Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletinde lastik seçimi

Tanesi 280 to nedir ya, arabama aldıgım daha ucuz valla

Lastik patlayınca şu decathlon un ucuz pompasıyla şişirebiliyormusunuz ? Bana pek mümkün gelmiyorda

• Beğen
Tepkiler: Abdullah ozturk
Scudo
Michelin Pro 4 Endurance'u Chainreaction'dan sipariş verip kullanmaya başlayalı 1100 km oldu. Oldukça akıcı ve patlamaya dirençli olduğunu söyleyebilirim. Şu ana kadar hiç patlamadı. Her biri 245 gram.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@ÖnerERKUT link var mı? Posta ne kadar alıyorlar .?

@korayg Ben alırken ki bir ay kadar oldu 22 euroydu tanesi, zam gelmiş biraz. (link)bakabilirsiniz, kargo 8 euro.

• Beğen
Tepkiler: korayg
@ÖnerERKUT
2500km devirdim bende ilk patlağa kadar. Çok başarılı lastik, yüzey yapısında bozulma yok hala. Ufak tefek cam vs saplanmamış oluyor sürüş sonrası. Tavsiye ederim :harika:

• Beğen
Tepkiler: makifir
@asibol
Triban 500 üzerindeki şu lastik ıslakta kaymıyor;
(link)
Yalnız 700/25 değil,650/25..

@bixs sprinter team aynen bende öle gunde işe gıt gel vs 10 20 km yapıyorum mukemmel lastıkler
Continental Grand Prix 4000 S II 23mm 23x700c

continental-Gran-Prix-4000-S-Follow-up_IMG_2470-Edit.jpg

Vittoria Corsa G+
(link)
(link)

Continental Grand Prix 4000 S II
(link)
(link)

35902_vittoria_corsa_g_isotech_folding_tyres_with_2_free_inner_tubes_pair.jpg

Arkadaşlar lastik alacaklar için güzel fırsat, şimdi sipariş verdim

(link)

Ödeme esnasında GETTHERE kodunu girerseniz 13$ civarı düşüyor. İlk sipariş demiş ama deneyebilirsiniz

Sonuç olarak bana toplamda 59$ a mal oldu 2 dış 2 iç lastik..Bence çok iyi

• Beğen
Tepkiler: ocanakci
@vetohan karttan çekilen bu kadar....hediye işaretletlettim fatura koymasın diye

Gelince cici hükümetimiz öpecekmimne kadar öpecek göreceğiz...Nede olsa biz onların deliklerini kapamak için çalışıyoruz

@korayg
Sen o fiyatin ustune yuzde 18 ekle. umitlenme, alirlar cok buyuk ihtimal vergisini.

@vetohan bazen kaçırıyorlar gözden, gelince yazarım sonucu

arkadaşlar lastik seçimi yaparken parasın göre yapmayın. İnceleme kullanıcı deneyimi patlama önleyici uzun ömürlülk kriterlerine de bakın. Sizlere tavsiyemdir. Sevgiler

Yol bisikletinde dis lastik yanaklarinda bastan sona duz serit halinde kesilmis surtunmus halde cizik var. O yerden ip gibi parcalar cikiyor. Bisikleti alali daha 1 ay olmadi. Tecrubeli bi buyugum tekeri dusuk hava ile mi kullandigimi sordu. Lastigin max psi 125 ben 115 basip kullandim. Ayni sorun iki tekerdede var. Foto yukleyemedim. Bir cok yerde arastirdim bulamadim. Sebebi ne olabilir? Bisiklet specialized e5 sport

btwin triban 500 kadro açıları lastik kısmında sehir bisikleti gibi buna 700x32c lastik takabilir mi sizce

Geri