Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletinde lastik seçimi

@Fırat Ç. ben gayet memnunum. defalarca uludağ çıktım indim . 23 mm lastik olmasına rağmen kayma vs yaşamadım . 1200 km biteceğini sanmam 2006 model bisikletin lastiği yeni değiştirdim . memnun olduğum için yine aynısını aldım. o fiyat aralığında gayet başarılı bir lastik

Scudo
continental ultrasport 2 almayın da :D Küçük bir cam parçasında bile lastik çöp olabiliyor :D

(link) Bu lastikler hakkında görüşünüz nedir? Bunlardan almayı düşünüyorum.Mevcut lastiklerim Conti 4 Season lardan ancak yarıklar vs. oluşmaya başladı. 700*25 alıcam.

fuji sportif 2.3 bisikletim var lastikler 700x25 ama 700x28 lastik ile değiştirmek istiyorum 700x28 uyarmı bilgisi olan varmı?

@srdrmrs

Bir gun Endurance degil de Service Course dusunurseniz Decathlon'da yurtdisi ile ayni fiyata satildigini hatirlatayim: (link)
Daha az dayaniyor tabi. (daha az dayandigi da 2000+ km yine)

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
Merhaba arkadaşlar

Yol Bisikletim için lastik tavsiyenize ihtiyacım var Lastik maceram Schwalbe Lugano ile başlamıştı 100 km de 3 defa patlayınca değişikliğe gittim ve Trainer da kullanmaya başladım luganoyu :) İlk başlar da fazla hakim olmadığımdan dolayı ve turlara da katılmayı düşündüğüm için Schwalbe Marathon 700*23 kullandım bildiğiniz gibi biraz ağır bir lastik ama hakkını veriyor diyebilirim 6000 km de sadece 1 kez patladı ve Toplamda 10bin Km kullandım .Lastik dişleri eridiği için artık lastik almam gerekiyor.

İşimden dolayı gezi turlara katılamayacağım ve farklı lastik modeli seçiminde yardıma ihtiyacım var tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Aklımda olan iki model var hangisini neden tercih etmeliyim neden tercih ediyorsunuz ?

1.Continental Grand Prix 4 Season

(link)

2.Pirelli P Zero Velo 4S Folding Road Tyre

(link)

Lastiklerin ikiside 4 Season

Çevrem deki arkadaşlar Continental kullanmaktalar.Pirelli forumlar da denk gelmedi onun için emin olamadım.
Yarın lastiği alacağım Fiyat aralığım iki lastik içinde uygundur.

Bu arada Ankarada ikamet ediyorum. Yollar iklim vs biliyorsunuz.

Daha önce konu açıldıysa kusura bakmayın biraz baktım ama göremediğim için açmak istedim.

Şimdiden Cevap verecek arkadaşlara teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Okaancet
Delta bisikletin sitesinde Continental lastiklerde indirim var. Oradan al iki tane

@CeCeKa Selamlar. 4 season'larla 1500 km yaptım. Yağmurda, çamurda sürüşlerim oldu. Gayet memnun kaldım ben. Ani dönüşlerde, frenlerde kontrol kaybım olmadı hiç. Bir kaç kırık şişe parçası dışında patlak sorunum olmadı. (Alacaksanız Wiggle fiyatları gayet uygun tavsiye ederim)

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
@Eroseros Wiggle yada Sahibinden daha uygun buldum teşekkür ederim

@BerkEvren selamlar hocam öncelikle değerlendirmeniz için teşekkür ederim siz continental den bahsediyorsunuz galiba pirelli de 4 season olarak geçiyor. Aynen wiggle yada ankarada bir arkadaşta buldum uygun fiyata ondan alacağım

Bu arada Continental 380 TL Pirelli 390 TL wiggle fiyatına baktığım zaman Pirelli daha mantıklı geliyor gibi

@CeCeKa Aynen conti için yazdım :harika:

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
@CeCeKa

(link)
Burada görebileceğiniz gibi Pirelli'nin yuvarlanma direnci 2,5W daha düşük. Bu değer lastik başına ve oldukça ciddi bir fark, ancak Pirelli'nin de patlak koruması daha zayıf.

Continental GP4Season kullanmadım ama başka 3 model Conti kullandım (GP4000S, Gatorskin, Competition), hiç birinden memnun kalmadım. Bir de harita rezaletleri var, o yüzden bence Continental almayın, Pirelli'yi deneyin.

@Murat B. tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum.Pirelli almayı düşünüyordum iyi oldu.Pirelli'yi deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Geri