight.jpg

Uzun turlarda da 20 litrelik Salomon Peak 20 sırt çantası

salomon.jpg

Her ikisinde de göğüs kısmında 2 adet su şişesi bölmesi var. Gayet kullanışlı, çok fonksiyonlu ve rahat. Tavsiye ederim.

Çapraz bel çantası kullanıyorum bunun yerine gidon için nasıl bir çanta alabilirim? Arkada çocuk koltuğu olduğu için arkaya koyma şansım yok. Mijia pompa, levye, tamir kiti, anahtar falan koyduğum hafif genişli bir şey lazım.

Çapraz bel çantası kullanıyorum bunun yerine gidon için nasıl bir çanta alabilirim? Arkada çocuk koltuğu olduğu için arkaya koyma şansım yok. Mijia pompa, levye, tamir kiti, anahtar falan koyduğum hafif genişli bir şey lazım.

Pack2ride Askme gidon çantası sanırım tam aradığınız şey.

(link)

IMG_2258-scaled.jpg
IMG_2244-scaled.jpg

Düz gidon için uygun olur mu malum teller var.

Dün yaptığım kazada Topeak Mondopack Hydro sele altı çantamın takma yeri kırıldı. Topeak 'in sitesindeki (link)var ama benim çantamın takma yeri daha farklı. Topeak çanta tanıtım videosunda da benimkiyle aynı model takma aparıtı var. Benim kaçırdığım faklı bir durum ya da uygulama mı var anlamadım. Bu parçayı nasıl bulacağız? Türkiye distribütöründe de yok, online olarak da hep benimkinden farklı olan parça var.
Bu benim kırılan parçam ve perçinli iç bağlantıları :
IMG_20210519_212140.jpgIMG_20210519_212153.jpgIMG_20210519_212238.jpg
Bu da Topeak'in service kiti dediği vidalı parça.
IMG_20210519_223714.jpg

Yol bisikletimde çanta kullanımı bence işin ruhuna ve bisikletin estetiğine ters. Günübirlik sürüşlerde hiç bir şekilde çanta kullanmama taraftarıyım. Adamlar mesela aero sele borusu yapmış ki kasığınızda oluşan üçgendeki hava daha az dirençle aksın diye ama sele altına çanta taktığınız zaman bisşkletğn tasarımını işlevsiz kılıyorsunuz. Ayrıca küçük küçük tayta değerek taytı deforme etme ihtimali de var.
50-100 km sürüşe sele altı, kadro içi, üstü ve gidon çantası takarak çıkanlara anlam veremiyorum. Hele o gidon çantası tam fecaat, tam bir yelken.
Konaklamalı uzun sürüş için yol bisikletine sadece büyük sele altı çanta takıyorum. Bisikletin aero düzenini en az bpzan yine o. Ama günlük sürüşler için doldurun cebe gitsin. Formaların cepleri bunlar için var.

İyi hoş güzel ben bu gidon çantasını aldım ama oraya nasıl takabileceğimi çözemedim. Yardımcı olur musunuz?

(link)
(link)

İşe gidip gelirken çok faydası oluyor. Günlük kıyafetlerimi, pompa, yama seti v.s. çanta ile taşıyorum. Sele bagajı umduğumdan hafif çıktı. Muhtemelen 500-600 gr dır maximum. 30 tl ye ufak bir bisiklet dükkanından aldım. İşinizi görecektir.
MkyM2Q.jpg

Merhaba, bu fotoğraftaki üçgen çantaya benzer çanta arıyorum. Aynı şekilde bisiklete takmak istiyorum. Sallantı yapmayan ve sürtmeyen, fotoğraftaki boyutta çanta önerilerine açığım.

Yol bisikletimde çanta kullanımı bence işin ruhuna ve bisikletin estetiğine ters. Günübirlik sürüşlerde hiç bir şekilde çanta kullanmama taraftarıyım. Adamlar mesela aero sele borusu yapmış ki kasığınızda oluşan üçgendeki hava daha az dirençle aksın diye ama sele altına çanta taktığınız zaman bisşkletğn tasarımını işlevsiz kılıyorsunuz. Ayrıca küçük küçük tayta değerek taytı deforme etme ihtimali de var.
50-100 km sürüşe sele altı, kadro içi, üstü ve gidon çantası takarak çıkanlara anlam veremiyorum. Hele o gidon çantası tam fecaat, tam bir yelken.
Konaklamalı uzun sürüş için yol bisikletine sadece büyük sele altı çanta takıyorum. Bisikletin aero düzenini en az bpzan yine o. Ama günlük sürüşler için doldurun cebe gitsin. Formaların cepleri bunlar için var.
Forma ceplerini besin takviyesi olarak kullanmak çok daha mantıklı sanki..sonuçta sele altı çantaya levye,pompa,lastik vs koyup unutuyorsunuz..bunları formada taşıdığınızda her seferinde aynı karmaşa yaşanır sanki…lastik nerde/yama nerde gibi

Forma ceplerini besin takviyesi olarak kullanmak çok daha mantıklı sanki..sonuçta sele altı çantaya levye,pompa,lastik vs koyup unutuyorsunuz..bunları formada taşıdığınızda her seferinde aynı karmaşa yaşanır sanki…lastik nerde/yama nerde gibi
Orta cepte pompa, iç lastik, eldiven, benzinlikte lastik şişirme aparatı, powerlink, pompa uzatma hortumu. Sağ arka cepte ıslak mendil, maske, kimlik, lisans, para, anahtar. Sol cepte cep telefonu onun fotosunu çekemedim.45DDE6CF-C43D-4AB1-8FDA-478C4A58CE15.jpegCAB81708-4769-43A9-8B1C-632F603E011E.jpeg

Ben bu şekilde çıktım evden ama uzun gidince lazım oluyor.
Sele altı çanta: yedek forma (alt, üst), kıyafet.
Gövde çantası: yedek lastik, vücut kokusu, yiyecek
Gövde üstü çanta: güç kaynağı, kablolar, el temizlik jeli
20210812_110934.jpg
İlk suluk 750 ml. ikincisi ise tamir takımı.

• İnanılmaz
  • Beğen
Tepkiler: enzo ve tsgazoz
Geri