Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikleti vs. Dağ bisikleti

@Kerem Özbayrak

işte yine amaç konusu devreye giriyor. ben de yük taşımaya elverişli değil diye biliyorum hem ön hem arka çatallar. çünkü amaç bu değil!

benden size tek tavsiye; neğer tanıdığınız ve size izin verecek bir bisikletçi bulabilirseniz; her üç türden birer bisiklet ile sokağın başına gidin gelin. hatta adamın kendi kullandığı bisiklet filan varsa o da olabilir. zaten o zaman cevabınızı verirsiniz, emin olun ;)

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
Scudo
@Kerem Özbayrak
Bisiklete bagaj takabipmek icin kadroda ozel deliklerin olmasi gerekiyor. Ya da ona ozel port bagaj almaniz lazim. Cyclocrosslarda bagaj deligi var midir bilmem ama yol bisikletiyle tur yapmak cok nadir goruluyor. Benim bildigim bagaj deligi bir tek triban 3te mevcut. Fakat bisikletcinin size soyledikleri kismen dogru. 24 telli bir arka jantla sizin agirliginizin disinda fazladan agirlik yuklerseniz pek saglikli olmaz. Fakat 32 telli bir jant seti ile daha rahat olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Kerem Özbayrak
@fishman
Genelde bunları söyleyen kişiler yol bisikleti sürünce dağı bırakıyor. :D

@Ahmet O Benim o zamanlar baktığım focus mares modelinde bagaj delikleri vardı. Gerçi 15-20 kg'a kadar sorun olmaz diye de başka bir yerden o model için bilgi almıştım. Yine de satıcının tavsiyesi ile focus planet hibrit aldım 32 telli. Focus planet'ı tur amaçlı almadım ancak bu bisikletle de belli bir yük kapasitesine ulaşabilirim heralde. Teşekkürler.

@Kerem Özbayrak
Sizin kilonuza da bagli o. Benim kilom 55 ben 35 kilo yuk alsam da pek sorun olmaz :) ama 80 kilo isen 20kg yuk alman sikinti cikarabilir

@Edip Dinçer
Abi senin bana verdiğin yamalar da halen kapalı duruyor. :D
Çok gülüyorum şu lastik patlar yorumlarına ya. :D

@Ahmet O :) 82 kiloydum 3 haftadır yaptığım hafif rejimle 78'e kadar indim. Allahtan boy var oradan kurtarıyorum. teşekkürler.

@Berke K.
Sen sen ol kum tanelerinin ustunden gecerken dikkat et. Yoksa aa burda kum tanesi varmis bak hissettim onu dersin.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke K. diyelim ki her ay 1'er tane gümletiyoruz :) sadece iç lastik mi alınır genelde? kaça patlar bize? her patlakta 80-100 tl mi veririz?

@erencaner
5 liraya biter iş. :D

• Beğen
Tepkiler: erencaner
@Hüseyin Gündoğdu

En son Kartepe'de ormanda kaybolduğumuzda şöyle yerlerdeydik. Sonra bisiklet moleküllerine ayrıldı :(

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/t31.0-8/10668901_10152762785533966_1176220516318573830_o.jpg

@fishman

@fishman Lobotomi demek istediniz herhalde değil mi? Beyin nakli, bu konunun başındaki görüşünüzü değiştirdiğiniz anlamına geliyor da bir nevi , dikkatinizi çekeyim dedim...

bu konu hala devam ediyr mu ya :)

@Nefer Seti bi tane mtb var bide yol alıcam canım sıkılınca arazi diğer zamanlar yoldayım :D

Geri