Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol bisikletleri fotoğrafları paylaşımı modifiyeli ve serzenişli

Ben bir buçuk sene İtalyan'larla çalıştım abi. Adamlar çok kindar. En iyisi bile bir küser bir trip atar ki illallah edersin. Mafyasını düşünmek bile istemiyorum. Profil resmini değiştirmek seni kurtarmaz yani:) Gios'u teslim et kurtul derim.
Ahahaa ölmek var dönmek yok hocam :D

• Beğen
Tepkiler: Cem Coşkun
Scudo
1 Yıllık erikli damacana su aboneligi takas

Yok abi ben denedim takas kabul etmiyor @trainspotting35 . Suluk vs değil de, Giant'ın kendisi için bir değil iki bisiklet teklif ettim özelden. (Biri Carraro rc022 biri Ümit Safiro üstelik). İkisi de Şimano'lu dedim kabul etmedi. Neyse daha yeni aldı ya bisikletini, ondan herhalde. Hevesini alınca yine sorarız.

Bugün ''Yol Bisikletlerimizin Fotoğrafları'' konusunda gördüm.Mosso yol bisikletin ve şehir bisikletin var diye biliyordum, yeni mi Lapierre.Ben yeni gördüğüm için , hayırlı olsun güle güle kullan dileklerimi iletiyorum.

hamlet2006
haklısın hocam 5ay kadar oldu değiştireli,hadi dedim bende bi fotoğrafını çekeyim bugün,arkada körfez dağlar manzara hoşuma gitti :harika:

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@seko35.50 5 ay oldu ve yeni mi foto yüklüyorsun:tskler::ssrtcbya::D
Bu arada bisiklet de güzelmiş:harika:Maşallah

hamlet2006 bu arada çok teşşekkür ederim demeyi unutmuşum hocam ALLAH razı olsun
hamlet2006 ne bileyim abi bugün konuyu görünce işte hadi dedi koyayım ;) :koptum:

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Bu konuya ne zamandır mesaj atılmamış 😁
Bu benim oğlanın bisikleti.Btwin dış ve iç lastikleri schwalbe durano s ile değiştirdim.Karbon bontrager suluğumu kaptı namıssız 😂 sele borusu karbon syncros ,gidon oda karbon syncros gidon boğazı pro set ultegra oldu.valla Decathlon bunu 10 binden satar 😂birde benim bontrager hız ölçere de el koydu.Ne yapalım her bir şey çocuklarımız için...
171C837C-32DD-4365-A3EE-509414620600.jpeg

@srdrmrs Canyon kadrolar gercekten hafif oluyor. Sram hafifligide eklenince 6.9 olasi rakamlar. Gule güle binin. Karbon gidon biraz daha hafif jantlarla sanki 6.7 leri zorlayacak gibi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: :DDD ve Hami Bulut
@hamlet2006 Bu modeli incelemiştim. Gidon kısmında ufak bi amortisör bulunduruyor. Sp tarafında ki en iyi carbon kullanılıyor rengi de güzelmiş. :)

@hamlet2006 vergiyle 1200 pound gibi bir fiyat. 10.000 küsur yapıyor. Sizin bisikleti satsaniz 10000 ustune koysaniz ultegrali bir karbon alırsınız hemde Turkiye sartlarinda bence gereksiz bir macera.

Geri