bu yazdıklarım bu baslıga yazılan 10uncu mesaj ve su an bu sayfada aynı reklamdan 12 tane var. ben de web site işleyişleri hakkında bilgi sahibiyim ben de sponsorluk nedir ne işe yarar bilincindeyim. Ben reklam olmasın demiyorum uine de nedense sürekli bu şekilde lanse ediliyorum. 630×84 piksellik reklamın 70x84'lük kısmında her dakika farklı bir dernegin logosu bulunsa (bakın dernek diyorum resmi olarak varlıgı kabul edilenlerin bile paylaşımı yeterli olacaktır) forum üyeleri icin güzel bir durum olmaz mıydı? Ama 70x84'lük bir kısım ki bu profil resimlerinin neredeyse yarısı bir alan demek ana reklamın %11'lik kısmı demek bu da ana reklamdan gelen gelirin %89'a düşmesi demek ve site yönetici ve sahipleri "değer mi tanımadıgımız dernekler icin bu kayıp" diye düsüneceklerdir, düşünmeyecek midir?Benim daha önce açtıgım baslık ve devamında yapılan mesajlaşmalardan benim cıkardıgım ve beynime kazınan durum; bence cevapları "değmez" olacaktır. Bende bu kanı oluştu site yöneticileri ile olan mazimden dolayı.
AYRICA ben işin içinde para varsa derken "derneklerin tanıtım icin logosunun yayınlanmasına para istenirse" durumunun üzerinde duruyordum. Misal Edirne'de bir dernek var ve yerel bir sponsorluk ile bir geliri var ve logosunu yayımladı bu sitede ve Edirne'de bisiklete bakış açısı değişti bisikletli kitlesi genişledi ama Kırşehirdeki dernek yeni kurulmus ve ödenek bulamamış logosunu burada yayımlayamamış orada bisiklet yaygınlaşamamış bu güzel bir durum mudur? Paradan bahsederken "dernek logosu yayımlanacaksa bu ücretsiz olmalı, ama sponsor illaki olacak sponsorluk da devam etmeli ki site ayakta kalabilmeli" diyorum. yukarıda da söyledigim gibi bahsettigim ana reklamın yüzde 10'luk bir kısmı, bir sayfadaki reklamların da ortalama %2'si fazlası degil %2'si bisiklet derneklerine ücret istenmeden tahsis edilse .Bisikleti yaygınlaştırabilmek ve bağlarımızı güçlendirebilmek icin sadece ve sadece ana reklamın %2'lik kısmını feda etmek çok mudur? bence değildir.
Kendi "kontrol paneli"me bakıyorum 3 kırmızı kutu var biri "fotograf makinasında mercek-lens önemlidir" dedigim icin "saçama cevap" bulundugundan diğer 2si bu konuda yazdıgım 2 yazımdan "."."
Ve tekrar tekrar diyorum; bu konulardan dolayı bir gün ban yersem bu siteden, dostlar beni hatırlasın...
Sokrates idama giderken, karısı üzgün bir şekilde; "Bey,seni haksız yere öldürüyorlar" der.
Sokrates de der ki;"haklı yere öldürselerdi daha mı iyiydi..."