Scudo Sports

Yolunu gözlüyorum... Canyon ultimate cf sl 7.0

Scudo
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler yaparsınız ins cok guzel bir bisiklet benimkide geleli 1 hafta oldu 9.0 modeli

• Beğen
Tepkiler: İlker_Yılmaz
Çok teşekkürler Tuncay sizin içinde hayırlı olsun daha test etme imkanım olmadı yarın ilk turumu yapıcam hayırlısıyla :)
Sizde site üzerinden mi sipariş verdiniz ?

Çok sağolun Mehmet bey amin inşallah hakkını veriririm :)

Ben yurtdışında okuyan arkadaşımdan aldım 2-3 ay kadar kullanmıştı iyi denk geldi.yrn size eşlik edebilirim bu arada :)

• Beğen
Canyon kervanına hoş geldiniz. Kazasız ve güzel sürüşleriniz olur inşallah

• Beğen
Bisiklet çok güzel,Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler :)

• Beğen
Hayoırlı ugurlu olsun kazasız bol tırmanıslar insallah. Kutu geldiginde ki heyecanın kimbilir nasıldı bisiklet ve renk uyumu cok güzel bir gün görmek dilegiyle güle güle kullan

• Beğen
@İlker_Yılmaz hayırlı olsun.sağlıkla kullanın bir ömür boyu.çok samimi söylüyorum harika görünüyor.maşallah :)

• Beğen
Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Ben de kısmetse Ağustos sonu bir yakınıma ultimate cf slx 8.0 getirteceğim.

Güzel dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar,
Bu arada dün bol rampalı toplamda 100 Km'lik bir güzergahta bisikleti test etme imkanım oldu tek kelime muhteşem özellikle karbon kalitesi sizi başka bir boyuta taşıyor :)

ağlatman beni :D para pul yok mtb den bunaldım. Yola gelmek istiyorum olmuyor. ağlatman beni :( :(

Geri