tiyoyu vereyim ,gürsel akay 'ın dükkanına dün uğradım ,yeni teker aynen şivalve maraton süprem evil,28 hacim
tekere 100 hava basılmıyor,85 hava bastım hoplamaya başladık yolda hafif çukura girince sarsıntıyı yedik,gürsel aynen kiloma göre ne kadar hava basacağımı söyledi 67 kiloyum 2 kilo almışız,öne 55 hava basıldı arkaya 60 hava acaip düz asfaltta bisiklet hızlandı ve hafif çukurdan geçtim hızla, tek sarsıntı yemedik ne biçim tekermiş bu yahu ilk kez kullanıyorum,,
tekere basılan hava aynen hıza etki etmekte bu teker acaip resmen,
üstten koruma varmış yan yanaklardan malesef yok tam yarış tekeri ,yanlış tekeri kullandık 2017 gran fondo marmara yarışında teker tur tekeri idi şivalve maraton 700 x 25 ,teker yokuş aşağı gitmiyordu,üstelik ağırdı ,bu teker hafif bisiklet, resmen 8 kilo 600 grama düştü,2017 'de marmara yarışında ortalama sivalve maraton ağır teker ile 33.4 yaptık isek bu teker ile ortalamayı yukarı çekeceğimi zannediyorum ,bakalım ne olacak ,kartepe gerçi tırmanış yarışı ,edirne 76 km 'de 30 ortalamanın üstüne çıkmak gerekecek ,mustafa dostum çanakkale gran fondo troyada birinci oldu 60 mastırda 72 km 'de ortalaması aynen 33 .2 oldukça yüksek tabi,,,,rakip fenaaaaaaaaaaaaaaaaaa