Scudo Sports

Yol bisikletiyle en fazla hız

Scudo
(link) Değerlerse bir sıkıntı var galiba ortalama 32km olması gerekiyor

öğle trafiğinde yol bisikleti ile https://i.hizliresim.com/GYmWav.png

tabi mtb ile beni geçenler varmış 35 40 ortalamayı bırak 25 ortalama üzeri 100 + km yolu giden varsa mtb ile yarışlara katılsın hemen :koptum:

not: yanlış image dosyasını eklemişim edit özelliğide yok fotolar/resimler neden değiştirilemiyor forumda acaba

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
@NedensizPostalar

Km saatinin doğru olduğuna emin misin ? Roberto Carlos gibi baldırların mı var :)

EDIT: Yanlış yere atmışım mesajı :)

Ortalamam 25 civarı seyrediyor düzde. Şu sıralar yüksek kadans çalışıyorum bakalım ne kadar artısı olacak

@Erdal YILMAZ

meydan okumanı görüyorum sayın @Erdal YILMAZ :D

ömerli rampası tırmanış 33 km ortalama o_O

Bugun duz yolda yol bisikletiyle 60.3 yaptim (yol bisikletine ilk binisim) hizi 4 saniye kadar korudum ortalama duz yol hizli tempo 27-30 arasi gidiyorum. Dag bisikletindede duz yol maksimum 56yaptim hizli tempoda ortalama 23-28 arasi suruyorum. (Dag bisikletiyle yokus assagi 84km/h , yol bisikletinde fazla tecrubem olmadigindan daha denemedim)

@taner07 Düz ve rüzgarsız bir yolda 26" MTB ile 36 km/h de 2,5 km sürebildim ama bu değerleri telefon(GPS) kullanarak ölçtüm biraz hata payı olabilir belki.

Duz yolda surekli sabit olarak 25km\h hizla 1 saat giden baya varmis burada:)
Ben sahsen gidemem,gidenede bravo derim.

• Beğen
Tepkiler: ferda güler
Düz yolda mtb ile kendimi ve bisikletimi çok yorarak 45 km yaptım 3-4 saniye koruyabildim :)

Tamam yalan soylemicem :) çok az rampa iniyordum :)

• Beğen
@GhostRider_17

Düz değildir o düz olsa duramazsın.Çatlaktır çatlaktır.

• Beğen
Tepkiler: bua
@GhostRider_17

Bende onu diyorum zaten,ortalama olarak veridiğin değerler abartı değil ama düz yolda mümkünatı yok mtb ile 56 falan.

• Beğen
Tepkiler: GhostRider_17
sürekli işe gidip geliyorum görece dümdüz yol:) gevrek almak ve ışıkta beklemeler dahil 15km yolu ... 21-22 km ortalama ile gidiyorum...
Ancak durmaları saymazsak 30-35 km arası ortalama ile gittiğimi söyleyebilirim.... düz yolda maxsimum 58km hıza çıkabildim... Ancak yokuş aşağı geçen hafta 70 km saate kadar çıktım.... Daha hafif bisiklet ve iyi bir antreman ile 35-40km saat ortalamalar tutturulabilir gibi duruyor... :)

• Beğen
Bende sariyer istinye arasinda yol bisikleti ile ancak 20-23 km ortalamasi yakaliyabiliyorum. Bu yolda 30 km ortalamanin zor oldugunu dusunuyorum.

Geri