Affınıza sığınarak aynakol ve ruble oranları, mantıken aynakol ve rubledeki dişli sayısı değil mi? Bu oranlar nasıl değişiyor mesela, performansa yakın veya rahatlığa yakın olarak hangisini baz almamız gerekiyor? Cahilliğimi mazur görün. Araştırdım ama pek de bilgilenemedim bu konuda.
herkese merhaba
tiagra 4600 serisi kullanıyorum ayna kol 50 _ 34 rıuble 11-36 mtb rublesi slx
çalışması icin bazı şarlar gerekmektedir arka aktarıcı uzun bacak olacak zincir uzun olacak geriye kalan arka aktarıcının geriye ve ileri cektirme vidasını sıkarak aktarıcıyı geriye doğru gelmesini saglama aşagıdaki resimde görebilirsiniz
Aynakol Dişlisi Sayısı / Ruble Dişli Sayısı oranı küçüldükçe pedala uygulamanız gereken güç oranı azalır. Tabii aynı zamanda hızınız da azalır .
Şöyle ki aynakolda 53, rublede 11 dişlidesiniz; 53/11 = 4.81, yani siz pedalı bir tur çevirdiğinizde ruble (ve ona bağlı olan arka tekerlek) 4.81 tur dönecek. Bunu başarabilmek için de fazladan güç gerekiyor.
Tam tersi aynakolda 39, rublede 23 dişlide ise; 39/23 = 1.69. Arka tekerlek 1.69 tur döneceği için harcamanız gereken güç azalacak.
Dağ bisikletlerinde, aynakolda Granny Gear (nine vitesi) denilen en küçük dişli olması nedeniyle; dağ, tepe çıkmak için daha az efor harcamak mümkün oluyor (26 / 34 = 0.76 oran).
Bende yeni yol bisikleti almayı planlıyorum bayadır bisiklete adam gibi binmedim istediğim bisiklet üzerindeki dişli oranları 52-34/11-28
beni zorlarmı diye düşünüyorum çünkü ilk yol bisikletinin dişli oranı 53-42/14-28 onuda ilk aldığımda biraz zorlamıştı ama alıştım şimdide bu bisikleti alıp ta alısamayıp bir kenarda durmasından korkuyorum sizin düşünceleriniz neler bu arada düşündüğüm bisiklet CARRARO cr 062 (link)
@Bisiklet sever 93
beni yokuşlarda yoruyor o yüzden 12-36t sipariş verdim zincir ve arka arttırıcıda değişmesi gerekiyor ama 36t dişliyi kullanmayacağım 1.vites yok olacak 32t 2.dişliği kullanacağım zincir ve arka attrıcı değişmesine gerek yok bu şekilde .
Eğer zorlanırsam zincir ve arka attırıcı değiştirip 36T'yide kullanmış olacağım
carraroda aktarıcı uzun ise 34T alıp takabilirsin belki zinciri uzatmak gerekebilir
CARRARO cr 062 yerine aşağıdaki bisiklet daha mantıklı bence
(link)
36T doğal olarak sorun oluyor arka attırıcı dişleye sürtüyor ve zincir gerginleşiyor uzatmak gerek sanırım
32T az sürtüyor kadro ayarına ellemedim onu ayarlayınca sorun olacağını sanmıyorum
(link)
bu apartdan alınca sorun olacağını sanmıyorum tabiki zinciri uzatınca şimdilik sadece 32T ile kullanmayı düşünüyorum
@ByRe4L
sen şehirdeki yüksek eğimli dik yokuşları boşver onlara araba zor tırmanıyor biz uzun yoldaki hafif eğimli tırmanışlardan bahsediyoruz genelde
Normal MTB çok zorlamaz uzun yol tırmanışlarında onlarada zorlanıyorsan 34T vidalı rubleden başka seçeneğin yok onuda arka attırıcın ve zincirin desteklemiyordur büyük ihtimal
ondan sonra rahat yokuş çıkacam diye bir bisiklet parası ödersin
@KarizmatikEmmi
vallaha çok düşündüm en son kondisyonumu geliştirmem gerektiğinin kanaatine vardım fazla kalori yakarım %10 eğimlerden bahsediyorum cidden öyle bir yerde yaşıyorum ki 4 tarafım yokuş evden çıkıyorum yokuş çııkıyorum eve dönüyorum yokuş çıkıyorum 5 boyutlu bir yerde yaşıyorum sanırım
vites sistemini güncellemeye paran varsa yapmalısın derim
eskiden 28-38-48 aynakol 14-28 7li ruble varken mahalle arasındaki bir yokuşta 28 aynakol ve 28 li ruble ile zar zor çıkarken
güncellediğim sistem 26-36-48 11-34 9 lu ruble ile 26-34 oranı ile aynı yokuşta çok rahat çıkıyorum,dünya varmış dedim
ilk kombinasyonla yokuşun ortasında dursam tekrar devam etmem mümkün değilken yeni kombinasyonla durup yoluma devam etmem çok kolay.Ne kadar kondisyon dense de vites oranları da cidden çok etkiliyor