Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yol Jant seti seçimi için hangisini önerirsiniz?

@muratcolakoglu

Murat Bey selamlar, bike-discount.de sitesinden alışveriş yaptınız mı hiç?

Yabancı bir forumda elemanın teki bir hikaye anlatmış ki şaştım kaldım, nasıl bu kadar ciddiyetsiz bir firma olabilir diye.

Tabi anlatılan olay gerçek mi karalama mı bilmiyorum, tecrübeniz varsa paylaşırsanız sevinirm, çünkü bu siteden bir ürün almayı düşünüyorum uygun fiyatından dolayı.

Scudo
@Kahveci107

Bir ay önce bir kere yüksek tutarlı bir alışveriş yaptım. Sorun yaşamadım. Yabancı forumda anlatılan hikayenin linkini verirsen bende okur fikrimi yazarım. Genelde firmalara ödeme yaparken Paypal ile yapıyorum. Sorun çıktığı zaman zorlayıcı bir etkisi oluyor. Paypal'da şikayet açtığınız zaman hemen çözüyorlar.

Defalarca alışveriş yaptım, herhangi bir sorun yaşamadım..

1 ay önce Zonda aldım bike-discount'tan, 10-12 günde geliyor sorunsuz

@muratcolakoglu

@sgazel @kkazim

Tesadüf etmişti açıkçası hangi sitede gördüğümü hatırlamıyorum ama adam oturmuş üşenmemiş iki sayfa giydirmiş siteye. Onun dışında hiç bu derece kötü bir yoruma denk gelmedim, ya münferit bir olay ya da çamur atma olayıdır gibi geldi bana da şimdi.

Zaten ben de sadece paypal üzerinden ödeme yapıyorum ve bunca senedir yurt dışı alışverişlerimde hiç sorun yaşamadım.

Teşekkür ederim tüm cevaplar için.

Arkadaslar Merlyncycles da durum nasil peki ? 320 tl degerinde bir ayakkabi almayi dusunsem???

Bu arada ben de cole rolen aldim forumdan bi arkadastan...ikinci el..bakalim bugun deniyecegim...genel kani benim gibi baslangic seviyesi biri icin cok iyi bir secim oldugu..bakalim gorecegiz )))

tekrar konuya donmek icin;

Shimano WH-RS61 + DT Swiss R24 Spline (ikiside clincher ve tubeless uyumlu) jant setleri hakkinda yorum, deneyim ve bilgilerinizi ogrenebilir miyim?

simdiden tesekkur ederim.

4-5 ay evvel Bike-discount'tan camp. Eurus set aldım. Sorunsuz geldi. Severek kullanıyorum seti Soranlara yardımcı olmaya çalışırım.

@Bener E.
@Bener E.
Stoklarinda hazirdi. Hemen ertesi gun yola cikti 10 gun icinde de elimdeydi

@cenktamay teşekkürler, sanırım standart DHL ile geliyor o halde. DHL express max 2-3 güne kapıya teslim ediyor çünkü.

Geri