Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Yol bisikleti ve rahatlık? Cannondale Synapse 105

@MehmetAliB. hayırlı olsun, bende endurance modellere bakıyordum ama ben hidrolik disk frenli istiyorum ama Türkiye'de pek yok sanırım veya olsada muhtemelen çok para olacak.

Cannondale'in kendi sitesinde hidrolik diskli modeller var ama Türkiye'de göremedim:
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
@Taner James Sahibinden.com'da var açıkçası.Bir göz atmanızı öneririm

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Mehmet H.
Sağolasın.

@Taner James
Delta bisiklet sitesinde var gözüküyor. Ayrıca bayilerinde de az sayıda bulunuyor. Hatta benim gibi beden bulamazsanız ön siparişle alabilirsiniz

Uzun yol için bu model nasıl? diye bir arkadaş özelden sormuştu. Genele buradan da yazayım.

Endurance bisikletlerin amaçlarından biri zaten kişiye uzun yol yaptırmak. Adı da(endurance: dayanıklılık) buradan geliyor. Kişiyi rahat sürüşle daha zinde uzun mesafeler kat ettirebilmek için özellikler ekleniyor. Bozuk yollu yarışlar, Gran Fondo sürüşleri, uzun mesafeli dayanıklılık gerektiren sürüşler tam bu tarz bisiklete göre.

Yahut yarışmayı planlıyorsanız Fabien Cancellara'nın yaptığı gibi istediğiniz her yarışta endurance sürebilirsiniz.:)

• Beğen
Tepkiler: Mondschein
@MehmetAliB.

Delta bisiklette olan Synapse modelleri eski veya farklı modeller, orjinal sitesinde olan modellerin hepsinde hidrolik disk fren var delta bisiklette olanlarda mekanik disk frenli modeller mevcut.

hayırlı olsun, oldukça hoş bir görünümü var :) aynakol ruble oranları tam benim istediğim gibi, yokuşu bol olan yollar için süper. güzel bir tercih yapmışsınız, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim...

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
ImageUploadedByTapatalk1431429440.677800.jpg Bu tip kalın dişli stabilize yolda da çok başarılıdır.ImageUploadedByTapatalk1431429537.262014.jpg Ben de 1 sene evvel aldım kadro himod,ImageUploadedByTapatalk1431429616.324754.jpg İğneadanın yollarında denenedim.Eski istanbul kırklareli kuzey yolunda kullandım (215 km) boyunca rahatsız etmedi,ben de tavsiye ederim.Bol tırmanışta yaptım o konuda da fena değil.Karbon bir jant seti ile çok daha iyi olabilir.

Ben de geçen yıl 105 5 i almıştım. Caad9 dan sonra inanılmaz konforlu bir bisiklet. Her türlü yolda rahat ediyorsunuz ama kaymak asfaltta elbette çok daha keyifli
Bu tarz bisiklet düşününlere 3.000 km sürüşten sonra kesinlikle tavsiye ediyorum.
Size tavsiyem kesinlikle kilitli pedal kullanmanız olacak. Sürüşten aldığınız keyif ve performansın kat be kat artacağını garanti ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ali Eren
Alakasız olacak belki ama Cannondale alırken sırf garanti için biraz daha vererek Türkiye'den almak sizce daha mı mantıklı?

• Beğen
Tepkiler: hüseyingürgah
@erphan
Teşekkür ederim. 50/34 11/32 geniş vites aralığı sunuyor evet. Cannondale bu yıl bütün enduransları böyle yapmış. İyiki böyle yapmış:)

@özcan yılmaz
Sizin Hi-mod'da çok güzel. güle güle kullanın.

@ferda güler
Ayağımın bi yere bağlı olması tuhaf geliyor. Kimbilir belki sonra.

@Orhan A
Teşekkür ederim abi.

@Uptown Cyclist

Bence evet. Bir de yurtdışından bisiklet almada göz ardı edilen bazı şeyler var. Burada peşin bisiklet alımına güzel indirim yapılabiliyor. Yahut taksit seçeneği var. Hem bisiklette kusur olduğunda değişim için muhatap olacağın yer sorunu da yok. Görerek deneyerek alıp, süre süre eve geliyorsun.
Tercih sizin.

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Konfor odaklı bir yol bisikleti. Sanırım uzun yolda ve bozuk satıhta konfordan da ödün vermeden sürmek için tasarlanmış. Stabilize ağırlıklı yollarımızda yol bisikletinden de vazgeçmeyecek olanlar için birebir. Güle güle kullanın.

Çok güzel bir inceleme yazısı olmuş. Elinize sağlık.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Güzel bir inceleme yazısı olmuş, elinize sağlık :)

Hayırlı olsun! Kazasız belasız sürüşler inşallah.

Sürüş deneyimlerine devam: İlk sayfadaki videolardan endurance kullanmayan biri belki bisikletin maşa ve çatal uçlarının esneyip büküldüğünü zannedebilir. Hemen söyliyeyim öyle bir şey yok. Görseller sadece titreşim emme yönünü ve kısmi esnemeyi gösteriyor. Yoksa yüksekten hopladığınızda bile bükülmeyi göremiyorsunuz. Nihayetinde bu bir karbon makine ve çok sert gövdeli. Sele borusu kısmına gelince, bazı markaların bu kısımları üstüne yüklenince hafifçe arkaya doğru esnediği görülüyor. Videolarını görmüştüm. Mesela Giant Defy, Trek Domane'de. Cannondale Synapse'ta bu da gözükmüyor. Sadece kötü satıhlarda darbenin diğer bisikletler kadar arkaya baskı yapmadığını hissediyorsunuz.
@mehmetsunu Son zamanlarda stabilizeye sürüyorum. Taş kaldırım, kaymak asfalt, toprak yol her yerde kullanmıştım. Stabilizede sürmeden henüz bir şey yazmak istemedim. Stabilize yollarda bisiklet maharetli. Düzde ve tırmanırken gayet iyi. SAVE ve sele borusu hissettiğim kadarıyla işe yarıyor. Halen eldivensiz kullanıyorum. Lakin stabilizede yüksek hızlarda 50, 60, 70 aşağı inerken hiç bir fayda göremiyorum.
SAM_1150_336x450.JPG
@mehmet ugur demir @Alicemalgunduz @bubblinboy @orhan bural
Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
@özcan yılmaz

Bisikletiniz çok iyi.Deve de güzel poz vermiş :hhhhhh: Nerede çektiniz fotoğrafı?

Müthiş bir seçim...

Cannondale benim için bir yaşam tarzı oldu artık. Hem Supersix Evo HI-MOD hem de Synapse HI-MOD sahibi biri olarak söylüyorum son derece memnun olduğum bisikletler. Beni Trek Project One serisi bisikletimden vazgeçiren makinalar olmuştur bunlar. Güle güle kullanın

Bu da benim Synapse HI-MOD (foto temsili, tamamen aynı gerçi henüz resim çekemedim daha çok yeni)
http://www.cannondale-parts.de/WebRoot/Store20/Shops/61764971/550F/ED53/A417/C3C6/2D1A/C0A8/2ABA/4C85/DSC_4489.JPG

çiçek gibi ya :) mutlu ve heyecanlı pedallamalar..

Geri