Emre Yönlüer
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 2.082
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Trek
efsane baslik 😀 ben de ilk mesajimi bu basliga yazmistim , hey gidi gunler heysonunda konu basligi , dogru yerlere geldi saniyorum 2010 da acilmis bir baslik ve acan arkadasimizin belki de buradan ayrilisi sonrasi ki , biz henuz ne oldugunu bilemiyoruz ; kendimizce bir sekilde aktif hale getirmeye calistigimniz bir baslik. emegi gecen herkese tesekkur ederim.
benim icin de , ilk mesajimi buraya yazmis olmam ile beraber , ozel bir yeri olan konu
Banada mantıklı olan vıdeodakıler. İstemsızcede o sekılde yapılıyor zaten ama burada tersı seklınde yorumları görünce şaşırmıştım :d@osmancan71 Tam tersinde pedal yere sürter ondan sonra siz sağ ben selamet.
Ben sekiz, dokuz yaşlarındaydım. Dik bir yokuştan inerken sokağa dönmek iştemiştim. Altımda 16" bir bisiklet vardı.Banada mantıklı olan vıdeodakıler. İstemsızcede o sekılde yapılıyor zaten ama burada tersı seklınde yorumları görünce şaşırmıştım :d
Allah muhafaza kendisi bazı teknikleri test ederken, aceba😅🤔🤐Ne yazıymış arkadaş hala yok 🤣
@Raven_35 Hocam yazı ne zaman hazır olur 2020'yi bekleyelim mi
ben hic bir zaman umidimi kaybetmedim , muhakkak guncellenecektir. 😂2022 oldu halen yazı güncellenmedi 2017'den beri haber bekliyorum.
Bizim forumun çoğunluğu Rossi ekolünden. Ayak bacak kaldırarak döner.Kilitli pedal kullanıp da viraj dönüşünde dizini açabilen var mı merak içindeyim.