Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yöneticilerin dikkatine...

Scudo
Eskiden oyleydi ve daha guzeldi.:)
Simdi herkes puan toplama derdinde:mad:
Bu konuda bende baslik acmistim ama nafile.

Sevgili Sniper, bu tür konular daha önce bir cok kez acılmıştı..

Genel olarak tüm soruların cevabı ''Burada'' 25 nolu mesaj da yazıyor..

Lütfen verdiğim link'ten devam ediniz..

Sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: sniper
sayın forum yöneticileri formu açtığımızda karşımıza çıkan şu kutucuğu ortadan kaldırsak olmazmı

• Beğen
Tepkiler: Selim Çam
onun foruma getirisi çok yüksek... kaldırcaklarını pek zannetmem... çok gıcık bişi ama getirisi var işte:(

@HER

Firefox kullanırsan tüm reklamları engelleyebilirsin.

Moderatör olmak için ne yapmalıyım?

Moderatör olmak isteyenler, aşağıdaki şekilde admin lerden birine özel mesaj atmalıdır.

Msjın Konusu: Moderatörlük Başvurusu
Msjın İçeriği:

1- Adınız Soyadınız?
2- Yönetici olmak istediğiniz bölümün ismi?
3- Günde kaç saat foruma girebiliyorsunuz?
4- Yaşınız?
5- Bulunduğunuz şehir?
6- Yönetici olmak istediğiniz bölüm hakkında bilginizi ispatlayacak referanslarınız?

Yukardaki gibi özel msj atanların mesajları değerlendirilecektir.

Arkadaşlar "Mağduriyet isimli konuya yazdığım mesaj ve Murat reisin verdiği cevap aşağıdadır ve yazdıklarım yanlış anlaşılmıştır. buradan bütün yönetimden ve bütün bisikletçi arkdaşlardan özür diliyorum. bu sporu seçmemin bir nedeni sporcular birbirleriyle olan sıcak diyalogları ve yardım etmeye çıldırmış olmalarıdır ki bu konuda forumdaki birçok arkadaştan yardım almışımdır. hepsine çok teşekkür ederim. ama inanın ki bu işi güzellikle çözmek için bütün yolları denedik. aldığımız cevaplar ve yaşadığımız olaylar beni üzmüş ve sonucunda hem yapılan bir yanlışın düzeltilmesi amacıyla hemde ortada varsa bir yanlış herkesin kendine görev çıkarmasını istedim. Yoksa bu işlerde çok yeni biri olarak haddimi aşmam forumun gidişatını sorgulamam ve geleceğini tayin etme gibi bir durumum zaten olamz ve kabul edilemez. Murat reisten de ayrıca özür diliyor ve konuyla nilgilendiği için teşekkür ederim. ve ayrıca kendi forumunu bebeği gibi koruduğu için bir kere daha teşekkür ederim. reise ve foruma karşı yazdığım haddimi aşan sözleri geri alıyorum.

Alıntı:

Saruz26 tarafından gönderildi

ArkadaŞlar Merhaba Hepİnİze Çok TeŞekkÜr Ederİm . GÜnayinda DedİĞİ Gİbİ Sorun Ortada Ve Çok MaĞdur Durumdayim. Bİsİklet Sporuna BaŞlamaya Karar VerdİĞİm Zamankİ Hevesİmİ GÖrseydİnİz İnanin Altinizdakİ Bİsİkletİ Bedavaya Verİrdİnİz Ama Şİmdİ GeldİĞİm Durum Bİsİkletİn AldiĞim ParÇalarini Da Gerİ Satmak Şeklİnde Yanİ Heves Şevk HİÇbİrŞey Kalmadi. Neden KİŞİlİksİz Çikarci Bİrİ YÜzÜnden. Kusura Bakmayin Ama Ben BİsİkletÇİlerİ BÖyle Bİlmezdİm(hala Bİlmİyorum Ama ???) Bİr Aydir Beklİyorum Bİsİklet Alabİlmek İÇİn Ve Hala HİÇbİr GelİŞme Yok. Buradan Forum YÖnetİcİlerİ İÇİnde BİrkaÇ BİrŞey SÖyleyeceĞİm. Bu Tİp İŞler Çok Cİddİ Yapilmali Ve BÖyle Tİp İnsan ModeratÖr OlmuŞsa Oturup Bİr Kere Daha Forumun GİdİŞati Sorgulanmali GeleceĞe IŞik Tutulmali. İnŞallah Bende Bu Olayi Unutur Araniza Katilirim DeĞİlse DİĞer ParÇalarim Satiliktir.İlgİlenenlere Duyurulur. Saygilarimla
Bİsİkletzede(İsmaİlzede) Saruz26

Alıntı:

Murat Reis tarafından gönderildi

Bisikletzede arkadaşım; önce foruma büyük harflerle mesaj yazmayacaksın bu bir.İkincisi konuşurken sinirine yenik düşüp haddini aşan cümleler kullanmayacaksın.Burası dingonun ahırı değil.Sen bir arkadaşımızdan iki parça aldın yamuk çizik çıktı diye yok ben bisikletçileri böyle bilmezdim,yok kişiliksiz,yok çıkarcı gibi kelimeler kullanmak seni aşar.

Hele hele forumun gidişatını bu olayla bağdaştırıp sorgulamak hiç senin vazifen değil kusura bakma.

Forumdaki 2.el bölümüne çarşaf çarşaf bölüm kuralları koymuşuz.Bütün alışverişlerdeki sorumluluk size aittir diye de bağırıyoruz.Kaldı ki alışveriş tamamen forum dışından yapılıyor.

Yönetici bizim yöneticimiz.Günahıyla sevabıyla arkasındayız.Oda bir insan.Bir yanlış anlama olabilir.Herkes hata yapabilir.İletişim kopukluğu da olabilir.

Beni tanıyanlar bilir.Üstüne zerre kadar çizik olan donanım benim için hurdadır.Aynı ürün bir başka arkadaş için sıfır mahiyetinde olabilir.Bir arkadaş ürgüpte diğeri elazığda.daha ne olsun.

Kısaca "zede" arkadaş iki parça aldın çizikli vuruklu çıktı diye bütün camiayı karalayamassın.

Günaya teşekkürler,konuyu bizlerle paylaştığı için.konuyu ismail birazdan yazacağı mesajla çözecek.

sağlıcakla kalın.

Hele hele camiayı ve forumu karalamak gibi bir niyetim omladığını da belirteyim ve ben bu işi sadece paramı geri almak için yapmadım. sadece insanların bazı şeyler için kendisinden feragat etmesine ve şahsına saygı duymammasına içerledim. yazılanları duyguları inçilmiş birinin ağzından çıkanlar olarak algılarsanız sevinirim. herkese saygılar........

bütün arkadaşlarımın konuya gösterdiği hassasiyet ve özen için de ayrıca teşekkür ederim. bisklete ilk başladığım ki hevesimi tekrar yerine getirdiniz çok çok teşekkür ederim.

Selam Saruz26

Sağduyunuz için teşekkür ediyorum.
Şayet ben sizi kırdı isem bende sizden özür dilerim.
Bisiklet sevginizin bisikletforum ile uzun yıllar sağlıkla,mutlulukla devam etmesini diliyorum.
Bisikletinizi en kısa sürede fotoğraflar bölümünde görmek dileğiyle,

Hoşçakalın.

Keşke olay buralara kadar gelmeden çözülebilseydi..İki tarafta anlaştığına göre sorun yok artık sanırım :)

evet artık sorun kalmadı çok şükür ve ben bugün bisikletime kavuştum en sonunda

@KoraY1459

evet evet en kısa sürede koyacağım foruma aldığım ilk gün 40 kilometrecik yol yapmışım farkında olmadan

benimde bisikletim daha yeni şuana kadar hiç resmini çekemedim :)

Neden özür diliyorsun ki? Alacağın yanıt zaten otomatiktir bu durumlarda. "Biri çürük çıktı diye sağlamları harcama". Ama şu hiç aklına gelmez bisiklet camiasının: Çürükleri teşhir edip sağlamdan ayıralım! Bunu yapamazlar. Çünkü bu bir ticari döngüdür aynı zamanda. Foruma göre bisikletçilerin hepsi altın kalpli yumurcaktır.

Aslında bu konuyu yanlış bir yere açtığı mı biliyorum ama başka bir yer bulamadım buna göre. o yüzdende ilgilendiğim bölüme açmayı karar verdim.sizce bisikleforumun neden adınız@bisikletforum.com diye biten bi adresi olmasın. sanıyorum site başına bu adresi almak 10 dolar ben bunu site yetkilileriyle konuşucam. bence çok güzel olur umarım bana katılıyorsunuzdur.

Tabi bu adi almanin maliyeti dusuk, ancak ne yazik ki bu adi ve gerekli mail alanini korumanin maliyeti cok yuksek, en azindan bizim capimizdaki bir internet sitesi icin.

Daha aciklayici olmak adina sunu soyliyim, yonetim kadrosu olarak bir donem kendi adlarimiza bu mail adreslerini actik, fakat bindirdigi ek yuk maliyetleri zorlamaya baslayinca bizler de kullanmaktan vazgectik ne yazik ki. Ustelik 18bin kisiye mail adresi vermek, insallah bir gun o gunleri de gorecek duruma geliriz diyorum ;)

Geri