Scudo Sports

Yol veya Şehir Bisikleti almak istiyorum

Tepki
13
İsim
Mehmet Ali Soylu
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Sedona
Bisiklet türü
Şehir - Tur
selamun aleyküm aranıza yeni katıldım. yol veya şehir bisikleti almak istiyorum ikinci el. fiyat olarak maximum 400 tl. öncelikle önereceğiniz varsa bu fiyata yol bisikleti almak istiyorum. salcanonun xrs ler falan var bu fiyata ama kötü yorumlar okudum. eğer bu fiyata yol bulamassın derseniz şehir bisikleti önerilerinizi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Scudo
model olarak önerebilirmisiniz 2. el ?

salcano city funlar falan var 28 inç onlar iyi diye duyuyorum

bende baktım birazda city fun 70 amortisörsüz 60 larda sadece ön amörtisör var. düz yollar için amortisörsüz daha mı iyi olur ? hem daha hafifte olur

amortisörsüz al bence daha iyi olur

Bencede amortisörsüz alın.28" hız açısından daha avantajlı.İnşaAllah gönlünüze göre bir bisiklet denk gelir

Aleyküm selam.İlk cevapta unutmuşum selamınıza selam vermeyi kusura bakmayın.Vermek sünnet almak farz:)

Aleyküm selam.İlk cevapta unutmuşum selamınıza selam vermeyi kusura bakmayın.Vermek sünnet almak farz:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato

Hoş geldiniz.
Araştırmanız oldu mu daha önce bilmiyorum, şehirde kullanım için katlanır bisikletlere de bakabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: birdost1arkadas
biraz araştırma yaptım ama katlanır bisikletlerle ilgili pek birşeye rastlamadım doğrusu. avantajları neler acaba kısaca söylermisiniz

Aleykümselam size de.. Şu çok mu kötü sizce...Çelik kadrosu var, kırığı çatlağı yoksa sağlamdır. Frenler de tutuyorsa papuç eskidir en çok, papuç da değişir sıkıntı değil. Ufak-tefek vites grubunda sıkıntı varsa, örneğin rublede sıkıntı varsa Shimano rubleler 19 liradan başlıyor, aynakollar da 45 liradan başlıyor... Ne bileyim bana çok mantıksız gelmiyor. 100 lira da masraf olsa 200 liraya bisiklet.. Selesi de jelli gibi. Bunu iyice eskitene kadar para da birikmez mi bir yandan... Deneyimli arkadaşlara da soruyorum...
Link de şu: (link)

Geri