Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yolda arabasından biri size bağırırsa...

en iyi sağır taklidi yapmak

Scudo
Bu bağıran çağıran tipler genelde akan trafikte yapmıyorlar bunu. Yol boşken yapıyorlar. Bana denk gelenlerin tamamı Doblo araçtan sarkarak bağırdılar. Hepsi ucuz küfürler ettiler. Sadece arkalarından bakmakla yetindim. Malum zihniyet işte.

• Beğen
Tepkiler: erhan erhan
geçenlerde arabanın biri ters şeride girmiş üzerime geliyor deli gibi selektör yapa yapa. yanına geçip üstümden mi gecicen hayvan herif diye bağırdım sinirle. arabanın içinden küfür etmeye başladı inersem beynini dağıtırım şeklinde de falan bağırdı. dönüp yan aynaya tekme atıp kaçtım. yine olsa yine yaparım gidip yaptırsın şimdi, acımıyorum bu tarz hayvanlara

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
@Tuncer I.
Biz bisikletle gezerken benzin parası harcamıyor olmamız ve her yıl bindirilmiş vergilerden ödemiyor olmamız onları deli ediyor olabilir...:booo::kedicik:

• Beğen
Tepkiler: Ken
Geçenlerde yokuş çıkarken yanımdan geçen arabada " *ötünden soluyor " dedi yanındakine karşılık veremeden uzadı tabi dizel connect

Selam verip esprili bir şekilde seslenenler hariç göz ucuyla bile bakmıyorum, hiç yoklarmış gibi davranıyorum, duymadığımı sanıp seslerini biraz daha yükseltiyorlar karşılık göremeyince iyice g.t oluyor kekolar. Sonra da yalandan gülerek çok eğleniyormuş gibi yapıp bozuntuya vermiyorlar akıllarınca. Allah akıl fikir versin ne deyim. Bir çok arkadaşın da belirttiği gibi en güzeli hiç bulaşmamak, geçen gün beni sıkıştıran bir araca sadece "hoop görmüyor musun" dedim diye az ileride arkamdan gelip boş yolda silme geçti, daha sonra el hareketi çekti ben de dayanamayıp aynı şekilde karşılık verince önümde aniden durdu (çünkü bizim karşılık verme hakkımız yok yolların patronu onlar), dedim çattık belaya, nerede dövüşsek diye bakınırken bir baktım arkadan polis aracı geliyor, polise seslenince lavuk bir anda gözden kayboldu :D

real.jpg

Neyseki oran olarak bu tip insanlar azinlik. Konya - Alanya 270 km' lik turumda yanımdan yüzlerce araç geçti 2 tane buna benzer olay gördüm.
Takdir edenler. Korna çalarak selam veren. Beni şıkıştırmamak için sollamayan, sabırla bekleyen sürücü sayısı çok fazlaydı.

@seomam

çevreyoluna değil sahil yoluna bile çıkınca yanımdan geçen genelde ticari araç söförü connect doblo tipi bilimum panelvan tipde araç kullanan daha doğrusu kendi araçları olmadığı için araçları hor kullanıp trafikde kural tanımayan amele tipler ölecen ölecen diye laf atıyorlar.

alıştım artık eskiden sigortalarım atardı sonra dedim stres mi atıyorum stresemi giriyorum diye artık umursamamaya başladım

• Beğen
Tepkiler: seomam ve venom09
Bugün köye tırmanışta su molası verdiğim yerde dururken bi Toyota yavaşlayıp yanıma yanaştı. Adres soracak sandım ama adam çıkarıp su verdi, Allah razı olsun, buz gibiydi. Böyle şeyler de oluyor arada...

dayııııııııııııııı veya piuuuuuuuuuuuuuu diye sizde ona bağırın :D hızlı ve çılgın klasiği :D :D

• Beğen
Tepkiler: Nurullah.534

Bir tane okul çocuğu yüzünden adam ne hallere düşmüş. Tartışmadan uzak durun.

Dün bir dağ köyüne tırmanıyoruz, 10 km rampa. Ortalama eğim yüzde 7.

Şahin marka bir araç yanımdan silme geçmeye çalıştı. O esnada içinden kahkaha sesleri
geliyordu. Yol mıcırlı olduğu için çok fazla yanaşamadan geçip gitti yanımdan.

13 yaşındaki oğlum birkaç yüz metre arkadan geliyordu. Baba o arabadakiler tam yanımdan
geçerken kapıyı açtılar bana doğru ve laaan diye bağırdılar dedi.

Plakalarını aklıma yazmıştım, yukarı varınca olur da karşılaşırsam bir sohbet ederim diye ama
yoklardı. Köy kahvesinde yakalasam çok acaip rezil edecektim. Ama yolda olay esnasında
yapacak fazla şey yok. Kalabalık bir grupsanız zaten bulaşan olmuyor. Karşı tepkiyi hesap
ederek sataşıyor bu tip eşşek sıpaları. Zararlı çıkmayacakları tacizlerde bulunuyorlar. Karşılık
vermek o nedenle çok tehlikeli.

Olsa olsa şu yapılabilir, şehir içi olup olmadığımıza göre 155 veya 156 aranabilir. Şu plaka şu
renk model bir araç yanımızdan taciz ederek geçti. Yolda diğer arabalara makas atarak trafiği de
tehlikeye attılar vs dediğinizde işe yaradığı oluyor.

Ben genelde basiiiim diye bağırırım. Sonuçta bizim de bi sınırımız var

• Beğen
Tepkiler: venom09
Geri