Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletine geçmek istiyorum yardımlarınıza ihtiyacım var

Birde bir şey geldi aklıma şimdi alivio vitesden, shimano 2300'e geçsem arada ne gibi bir fark olur? Hangi donanım daha kaliteli acaba? :)

Scudo
14 yasında bisiklete baslamayı isterdim acıkcası. 2 senedir bisiklete hevesliyim fakat bu sene gerceklestirebildim. Sedona 741 aldım. Seneye inşallah Antalya'dayım(Üni kazanırsam ;) ). Ve Antalya'da yol bisikletide kullanmak istiyorum. Scott S50 2011 hosuma gitti ama 2012 modellerini beklerim sanırım ben. Hic bir fikrim yok yol bisikleti ile ilgili. Ne donanım ne kadro. MTB de yardımcı olabilirdim. Yorumumun nedenide bu yasta MTB kullanıp birde yol bisikletine heves etmen. Bisikletten vazgecme. Kazasız belasız bol pedallar.

bu slr 150 nasıl bnm de bu bisikleti alma niyetim var da ???

Evet, fatihte belediyenin oradaki alt geçitteki bişsikletçilerin orada sormuştum(Saraçhane olarak mı geçiyor tam bilmiyorum). Orada carraro bayiisi vardı. Normal fiyatı 1200küsür ama nakit pazarlık derken 1050tl ye anlaşmıştım. Bence görüntüsü falan da çok hoş. Tabii önemli olan senin zevkin.

Berksu ben sana Sora olsun 2300 olsun ama gene de büyük bir markadan almanı öneriyorum. İleride ailem bir daha bisiklet alamayabilirim diyorsun bisiklet almazsın kadron olur zaten sadece parçaları değiştirirsin. :)

marin belvedere 2300 var üzerinde bir sıkıntı yaşamıyorum tiagra kullanmadım kıyaslıyamıyacağım

Geri