Merhaba, konuya balıklama atlamak gibi olmasın ama uzun yıllar merdiven altı imalat olan dağ bisikletini ( çift amartisör zevki) işe gidip gelirken kullanan ancak katıldığı turda şehir bisikleti kullanan dostlarının nalını toplayan, "vay be bisiklet dünyası ne kadar da değişmiş" diyerek kış uykusundan uyanan ve "yol mu bisikleti mi, şehir bisikletimi alsam" diye uykuları kaçan birisi olarak sormak istiyorum : Bu işin nihayetlendiği yer yol bisikleti midir? Yol bisikleti rüzgarı size ne kadar hissettirir? Yol bisikleti karanlık taraf mıdır? Başka bir hobim ( havalı silah atıcılığı ) daha var, o hobiye de başlarken iyi bir ekipmanla başlamadım ancak yıllar sonunda kendime uygun ekipmanı buldum ve "oh be" dedim. Şimdi bisiklet alma arefesinde siz değerli dostlardan , özellikle MTB'den şehir bisikletine, şehir bisikletinden yol bisikletine veya hepsi birden yol bisikletine geçen pedal dostlarından ( yol bisikletinden diğerlerine geçildiğini sanmıyorum ) tavsiye ve öneri alabilirsem çok sevinirim.