Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Yol bisikleti ve rahatlık? Cannondale Synapse 105

@MehmetAliB.

Stabilizede inerken o hızlara pek çıkma derim.

Scudo
https://www.bisikletforum.com/dosyalar/7-jpg.16991/

dostum mehmet
bu bisiklet gerçekten çok güzel ,56 kadro bence satma bin derim ama genede senin düşüncelerin önemli tabi,

@İbrahim Akgül
Teşekkür ederim.
@mehmetsunu
Sağolasın. İnişlerde ''acaba önüme bir araç çıkarsa ne kadar mesafede durabilirim'' diye frenleme yapıyorum.
@Kudret Kurtcebe
Yok abi ne satması. Yanlış anlaşılma olmuş. Denemeyi düşünürseniz diye yazdım o mesajı.
Denedikten sonra geri isterim ha:D

@MehmetAliB.

eyvallah, mehmet dostum ama öteki topiğede yazdım, 54 kadroyu kullanmış idim ,bana iyi gelmiş idi genede sana teşekkür ederim ,güle güle kullan dostum

@Kudret Kurtcebe

IV. Kılıçarslan vücutça kuvvetli, yakışıklı, cesaretli ata binmeyi seven kılıç ve mızrak kullanmakta usta bir hükümdardır.
Mevlâna Celalettin Rûmî Hazretleriyle ise arası çok iyidir. Onu saraya davet eder fikirlerini alır ve saygı gösterip sohbetlerine katılırdı. Fakat bir sohbet esnasında Mevlâna Hazretlerine karşı hatalı bir cümle kullandı. Türkmen şeyhlerinden Buzağı Babayı (Baba Marendi) kendisine baba edindiğini söyleyince Mevlâna Hazretleri de "sen kendine baba buldun ise biz de bir evlat buluruz" deyip sohbeti terk etmiştir.10 Bundan sonra IV. Kılıçarslan bir boşluğa düşmüş, ne yapacağını bilememiş ve düşmanları tarafından hazırlanan tuzaktan kurtulamamış; yiğit, cesaretli ve kuvvetli olmasına rağmen öldürülmüştür. Bundan sonra Selçuklu Devleti çok zor anlar ve günler yaşamış dağılmaya başlamıştır.

Bak kudret abi bu tarihi bir alıntıdır vede sana son ihtarımdır. Ne o başka mehmetlere dostum mostum demeler. Yoksa mevlananın 4. kılıçarslana dediği gibi kendine yeni dostlarmı buldun. O zaman bizde kendimize yeni bir kudret abi buluruz.:komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik:
Şaka ya şaka. Kudret abi türkiye cumhuriyetinde bir tanedir ya.
Şaka maka mevlana adama acaip gıcık olmuş. Buzağı babayı kendine dost tutunca. Bak maşallah dediği bir hafta yaşamamış.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
İnceleme çok güzel olmuş elinize sağlık. Daha önce gelişigüzel okumuştum ama şimdi ben de aynı bisikleti alınca detaylı okudum. Elinize sağlık. xrs030'dan sonra nasıl gelecek bakalım. :p

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
Bu bisiklet isinin ucu bucagi yok ayni fiyat skalasinda okadar cok cesit varki insanin akli ister istemez karsiyor specialized diverge elite i gozune kestirmis biri olarak dun sartlari cok cok zorlayarak specialized roubaix alsam mi acaba diye dusunmedim degil simdide bu bisiklet karsima cikti karbon olmasi ve 105 donanimi ile sunulmasi estetik olarak guzel olmasi ilgi cekici 1000 dolar olarak ciktigim yolda 1500 bandina gelmis durumdayim boyle giderse fiyat arttikca artacak gibi duruyor .d
Guzel bir inceleme olmus emeginize saglik

@Oğuzhan Y.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. E fotoğraflarını ve izlenimlerinizi bekleriz artık. Ben çok memnun kaldım. Şu an ön yükseliği biraz daha indirmem gerekiyor. Halka zaten kalmadı, furçtan biraz kestireceğim.

@dnz
Teşekkürler. Bisiklet seçimi zor iş. Amaç ve bütçenize göre bir seçim yaparsınız artık.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
Bu bisikletin Hi-Mod versiyonunu kullanıyorum. Endurance'ın tepe noktası bir modeldir. 2015 Paris Roubaix yarışı ki en zorlu yolların olduğu parkurdur Cannondale takımı tarafından kullanılmıştır.

@MehmetAliB. Teşekkürler. Ben de dediğiniz gibi 25mm'lik spacerı değiştirmeyi düşünüyorum. Bizim bisiklete şu model uyumluymuş: (link)

Siteye sordum Türkiye'ye gönderim yapıyorlarmış.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@Oğuzhan Y.
Şu ana kadar yurtdışından hiç alışveriş yapmadım. O yüzden ya buradan bulmaya çalışacağım ya da konik halkayı kestireceğim. Siz alırsanız banada alıverin. Kargoyu falan paylaşırız.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
Şu yazıyı okuyarak synapse almaya daha yakın hissettim şimdi cannondale synapse kullanıyorum mutluyum kesinlikle tavsiye ediyorum

:)

Dosyalar

• S.jpg
    S.jpg
    60,8 KB · Okunma: 103
  • 16731899_10202966548480397_1131193868_o.jpg
    16731899_10202966548480397_1131193868_o.jpg
    153,5 KB · Okunma: 100
  • Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Hala bu bisikleti kullanan var mı acaba?
Ben ikinci el aldım ve gayet memnunum.
@MehmetAliB. paylaşım için teşekkürler.

Bugün bisikletimde şöyle bir şey fark ettim.
Acaba diğer 2015 synapse kullanıcılarında da var mı? Yani bu çizik tarzı şeyler bisikletin kendisinde olan bir şey mi?
Ben ikinci el aldığımdan emin olamadım.

rsz_dsc_0074.jpg

Benim bisiklette de var.Bu grafik çizim.

Dosyalar

• IMG_20211128_192825.jpg
    IMG_20211128_192825.jpg
    53,4 KB · Okunma: 70
  • Beğen
Tepkiler: laskan
Acaba diğer 2015 synapse kullanıcılarında da var mı? Yani bu çizik tarzı şeyler bisikletin kendisinde olan bir şey mi?

277692 dosyayı görüntüle
(link)

Hangi tırmanışı resmettiğini onlar da bulamamışlar.

• Beğen
Tepkiler: laskan

277692 dosyayı görüntüle

Eğer Atölye 25.4'ten aldıysanız benim eski bisikletim olabilir. Kadro üzerinde bu tür grafik detayları mevcut. İyi günlerde kullanın.

Geri