Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

''yol''dan çıkan var mı?

Yolların efendisiyim sağ şeridin bekçisiyim diyorsan İnce Teker Sizleri Bekler :) İnce Teker Bisikletçilik. Bisiklette kalite :) şirket reklamı gibi oldu ama yok böyle bi şirket :)

Scudo
ferrari deyince belirtme gereği duydum naçizane :)
Cumartesi günü kısa bir tur yaptım 80 kmlik. Ömerli yokuşundan aşağı lodosun etkisiyle 84 km hızla indim ilginç bir duyguydu yaşamak lazım

@Reahax

Aynen @Reahax. Aklıma girdi çıkmak bilmiyor. Aldım mı güzel bir şey almak istiyor insan bi de. Biraz para biriktirmek lazım :)

@BeyhanSEZGİN O bisiklet yolu mevzusu ne yazık ki her şehir için geçerli aslında.Yani sırf bu yüzden satmak ne bileyim bence mantıklı değil pek.Yanlış anlamayın tabii göreceli sonuçta :) Bisiklet yolu yok diye, yol bisikleti kullanamazsak, bu ülkede bisiklet kullanmak imkansız gibi bir şey ne yazık ki :( Siz İstanbul sokaklarını görün bir de.Red Bull Rampage'de yapılan parkurlar gibi ara sokaklar :D

Herkesin düşüncesi farklı tabi ben yol bisikleti ile kısa mesafe gittim ama dag bisikletinden aldıgım hazzı alamıyorum tamam asfaltta hızlı gidiyor ama herşey hız mı :) yemyeşil ormanın içinde daglarda sürmenin şeyide başka ha bu degil yol bisikletine karşı oldugö anlamına gelmez onlarıda severim:)

Dağ bisikletine aklım gitmiyor değil benim de bazen.Kaldırımdan uçmak olsun, ormana dalmak olsun süperdi hepsi bi kere kafa daha rahat.Bazen Cyclocross alsam mı diye düşünmüyorum değil sırf bu yüzden

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Öncelikle yol bisikleti çok güzel bir deneyim kesinlikle YOL'a gelmelisiniz :)Ben ve kardeşim yol bisikleti aldık tam 1 sene oldu ben her gün daha fazla zevk alarak turlarımı yaparken yol'un keyfini çıkarırken kardeşim çok enerjik ve hiç yerinde duramayan birisi atlamayı, zıplamayı çok seven birisi o yol bisikletinin keyfini alamadı o yüzden daha 100 km yapmadan bir köşeye bisikleti attı.Benim size tavsiyem alın bi yol bisikleti denersiniz memnun kalacağınıza emin olun :)

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
@Ahmet-E ben de "yoldan çıkmak üzereyim". Şehir bisikleti kullanıyorum şimdi, ayrıca işe de gidip geliyorum. Arkadaşımda yol bisikleti vardı bir deneyeyim dedim, keşke denemeseydim:) şimdi para biriktirme dönemine girdim. Artık seneye bi yol görünüyor kesin...

Ben yoldan MTB ye geçtim genel anlamda pişmanım ama o arazide sürmenin zevkini yol bisiketi vermiyor.

@aziz otkur

Sizin bu yazınızı okurken düşündüm acaba birde dağ bisikleti mi alsam diye sonra nerelere giderim diye düşündüm cevap veremedim. Arkadaş kayseride ormanlık alan yok iyi mi? Onuda geçtim asfalt olmayan yol yok. Ulan ne gelişmiş şehir be ahaha. Bi kaç kent ormanı var ama bisiklet alacaklarını sanmıyorum.

istsnbulda gidilebilecek ormanlar var, ama bisikleti arabaya koymak, ormana gitmek, sürmek sonra yine arabaya koymak ve eve gelmek.
Bu durum beni MTB'den sogutuyor.
Evim ormana çok yakın ya da ormanın bitişiğinde olsa, 2.bisiklet olarak kesinlikle bir MTB alırdım. Dikkat 2.bisiklet olarak :)

@mehmet.ali
Köy yolları daglar felan yok mudur?? :)

@Fatih Ç.T. Bisiklete binmek için bir yere gidilmez, bisiklete binip bir yere gidilir. Binin MTB'nize gidin ormana, asfaltta da gidebiliyor onlar :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@KaanG tabiki gidilir, ama mesafe uzunsa, örneğin rivadaki veya şiledeki bir parkuru gezeceksek, oraya MTB ile gitmek işin zevkine balta vurur.

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
yol bisikleti gerçekten görünüş ve Hız açısından çok cazip geliyor fakat mtb her zaman daha Avantajlı bir bisiklet bence. Yol ile gittiğiniz her yere mtb ile gidebilirsiniz ama mtb ile gidilen yerlere yol ile gitmek sıkıntı olur bilindiği üzere. Bu şartlarda Mtb daha SEMPATİK :)

konuya bende yorumumu katayım..bir mtb kullanıcısıyım ve yol bisikleti olan arkadaşlarımla tura çıkıyorum ve yol bisikletinin avantajlarını akıcılığınıda görüyorum handikaplarınıda..özgürlük hissini mtb daha çok veriyor bana..ne bileyim sahilden gide gele sıkılınca bi anda balatın sultanahmetin ara sokaklarına arnavut kaldırım taş sokaklarına dalasım geliyor ve dalıyorumda trafkmi sıkıştı kaldırıma tırmanıyorum hiç bi yerde bisikleti elime almıyorum...mtb diyorki benle nereye istersen oraya dal hallederiz bu histe hoşuma gidiyor..hani nereye gidersen git yol senn için bitmiyor mtb ile yada her gittiğin yerde alternatif yol aramıosn düzgün yola bakmıosn ne denk gelirse önüne orası senin yolun oluyor :D ama yinede kişiye göre değişir aslında yolunmu mtbninmi daha iyi olduğu..her türlü bisikleti severim başımın tacıdır :D

Merhaba, konuya balıklama atlamak gibi olmasın ama uzun yıllar merdiven altı imalat olan dağ bisikletini ( çift amartisör zevki) işe gidip gelirken kullanan ancak katıldığı turda şehir bisikleti kullanan dostlarının nalını toplayan, "vay be bisiklet dünyası ne kadar da değişmiş" diyerek kış uykusundan uyanan ve "yol mu bisikleti mi, şehir bisikletimi alsam" diye uykuları kaçan birisi olarak sormak istiyorum : Bu işin nihayetlendiği yer yol bisikleti midir? Yol bisikleti rüzgarı size ne kadar hissettirir? Yol bisikleti karanlık taraf mıdır? Başka bir hobim ( havalı silah atıcılığı ) daha var, o hobiye de başlarken iyi bir ekipmanla başlamadım ancak yıllar sonunda kendime uygun ekipmanı buldum ve "oh be" dedim. Şimdi bisiklet alma arefesinde siz değerli dostlardan , özellikle MTB'den şehir bisikletine, şehir bisikletinden yol bisikletine veya hepsi birden yol bisikletine geçen pedal dostlarından ( yol bisikletinden diğerlerine geçildiğini sanmıyorum ) tavsiye ve öneri alabilirsem çok sevinirim.

Geri