Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

yol bisikleti yorumlarınızı beklıyorum

Scudo
@Ozzgurr

Bence sen benim önerimi dikkate al :D :D
Ama senin sakalın yok dersen :D al o zaman Giant Defy 2 ile Specialized Allez'in kıyaslanması aşağıda.

(link)

Görsel beğeni ve bisikletin vücuda uygunluğu gibi hususların kararını bisikleti alacak olan vermeli tabi ama esnemezlik olarak peformansı ve komponetlerinin kalitesi gibi konuları ele aldığınızda ve tabi fiyatını Giant Defy sadece Specialized Allez'in değil diğer pek çok markaların aynı segmenteki modellerinin de çok üstünde. Kim ne derse desin şu anda en iyi fabrikasyon üretim aluminyum kadroları Giant yapıyor.

Giant Defy 2 Compact sen bunu al..Ama hekim köyde taşınması kolay olsun.:D Şimdiden hayırlı olsun..

• Beğen
Tepkiler: utku bildirici
başlıkta verilen seçeneklerdeki bisikletler orta kalite denebilecek bisikletler. Yani yapılan tartışma murat 124 mü daha iyi renault 12 mi tartışmasını andırıyor. Bisiklette marka işine gelince Giant en büyük üreticidir birçok markaya da kadro verir. Yani anlatmak istediğim aralarındaki farklar çok fazla değil. Belkide seçeneklerde sunulan bisikletlerin üçününde kadrosu aynı fabrikadan çıkmıştır. Burada sorun bu düzey bisikletler 800-900 avro gibi bir fiyatı hak ediyor mu ? 900 avroya kadar çıkılmışken biraz daha fedakarlık yapıp iyi bir şey almanızda fayda var. Yok arkadaş benim sınırım 900 avro bir kuruş bile fazlasını veremem diyorsanız o zaman Türk markalara da bakın. onların temin ettiği kadrolara kurulu bisikletlerde sizin seçeneklerinizdekine yakın bir performans verir ve paranızda cebinizde kalır.

@kayhan

slr 900 bınachı on plana cıkıyor ozaman dedıgınız gıbı nakıt alınırsa cok ucuza alınabılır parada cebımızde kalır.kasım sonu gıbı slr 900 ün yenı modelı cıkacakmıs eskı modelını aslında nakıtte ugrasılsa 1000 tlye alınır:D bol pedallar herkese

umarım bisikletinize ağız tadıyla uzun süre güzel güzel binersiniz

hayır değil. ödediğiniz paraya göre(1000 lira dediniz) iyi. maşası karbon değil. bu ağırlığını etkilemiş. Ama bizim bozuk yollarda karbon maşa yerine cromoly güvenlik ve dayanıklılık açısından daha iyi. kadro geometrisine gelince üst boru gidona doğru yükselen açıya sahip. Bu hem sürüş konforu (daha dik oturabilirsiniz) hemde yokuş tırmanma avantajı sağlar. Kadronun esnemezliği konusuna gelince, bu konuda bianchi'nin belli bir standartın altına düşmeyeceğini düşünüyorum. Vuelta ise tanınan prestijli üreticilerdendir. Vueltayı sevmesseniz eskiyince Mavic aksiyum(bu teker seti bikeradar da 5 üzerinden dörtbuçuk yıldız almıştır fiyatıda 160 avro dur) alırsınız yine de toplamda size bisiklet daha ucuza gelir. Sora tiagra farkına gelince. tiagra biraz daha hafiftir ve biraz daha seri vites geçişi sağlar.(yarışlarda kürsü amacınız yoksa bence bu farka aldırmayın) Sedona ve deltabisiklet'in modellerine de bakın isterseniz. kolay gelsin

utku abı bende dıyebılırımkı hayırlı olsun gorsellık adınada fena bır makıne degıldır slr 900

• Beğen
Tepkiler: utku bildirici
ee sonuc nedır yok ole hemen kacmak :D saka bır yana hangısını tercıh ettınız ve memnunmusunuz tecrubelerınız yenı arkadaşlarımıza yol gosterebılır.. :)

Geri