Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol grup seti tercihi

Scudo
Campagnolonun kollari bana daha ergonomik ve malzeme kalitesi daha kaliteli geliyor suanki bisikletimde dura ace 7900 var ama bir turlu alisamadim campy choursa gecmeyi dusunuyorum

Campagnolo Veloce set kullanıcısı olarak vites kollarının ve geçiş sisteminin daha evvel kullandığım Shimano 105 ve SRAM Apex ikilisine göre hem daha ergonomik hem de daha işlevsel olduğunu söyleyebilirim.

Bununla beraber Campy set seçecekler için uygun fiyatlı ikinci el malzeme bulmanın ciddi sıkıntı olduğunu belirteyim. Shimano çekiş sistemi birçok parçada SRAM ile tamamen uyumlu olduğu için seçenek çok geniş, lakin Campy için şanslı yahut paralı olmanız gerek.

en iyi set sahip olduğunuz settir gerisi boş abiler :) ama herkesin gönlünde bi dura ace 9000 olsun campy super record olsun yada sram red olsun vardır. fakat gücümüz yettiğince :)

• Beğen
Tepkiler: Emir haberal
sram - shımano aynı seviyedeki setlerın fiyat karsılastırması nasıl hangısı f=p

@big bike sayende 2013 yılında verilen cevaplarla bugün verilen cevapları kıyaslama şansı bulduk eyvallah :)

Ultegra 6700 kullanıcısıyım. Setten genel olarak çok memnunum. Giriş seviyesi setlere göre en bariz farkın frenlerde olduğunu söyleyebilirim.

İkinci el aynakolu Ultegra 6800 olan 105 5700 grupset 1000liraya alınır mı?

@OnurÖzdağ Ufak bir hesap yapsak aynakol 400 olsa kollar 350-400 olsa. Zinciri, frenleri aktarıcıları hesaba katarsak kozmetik olarak temizse alınır.

105 5700 ile tiagra 4700 arasında çok fark olmadığı söyleniyor ama benim Tofaş'ın jantlar değişti seti değiştirip tamamen Tofaşlıktan çıkartsam mı acaba. :):)

@trainspotting35
(link)

@rodya Fiyatı TL ye çevirince bisikleti ve jantları aldığım fiyattan pahalıya geliyor neredeyse (Vergi dahil)

Tiagra ve 105 set olarak iyi bir kullanıcıya yeterli. Ultrega. Dura ace üst düzey sporcular için gerekli diye düşünüyorum

@selim82 Eski bisikletimde ilk başta tiagra 4600 kollar, tiagra 4600 ön ve arka aktarıcılar vardı. Kollar dışında sistemden memnundum. En kısa sürede ellerimin ufak olması ve kablonun içten geçmesinden kaynaklı kolları 105 5700 ile değiştirdim. Mevcut bisikletim de tiagra 4700 uzun sürede değiştirmeyi düşünmüyorum. Yağmur, çamur kullandım ayar kaçmadı.

@rodya Vergi dahil 2230 tl gibi bir fiyat. Tiagra 4700 den 105 e geçmek için çok para. Ben amatör kullanıcıyım. @Serkan Mıstınoğlu bey'e takılmak için set değiştirsem mi acaba diye yazdım . Geçen günlerde kaleme aldığı bir yazıda karbon bisikletlere r500 jant, tiagra set koyup Tofaş a çeviriyorlar demişti. Jantları değiştirdim. :):):)

Peki 1000TL civarı Sram Force 20S mi 5700+Ultegra mı? Tamam biliyorum 5700e bu para çok ama Ultegra aynakolu var. Satılık geupseti olan varsa 1000TL ye özel mesaj atabilir. :((( Cevap bekliyorum acil

Arkadaşlar 105 set almak istiyorum bilgim yok bu konuda. Şu mm olanlar kafamı karıştırdı hangisini almaliyim ve sizce fiyat normal mi(1800+300 TL küsur çıkıyor göndermeyle). Yurt içinde bu fiyata yakın bulursam tercih ederim daha güvenilir olur diyorum fikriniz nedir

Dosyalar

• Screenshot_2018-11-23-15-58-13-903_com.alibaba.aliexpresshd.png
    Screenshot_2018-11-23-15-58-13-903_com.alibaba.aliexpresshd.png
    44,1 KB · Okunma: 34
Geri