Scudo Sports

Yol bisikletine geçtim (Focus Culebro SL 2.0)

Scudo
@bektassamet Mosso Wizart lara bakarken şu makine cıkıyor karsıma arada gözlerim şenleniyor.Nereden nasıl bir fiyata aldınız?Kazasız belasız pedallar bu arada.

• Beğen
Tepkiler: samettanoglu
Güle güle kullanın ben de kendi bisikletim ile bunun arasında kalmış sonunda scott speedster 20 almıştım 15 gün önce, çok hoş bir heyecan.
Biner binmez hemen DOĞRU karar vediğinizi anlayacaksınız. Güle güle kullanın kazasız belasız inşallah

• Beğen
Hayırlı olsun yeni bisikletiniz[emoji4] Kazasız belasız,iyi günlerde kullanmanız dileğiyle..

• Beğen
hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

• Beğen
@Barış TURAN ben de karbon mossolara bakıyordum en son bunda karar kıldım :)
doğrudan link atayım daha net olur;
(link)

Tabi ben 9 taksit yapınca üstüne biraz da vade farkı bindi.
Bu firmanın adresi de;

Cemil Topuzlu cad. Arzum Apt. NO:62B Caddebostan-Kadıköy İSTANBUL

2015 bisikletleri bitmek üzereydi niyetiniz varsa hızlı davranın :)

@Resul Özbarlas @alper 76 @THE DAME @pilot teşekkürler! :)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@bektassamet merhaba öncelikle hayırlı olsun çok güzel bi bisiklet. ben bu bisikleti caddebostanda focus bayisinden alıcaktım ve bana 3600 tl fiyat biçtiler. siz nereden ve kaça aldınız?

@bektassamet

pardon şimdi gördüm :) ben agustos ayında gittiğimde 3600 tl dediler ama biraz pazarlıkla 3400 yaptılar. siz kaça aldınız?

hayırlı olsun allah kazasız belasız patlaksız kullanmayı nasip etsin lastiğinize taş deymesin :)

• Beğen
@Dogannn 3600e 9 taksit aldım. Taksitte vade farkı oluyor ama peşin alma şansım yoktu :)

@bektassamet anladım hayırlı olsun tekrardan. bende alıcaktım son anda karar değiştirip canyon almaya karar verdim siparişi verdim bekliyorum şuan :)

@Dogannn hayırlı olsun size de güvenli, keyifli sürüşler şimdiden :)

Geri