Kardeş, bende yakın vakitte dağ bisikletinin günlük verdiği şehiriçi hamallıktan ötürü aynı düşünceyle yani 3000 lira altı yol bisikleti arayışlarına girmiştim ve carraro rc-052 ye karar vermiştim ki benim de boyum 1.73 s veya s/m beden olarak geçiyordu. Bir kaç hafta kadar araştırma yaptıktan sonra sora setli 052 ye karar vermiştim. Son araştırmaları yaparken bir tanıdığım sora alma pişman olucaksın 1 ay içinde o set seni karşılamaz , 200 300 lira daha koy 105 li 2.el kovala dedi lakin peşin imkanım olmadığı İçin taksitle alıcağım için tiagra lara bakmaya başladım ama fiyatlar bana ağır gelince vazgeçtim ve 052 yi almak İçin bayiye gittim , ne tesadüf ki benim beden o gün sabahı satılmıstı. Ne yapıcam derken gözüme mavi bir merida yansıdı tiagra setliydi ve benim bedenim kalmıştı uygun bir pazarlıkta 3 500 e kadar indirip Merida scultura 300 ü aldım , yaklasık 1 aydır kullanıyorum günlük 20-40 km arası ve bisiklet lastikleri dışında muhteşem. Naçizane arkadaş tavsiyesi sora almamandır. Uzun tuttuysam helal edin hakkınızı! hayırlı günler , tekeriniz düz bassın.