mariokaldato
En yeniden bir önce kayit olan adam
- Tepki
- 33.512
- İsim
- Raşit Cumhur Çakın
- Başlangıç
- 1980—81
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Konuyu hortlarmış gibi olacağım. Peki şuan decathlonda satılan triban rc100 nasıl bir bisiklet yeni başlayacak birine önerirmisiniz şehir içi ulaşım ve yokuşları rahat çıkmak niyetiyle kullanılabilir mi?
Ozaman uygun fiyatlı bir triban 500 bulmak şart veya başka ne önerilebilir yeni başlayacak dolayısıyla yokuşlarda ve genel olarak peformansı düşük olacak biri için ;D
Ayrıca forumdan yol bisikletine alışamayan birkaç kişinin öldüğünü biliyordum zaten.
500'ler genel olarak tavsiye ediliyor diyebilirim. Bizim gibi başlangıç seviyesi için ideal bir ürün olduğunu çok okudum. Maşası da bildiğim kadarıyla karbon olması lazım üstelik yine yanlışım olabilir ama kadrosu ömür boyu garantili diye biliyorum.
ön 44t imiş. arkaya 34t takarsa gayet mümkün aslında?Tek yapraklı aynakolla "rahat" yokuş çıkmak! Zor görünüyor.
@TatanQa_tr üstadım o senmiydin.
Tam isabet olmuş. Bugün izledim bu konulara girince baştan sona.
Teşekkürler aydınlatıcı bilgiler için.
Selam videonuzu izledim gayet başarılı bir tanıtım olmuş tebrikler.Ben Triban 500 kullanıyorum yaklaşık 1 yıla yakın olacak (Temmuz 2019 da almıştım) , bu süre zarfında ufak tefek değişiklikler de yaptım . Aynakol 3 lü olması ile bir de benim gibi rubleyi 12-32T yaparsanız yokuşlar sizden korksun. Kanalımda da tanıttım , bir göz atın isterseniz. Kadrosu da rahat.
Selam videonuzu izledim gayet başarılı bir tanıtım olmuş tebrikler.
Benim sorum su olacak bende triban 520 var 9×3 arka rubleyi değiştirmem gereklimi 11 32 olarak sizin ki galiba 8li dimi
Daha hiç süremedim deneyim bakalim 12 25 zorlayacakmı en azindan bilgi sahibi oldum.Merhaba Erman , evet değiştirebilirsiniz , Triban 500 deki R8 vites sistemi 8 'li , sizin 9 'lu olanını bulmanız gerekli .
Yanılmıyorsam 11-34T takabiliyorsunuz , yine de araştırın emin olmak için şöyle örnek (Shimano CS-HG300 ) :
(link)