Scudo Sports

Yol bisikletine geçmeli miyim?

O değil de ben MTB alalı 2 ay oldu ama şimdi de yol bisikletlerine kanım kaynamaya başladı :rolleyes: Ne yapsam üstüne para verip takas mı girsek ? :D

Scudo
yol bisikleti = binek otomobil,
şehir bisikleti = minibüs,
dağ bisikleti = kamyonet,
Downhill = kamyon,
gibi bir benzetme yapacak olursak,
şartlar ne olursa olsun herkes bir binek otomobil sahibi olmak ister ;)

Mtb kullanıp yol bisikletine geçmek isteyenler tavsiyem ince lastikle falan uğraşmayın, ben eski bisiklete 1.0 kalınlıkta lastik taktım ama bir yol bisikletine bindiğimde yine arada dağlar kadar fark vardı yani direk yol bisikletine geçin

yanlış bir karar verip mtb alıp asfaltta kullanan çok kişi var ve artık şehir veya yol bisikletine geçmek istiyorlar bende onlardan biriyim aklımdaki model sedona 610 (link) bütçem ona yeter mosso 722 önerenler olacaktır maalesef Mersinde mosso 722 bulabileceğim bir yer yok. bence sedona bana yetecektir zaman geçtikçe bu parçalar sora olur 105 olur diye düşünüyorum sizce sedona 610 benım ihtiyaclarımı karşılayacak mıdır shimano claris diye bir grup çıkmış STI fren vites kolları var soraya yakın olduğunu söyleyenler vardı sizce nasıl

şuan 27,5 v fren Salcano astro mtb kullanıyorum bir süredir yol bisikletine geçmeyi düşünüyordum geçen gün bisikletçi de mosso cavailer 700 claris yol bisikleti kullandım yol bisikleti beni cezbetti sorum şu ki geçmeli miyim zorlanır mıyım bir heves midir sadece

gec gec hiç sorma:)

@OnurCG Bunlar iki ayrı dünya. Nerede ve ne amaçla bindiğinize göre değişir tabi ama yol bisikleti binenlerin yarısından fazlasını cezbeder ve bunu da hakeder genellikle. 2 ayrı bisiklet edinmek mümkün değilse öneririm yol bisikletini.

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

@Kaan.Özçelik teşekkür ederim yani kafamdaki soru şu acaba sıkıntı çeker miyim şu anki bisikletimin lastikleri 2.2 ve çukura giriyoruz bir şey olmuyor vs.

@OnurCG
Çukura falan girecekseniz hiç gerek yok.
Yok arada çukur oluyor ama düz yolda da hızlı ve akıcı olsun diyorsanız da cyclocross sürün derim.

Geri