FLoqi
Üye
- Tepki
- 154
- Başlangıç
- 2017—18
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
40km şartını sağlamıyor ama 3 sene önce en hızlı grup sürüşü üzerinden bir mücadele olmuştu:Hocam kimseye değil lafım lütfen yanlış anlamayın. Yaşadığım coğrafya dümdüz, her yer kesintisiz bisiklet yolu, çok büyük rota avantajım var o sayede trolleyebilirim ortalama hız meselesini.
3-5 arkadaşı ayarlarsam tempolu sürüş için daha da artıyor bu avantaj. Pek çok arkadaşın yarısı kadar efor sarfedip benzer ortalama yakalarım diye tahmin ediyorum.
Tabi bu işin bir takım duzenlemesi de olmalı.
Min 40 km ve kesintisiz, strava/garmin duraklatilmadan yapılan sürüşler gecerli olmali.
Solo 37-38 yapan arkadaşlar görüyorum bazen strava'da, helal olsun diyerek basıyorum kudos'u.
Ben bu olayi bilmiyordum, bastan sona okudum, super mucadele.40km şartını sağlamıyor ama 3 sene önce en hızlı grup sürüşü üzerinden bir mücadele olmuştu:
Strava KOM savaşları: Bostancı-Kaynarca, seri 4
40km şartını sağlamıyor ama 3 sene önce en hızlı grup sürüşü üzerinden bir mücadele olmuştu:
Strava KOM savaşları: Bostancı-Kaynarca, seri 4
Peloton varsa sen çekiyorsun zaten o da solo sayılır. Gerçi arkandan itmişler falan diyen çıkar kesinben o segmente tek başıma girmiştim , peleton olmadan
Google çok doğru göstermiyor. Demin videolarla kıyaslamalarına baktım, polis radarıyla ölçümü doğrulatmaya çalışıyorlar. Ort 4 km/h farklar oluşabiliyor. Muhtemelen GPS sinyalini telefonun yakalama kabiliyetinden. Waze bu konuda baya başarılı. Farklar 0-1 km/h'i geçmiyor. Bu arada polis radarları bisiklet hızını da ölçebiliyor. Trafik polisi arkadaşlarınızdan destek isteyinUygun şartlarda GPS hızı en güvenilir olanı. Konumu bulabilmek için uydulara olan bağıl hızını hesaplamak zorunda GPS çipi.