stizzy
Üye
- Tepki
- 24
- Başlangıç
- 2011—12
- Bisiklet
- Salcano
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Bu kadının takipçi sayısı hala çok düşük ürettiği içeriklerde kötü değil, toplum olarak ne kadar vurdum duymaz çekememez olmuşuz. Adam kanalı takip etmekle içerik üreticisine para kazandırdığını sanıyor ve takip etmiyor, aman ne paşam sayesinde para kazanmasın kimse, nasıl bir döneme denk geldik yarabbi 🤔Kesinlikle 1.sıraya koymam gerekiyordu.
Yapılacak en masrafsız hareket bu olmalı.Videolarını telefonu gidona sabitleyip çeken arkadaşlar varsa aparatlarını yazabilirler mi? Bende videolar çekmek istiyorum ama malum GoProlar en kötüsü bile 6k, iş telefona düşüyor.
Gopro Hero3 aldım geçen sene. Eski olduğu için pek bir beklenti içinde değildim ama görüntü kalitesi beni tatmin etti, tavsiye ederim. Video kalitesini merak edersen ben de kendi çapımda paylaştım bir şeyler:Videolarını telefonu gidona sabitleyip çeken arkadaşlar varsa aparatlarını yazabilirler mi? Bende videolar çekmek istiyorum ama malum GoProlar en kötüsü bile 6k, iş telefona düşüyor.
Bu kanala abone olmuşum ama son 1 yıldır hareket yok. İyi mi kendisi?Kesinlikle 1.sıraya koymam gerekiyordu.
1080p 60fps kayot özelliği varmış hocam işimi görebilir. Detaylı inceleme videolarına bakayım bir.Gopro Hero3 aldım geçen sene. Eski olduğu için pek bir beklenti içinde değildim ama görüntü kalitesi beni tatmin etti, tavsiye ederim. Video kalitesini merak edersen ben de kendi çapımda paylaştım bir şeyler:
Bisikletle Asya kıtasındaki seyahatimiz ilginizi çekerse biz de buradayız. 😊👇🏻
(link)
Ben de yeni açtığım kanalımı ve yayınladığım birkaç videoyu şuraya bırakayım. Umarım izlerken keyif alırsınız.
Cem Turgut - (link)@cemturgood
UCI Nirvana Gran Fondo 2023
Antalya Belek Bisiklet Turu
Forum sistemi kanal linkini Youtube'un ana sayfa linki ve forum profil linki olarak iki parçaya ayırmış. Bakmak isteyip aramaya üşenebilecekler için yeni link: (link)