Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletimi satıp 2 tane tur amaçlı şehir bisikleti alacağım

@clubber Bilmiyorsanız boş yapmanın pek lüzmu yok hocam. İkinci elde 1500den aşağı satanı dövüyorlar. Siz ölü alıcıysanız size fifty fifty gözükmesi normal fiyatın.

@E.E

Hocam nacizane tavsiyem yol bisikletinizi tutup kız arkadaşınıza bir tur bisikleti almak. Ya da siz satın, xrs 040 falan alın kız arkadaşınıza tur bisikleti alın. Yol bisikletine binen adam tur bisikletinden isterse (beni yanlış anlamayın) Kate Uptonla bisiklete binsin zevk alamaz çok :D

• Beğen
Tepkiler: E.E
Scudo
Kafandaki fiyata uygun olarak carraro, salcano vb. firmalara yönelip kendi bisikletini olurda kabul ederlerse takasta daha uygun bir fiyata verebilirsin..

• Beğen
En iyisi city fun 70 al
Elindekinide satma

@M.Burak KARADAĞ

Bana bu bisikletin 1.500 TL'ye satılan bir linkini verir misin? Sıfırı 2.140 TL olan bisikleti nasıl 1.500 TL ye satıyorlarmış bir öğrenelim.

Ölü alıcılığa gelince bende Colnago bisiklet var. Salcano arayacağımı düşünmüyorsunuz herhalde. Sadece ikinci el satışlarının o kadar düşündüğünüz gibi olmadığını yazıyorum.

Verin link görelim.

Zaten 1.500 TL'ye satsa dahi o paraya ekleme yapıp iki şehir bisikleti almak anlamlı değil. Kendi bisikletini saklayıp 1 şehir bisikleti alsa yine aynı yollarda dolaşacaklar.

@clubber ben bu bisikleti ikinci el aldım 1700 liraya 2 ay önceydi sanırım

bir arkadaşımda geçenlerde xrs030 tiagra bisikletini 1750 liradan sattı (tabi spd km ölçer dahil)

gözümle gördüğüm şey hocam ,

yorumunuza genel çerçeveden bir bakın. 2140 lira sıfırı. ama 1000 lira etmez diyorsunuz.

100.000 liralık bir arabayı 1000 km kullandıktan sonra 50.000 lira değer biçmek gibi. ben bu bisikleti sadece 700 kilometre kullandım hiç bir sıkıntısı yok lastikler sıfır gibi yarı fiyatına satmam nasıl bir mantık ? hadi lastikler ölü olsa 1300-1400 diyebiliriz (bir lastik 200 lira)

ayrıca yanında spd pedal km saati gibi şeylerde veriyorum nerden baksan 150-160 lira

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
700 km binilip bisiklet zorunlu olmadıkça satılmaz.Boşuna bütçenizi zorluyorsunuz ve zarar ediyorsunuz az binip değiştirerek.Dünya ilan görüyorum 1000 km altında satışa çıkan.Ya bizim toplum bisiklet seçmeyi beceremiyor ya da bisiklete binmediği halde ego için bisiklet değiştirip duruyor.Başka bir açıklaması yok bu durumun.Bisikletinizi elinizde tutmanızı tavsiye ederim.Satıp üzerine para koyup 2 bisiklet alacağınıza satmadan yan tarafa para koyup bir bisiklet daha alın.Çok daha mantıklı bana göre.

• Beğen
Sedona 300'lere bir bakın. Hem bütçenize uygun hem de masrafsız tam takım şehir bisikleti.

• Beğen
Bisikletimi satmayıp ikinci bisiklet için para biriktirmeye başlıyorum.

Her tavsiye için teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@Mehmet Cemre Kısa Ahaha hocam para olsa satmaya niyetlenmem , zarar etmeyeyim diye biriktiriyorum :)

İş lazım bana iş. Para lazım. Gittim çocukluk hevesinden çift amortisorlu bisiklet aldım. Fakat kaliteli olması daha da kötü yaptı. Lastikleri down hill için, mekanik disk fren, çift kat alimunyum jantlar ve aşırı rahat bisiklet. 450 liraya aldım, şimdi pişmanım. Okullarda açılacak. 1 aylık iş verende yok. Carraro Sportive 224 var aklımda. Kullanması bana zor gelecek biraz. Dağ bisikletini hayvan gibi kullandım, ordan oraya uçtum. Kaykay yerinde bisikleti zorladım. Şimdi şehir bisikletine geçiş yapınca 2 gün sonra yamulturum bisikleti. :D

@E.E hayalimde hep mtb var. Takarım yol lastiğine giderim diyorum da, aynı performansı göstermez diyorlar. Şimdi istanbulun yolları belli. Hadi komple asfalt. Ama bu bisikletle kaldırıma çıkacağım, ineceğim. Malum ırk korkusuda var. Bir keresinde verdim onlara 3 saat sonra elime ulaştı. Binmeyen kalmadı. Kaldırımlarda 2 santimlik değil yani yarım metrelik kaldırımlar bile var.

@Mehmet Cemre Kısa Eeee mahalle arasında bineceksen mtb alacaksın kaldırım falan diyorsan , ben sahil yolundan yardırıyorum yol bisikleti ile bazen e5 ,

kimseyede vermeyeceksin bisikleti çocuk oyuncağı değil ki bu

Konuşulan tur bisikletleri ile 50 km yi geçemezsiniz maximumunuz 70 olur.
Tavsiyem kız Arkadaşının haberi olsun ve beğenerek seçerek alın.
Bana kalsa ikinizde yol kullanın ama Hatunlar yol bisikletini Güvenli ve tam kontrollü kullanamıyorlar benimki 1 yıl yol bisikletini titreyerek kullandı trafikle barışamadı daraldığı yerde durup kaldırıma çıktı e haliyle daha çok yordu. Şimdi katlanır aldık biraz daha mutlu ama hala daha spor aşaması değil gezi aşamasındayız. Zaten sporunu sen yap geziyi Hatunla yaparsın kısa yerlere 10-20 km gider gelirsiniz. Hatunların çok azı 50 km üzeri yapabilir. Ayrıca hatunların bir özelliğini iyi biliyorsam oda şu- hatunlar hiç bir hobiyi-sporu-aktiviteyi merak ettikleri yada istedikleri için yapmazlar sadece yanlarındakiler yapıyor diye yaparlar. Yani hiç bir zaman sana gelip mantıklı yapılabilir ve Sürdürülebilir spor istegi olmaz.

@Zekeriya Çab hocam o bahsettiğiniz hatunlardan değil benimkisi , geçen gün abartmıyorum 25 kiloluk mtb ile (viteside 6. viteste takılı kaldı) şileye kadar gittik üsküdardan ,banamısın demedi :) sporcu yani , 12-13 kiloluk bir bisikletle neler yapacağını tahmin edemiyorum , diğer hanım kızlarımızdan olsa zaten hayatta bisiklet bile almam masraf edip , ineriz sahile belediye bisikleti kiralarız öyle bineriz :)

Satmayın bisikletinizi alın bir 500 liraya Salcano City Sport modelinden olsun bitsin.

@Tolga Çelebi 500 liralık bir bisikletlede neler yapılabilir gözüm kesmiyor pek , carraro 225 düşünüyorum aslında

Sen yol bisikleti kullanırken sevgilin 500 liralık bisiklet mi kullanacak. Bisikletin iyisi 700 liradan başlar. V fren al. Ne yapacaksın hidroliği. Hem ağırlık, hem 200 lira fazla, hem arazide filan kullanmayacaksan biraz saçma. Ha bak, öyle diyorum ama disk frenler bana göre daha iyi ve güvenli. Ama iyi ayarlanmış bir v fren aynı özelliği gösterir. Senin sevgilin en azından bisiklet kullanıyor. Bizimkiler bisiklete 900 lira verilir mi diyorlar. Ya sabır. Birisine dedim geçen bisikleti değişcem. Bana diyor ki. Bu yaşta bisiklet kullan gelecekte motor alırsın :(

Geri