trainspotting35
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 23.288
- Başlangıç
- 2016—17
- Bisiklet
- Orbea
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Lastiğe göre değişir.Tubeless lastik kullanan var mı ? İç lastiğe geçmelimiyim bu şekilde devam mı etmeliyim. Kullananlar yardımcı olabilir mi?
hayırlı olsun güle güle kullanın şimdiden. güzel makineTeşekkür ederim sonuç netleşti Murat Bey özelden de kafanızı şişirdim. Giant Tcr Advanced 2 (2019) 19 Ekim de Almanya dan gelecek inşallah yolcu beraberinde.
250-300 lira arası alınabilecek en iyi lastiklerden birisi Conti UltraSport II kesinlikle. 180 TPI, patlak koruması ve performans olarak oldukça başarılı bir lastik fiyatına göre.
Normal bir şey, o delikler lastiğin aşınma kontrol delikleri. Onları görmemeye başladığından yenisini almanın zamanı gelmiş demektir.İyi akşamlar, sıfır aldığım lastikler de 2 adet görselde ki deliklerden var. İlk defa alıyorum normal mi? 210909 dosyayı görüntüle
Edit: Michelin power all season lastik.
İlk cümleniz muhtemelen doğru, ancak verdiğiniz bilgiler değil. UltraSport'taki örüm sıklığı 60 TPI (3 kat olduğu için conti buna toplamda 180 TPI diyor), ayrıca bir patlak önleyici katmana sahip değil. Sert hamurlu olduğu için çok sık patlamıyor olabilir ama lastiğe giren her cismin sonuna kadar ilerleyip iç lastiği patlatma riski var.
Ağır biliriz. Plus olmayanı nispeten daha hafiftir ve koruyucu katmanı gayet yeterlidir.Ben nasip olursa Schwalbe Marathon Plus 700x25 alacam nasıl bilirsiniz kendilerini ?
Valla tek kaynak (link)@specific Peki ona göre daha hafif yuvarlanma direnci az ve patlamaya karşı dirençli f/p lastiği öneriniz var mı ?
Conti Ultra Sport II’nin yorumları iyi, ucuz bir lastik, hatta Durano’dan daha az yuvarlanma direnci var, @trainspotting35 arkadaşımız patlaklardan şikayet etmiş, şanssızlık yaşamış lastiklerinde. Ben de mesela Detonatorlar’da sürekli patlama sorunu yaşıyordum, zayıf bir modele denk gelmiştim sanırım.@specific Şu an kullandığım Giant Escape Air e takacam (Maxxis Detonatör ler eridi) hem de yol alma niyetim var onda da kullanırım diyorum pro yarışçı değilim ...
Hangi bilgi yanlış? Lastiğin üzerine Conti kendisi yazmış 180 TPI diye. 60x3 ya da 90x2 böyle bir şeyden bahsetmedim. Her lastik patlar zaten bunun da aksini söylemedim. Kısacası verilen bilgilerde herhangi bir yanlışlık yok
Ben nasip olursa Schwalbe Marathon Plus 700x25 alacam nasıl bilirsiniz kendilerini ?