Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Bisikletinde Masterler Türkiye Şampiyonu Ankaragücü Spor Kl Bisiklet Takımı

d.berkay

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Ekim 2006
Mesaj
3.863
Tepki
2.981
Şehir
Ankara
İsim
Demir Berkay
Bisiklet
Marin
11-13 Haziran 2010 tarihlerinde Isparta'da gerçekleştirilen Türkiye masterler ve yıldızlar yol bisikleti şampiyonasında, bütün etaplarda üstün başarılar elde ederek toplamda aldıkları takım puanı ile Ankaragücü Spor Klübü Bisiklet Takımı Türkiye Şampiyonu oldu..
Ferdi klasmanda da Turgay Germen Türkiye üçüncüsü,Bülent Atlas'ta Türkiye dördüncüsü,Bora Tirki Türkiye yedincisi ve Murat işçimen Türkiye dokuzuncusu oldular..
Takım arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum..
 
Scudo
Yarış bittiğinde bitmiş olduğum bir yarıştı. İliklerindeki enerjiyi bile kullanarak finişi gördük. Birde yarışın özellikle başlangıç ve bitişindeki bozuk asfalt yüzünden titremeyen yerimiz kalmadı. Yalova Belediye ile 3 etapda da inanılmaz bir çekişme içinde geçirdik yarışı. Özellikle Yalova olmak üzere tüm katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Oldukça sert ve keyifli geçen bu yarışda birlikte pedal çevirdiğimiz için..
 
Federasyon sayfasında Turgay Germen ikinci ; burada üçüncü yazıyor.
Hayret bu sefer birinci olmamamış
 
@Ali Gelir

Turgay Germen son etapta ikinci oldu ancak genel klasmanda üçüncü oldu..
 
  • Beğen
Tepkiler: AHMTB ve Cem Unden
1. olan kişi nuri acar adam her etapta bir olmuş helal ona eski bisikletçilerdendir gerçi hiç bırakmaıştı ama master koşmuş vala tebrik ediyorum kendisini ötürmüş :). bu arada arkadaşalr resim neden hiç elinde reism olan varmı nuri acar helal be sana ötürmüşüsn vala herkesi düdük gibi 1. olan kişiden neden bilgi vermyiorunuz adam tek başına dağıtmış bütün etaplarda bütün master koşan takımalrı mıhaaaaaaa helal
 
@engin soylu

Sayın Engin SOYLU (!) Beyfendi; bizler ki Master Erkek kategorisi olarak; Genellikle yaşça sizden çok daha büyük kimseleriz... ve sizin bizlere "Düdük" benzetmesi yapmanız, ne edep ne de saygı kurallarına sığmaz.
Kaldı ki; böylesi sıcak bir havada, Isparta-Yalvaç gibi bir etapta (ki bildiğinizi zannetmiyorum) 112 ve 128 Km. yarış koşmamış bir "YENİ ÜYE"'nin biz abilerine bu yakıştırmayı yapmasını ESEFLE KINIYORUM.
Bırak bizler Nuri ACAR kardeşimizin alnından, hatta ellerinden öperiz sen merak etme.... onun takdirini yapmak; Elit Erkek kategorisi ile aynı kilometreleri yapan ve ter döken yine biz abilerine düşer,... sana değil.... Ayrıca burada her derece yapan sporcunun biyografisini yayınlamıyoruz, zorunda da değiliz. Kaldı ki sen bizden daha çok bilgiye sahipsin Nuri kardeşimiz hakkında. O halde amacın ne? Anlamış değilim... Senin dediğinden diyorum bak..... mıhaaaaaa (ne demekse ????????)
Haaa unutmadan ...... Bir daha böyle gelişigüzel ve argo terimler kullanırsan eğer; site yönetimi tarafından ağzına acı biber sürülür ve banlanırsın.
Ve bu durum, daha da kötü gelebilir senin gibi bir "YENİ ÜYE"ye.
 
Yarışa katılan bir arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla ,yarışın özellikle 2. ve 3. etapları çok zorlu geçmiş. Bu nedenle yarışlarda mücadele eden tüm sporcuları yürekten tebrik ederim.
 
  • Beğen
Tepkiler: Cem Unden ve AHMTB
evet 3. gün daha kırıcı idi bence ve sıcaaaktı.bi dahakine bolca güneş kremi..:)
 
@AHMTB

yanlış anlama abi öyle kötü bir anlamda söylemedim ötürmek lafını yani hani derlerye ötürmüş ne bilim işte lütfen yanlış anlamyın ben bir art niyet düşünerek yada başka bir anlam olsun diye demedim lütfen abicim yanlış anlma
 
  • Beğen
Tepkiler: Cem Unden ve AHMTB
@engin soylu

İnsanın, hatasını bilmesi ve düzeltmesi, o kişinin erdemidir. Sen de bunu yaptığın için ayrıca teşekkür etme ihtiyacı duydum. Herşey gönlünce olsun....
 
  • Beğen
Tepkiler: engin soylu
ANKARAGUCU Bisiklet Takımı'na tebrikler. Hakederek Türkiye Şampiyonu oldunuz. Başarılarınızın artarak devam etmesini dilerim. Sevgi ve selamlar.

Kerim BABACAN
 
Yarış sırasında fotoğraf çeken arkadaşlar, rica etsem fotoğrafları forma atarmısınız? Veya fotoğraflara ulaşabileceğimiz internet sitesi adresi vb. verebilirmisiniz? Şimdiden çok teşekkürler.
 
@bulent_atlas


DELİKANLILAR GİBİ PEDAL ÇEVİRİP,ALINLARININ TERİ İLE 1.OLAN ANKARA GÜCÜ MASTER TAKIMINI,GÖSTERMİŞ OLDUKLARI ÇEKİŞMELİ MÜCADELELERİNDEN DOLAYI TEBRİK EDİYOR,BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM..
CENTİLMENCE ÇOK GÜZEL VE ÇEKİŞMELİ BİR YARIŞ ÇIKARAN TÜM SPORCU ARKADAŞLARA AYRICA TEŞEKKÜRLER..
 
@ADMCOACH

Ankaragücü'nü kutlar , diğer büyük klüplerimizin de tez zamanda bisiklet şubesi açarak yeni gençler yetiştirmesini ve meraklı arkadaşlarımıza yol göstermelerini dilerim
 
@AHMTB

Söylediklerine birkaç şey daha ilave etmek istedim adaş.

Argoyu bile düzgün kullanamayan bisiklet dostu güzel insan Engin Soylu:
Klavye hatası, imla hatası desem değil..
Defalarca " öttürmek" yazacağın yere "ötürmek" yazmışsın..

(link) Bu yüzden Nuri ACAR'a dikkatsizliğinden dolayı ayıp etmişsin.

Hem Nuri Acar'dan; hem de Türkçe'yi katlettiğin içi TDK'dan özür dilemelisin. :)
Engincim Umarım yazdıklarıma kırılmazsın ama biraz daha düzgün Türkçe kullanmaya özen gösterirsen çok güzel olur.
 
Geri