Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletinde küçük kadro avantaji

183 boy ve 81 cm ile Carraro 052 Road 51 kadro bisikleti aldım, ama küçük mü tam mı bilemiyorum, yol bisikletine ilk geçişim olduğu için neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda fikir yürütemiyorum.
60 km yol yaptım bir yerim ağrımadı ama nabız yükseldikçe, rahat nefes almak için daha dik durmam gerektiğini söylyüyor vücudum.
Sizlerin önerisi tavsiyesi nedir?

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Scudo
Üstad dinlemedin değil, daha öncede belirttim, fiyatı çok çok uygun olduğu için aldım. Sadece üzerinde ki group setin fiyatından bile daha ucuz olduğu için aldım, ve 10 kere ya kullanılmış ya kullanılmamış. Aynsının 54 yada 56 kadrosunun 2.el piyasası şu an 3800-4000 arası. Şu an bunu aldığım fiyatın çok çok üstüne satıp 54 kadrosunu alma şansım var. Ama direk 54 kadro alma şansım yoktu. Umarım anlatabilmişimdir.

uzun süreli kullanım düşünüyorsanız ciddi sakatlıklarla karşılaşma riskini de göze almışsınız demektir.

@hamlet2006
İşte sırf bu yüzden aldım :) Fakat küçük gelip gelmediğine tam olarak emin değilim, 20 kişi değiştir dediyse 20 kişi çok bişey farketmez uğraşma sür böyle dedi o yüzden kafam karışık. ?

Hocam bisikletin üzerinde bir resim atın durdurun bu çileyi. Yan taraftan çekilmiş kollarınız sti lerin üzerinde olsun mümkünse.

Vallahi aklımdan bu geçiyordu tamda :) şu an işteyim, ilk fırsatta çekip atıyorum üstad.

''Foto üzerinden bike fitting'' bölümümüz tekrar hizmetinizdedir.Overlokçunun ayağınıza gelmesinden daha çok mutlu olacaksınız.:)

@TontonCocuk

Boyum 1.88 yaklaşık 5 yıldır 20" 51 cm Trek Fx 7.1 kullanıyorum. Kısa ve maratonlar dahil bende fiziksel bir sorun yaratmadı. Kadron sana bir boy küçük diyenler çok oluyor hatta geçen hafta Aktifpedalda bunu söyledi ama ben rahat olduğumu yine belirttim.

Tecrübelerime dayanarak uzun turda büyük kadro yerine limit ve çok az altında kadro kulllanmanın faydasını gördüm. Bu durum kişinin anatomisine göre değişir. Genelleme yapmak doğru olmaz ama küçük kadro performans için bence daha uygun.

Trek fx.5 yanlış bilmiyorsam şehir bisikleti diye geçiyor. Yol bisikleti ile pek kıyaslamamak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Veto8 ve C.Biberci
@trainspotting35

Fx serisine şehir bisikleti demek pek doğru olmaz. Fx Fitness olarak geçiyor. Düz gidonlu yol bisikleti desek daha yakın bir tabir olur. Trek'in ürettiği alt segmetteki yol bisikletlerini incelerseniz nerdeyse Fx kadrolarıyla aynı geometride olduğunu görürsünüz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@hamlet2006
Selamlar hocam resimden bakarak 3 vakte kadar daha iyi bir performans icin mtb geometrili yol bisikletine bineceksin dediydin. Ben meseleyi yanlis anlayip yaris direksiyonu taktim mtb me . Lutfen masraflarimi tazminat niyetine ödeyin . Çok madurum haci yeaaah
190145

@Alp Tigin Tengrikut

hocam aylık yaptıgınız yol nedir? çıktıgınız yükseklik ? kadro boyunun etkileri yogun kullanımlarda daha çok etkisini gösteren bir durumdur.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@Ozan k.

(link)

bu bisikletin ölçüleri garip değilmi dengesiz gibi geldi bana daha büyük olması gereken boyut daha küçük yapılmış küçük olması gerekende ölçüde büyük yapılmış gibi görünüyor diğer bisikletlere göre

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
192789
ölçüleri bu

Boyun 172 iç bacak boyum 71.5 kullandığım kadro 47 xs gören bisiklet küçük diyor ama bana tam geliyor en azında yüksekliği üst boru bir iki cm daha uzun olsaydı keşke

@KarizmatikEmmi
Şemadaki kadro yol kadrosu değil onu diyorsanız :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri