mhtozel
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 857
- İsim
- Mehmet
- Bisiklet
- Giant
Hocam ben bayadır bisiklet sürüyorum. Yani 5-6 yıldır öyle haftada bir filan ama son 6 aydır adam gibi haftada en az 200 km filan sürüyorum. Bisikletim de gravel tarz giant anyroad, 10 kg civarı. Endurance kadro tipi, yüksek stack, uzun wheel base, 32 mm Schwalbe lastikli evet konfor odaklı bir bisiklet. Mosso cavalier de 10,60 kg ağırlığında giriş seviye bir bisiklet ve daha safkan yol.
Şimdi ben öyle her sürüşümden 30 km/h çıkaramıyorum. Mosso cavaliere her geçen 30 km/h hızla gidebiliyormu? Giant tcr cıların ortalaması nedir? Baylar gerçekten herkes 30 kmh üstü mü sürüyor. Stravalarda da tam öyle değil çünkü.. biri beni aydınlatsın bisikletimi mi değiştirmeliyim antrenmanımı mı genetiğimi mi? Geçen gün biri bana mtb ye ince lastik taktım 40-50 ortalamayla basıp gidiyorum filan dedi mesela. Nedir bu yeteneğin sırrı?
Şimdi ben öyle her sürüşümden 30 km/h çıkaramıyorum. Mosso cavaliere her geçen 30 km/h hızla gidebiliyormu? Giant tcr cıların ortalaması nedir? Baylar gerçekten herkes 30 kmh üstü mü sürüyor. Stravalarda da tam öyle değil çünkü.. biri beni aydınlatsın bisikletimi mi değiştirmeliyim antrenmanımı mı genetiğimi mi? Geçen gün biri bana mtb ye ince lastik taktım 40-50 ortalamayla basıp gidiyorum filan dedi mesela. Nedir bu yeteneğin sırrı?