Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Youtube Bisiklet Kanallarına Destek

Videolarını telefonu gidona sabitleyip çeken arkadaşlar varsa aparatlarını yazabilirler mi? Bende videolar çekmek istiyorum ama malum GoProlar en kötüsü bile 6k, iş telefona düşüyor.

Scudo
Kesinlikle :harika: 1.sıraya koymam gerekiyordu.
Bu kadının takipçi sayısı hala çok düşük ürettiği içeriklerde kötü değil, toplum olarak ne kadar vurdum duymaz çekememez olmuşuz. Adam kanalı takip etmekle içerik üreticisine para kazandırdığını sanıyor ve takip etmiyor, aman ne paşam sayesinde para kazanmasın kimse, nasıl bir döneme denk geldik yarabbi 🤔

Videolarını telefonu gidona sabitleyip çeken arkadaşlar varsa aparatlarını yazabilirler mi? Bende videolar çekmek istiyorum ama malum GoProlar en kötüsü bile 6k, iş telefona düşüyor.
Yapılacak en masrafsız hareket bu olmalı.

Gopro Hero3 aldım geçen sene. Eski olduğu için pek bir beklenti içinde değildim ama görüntü kalitesi beni tatmin etti, tavsiye ederim. Video kalitesini merak edersen ben de kendi çapımda paylaştım bir şeyler:
(link)

• Beğen
Tepkiler: bekirs07
Kesinlikle :harika: 1.sıraya koymam gerekiyordu.
Bu kanala abone olmuşum ama son 1 yıldır hareket yok. İyi mi kendisi?

edit: instagram ve facebook'ta aktifmiş. Unutmuşum buraları.

• Beğen
Gopro Hero3 aldım geçen sene. Eski olduğu için pek bir beklenti içinde değildim ama görüntü kalitesi beni tatmin etti, tavsiye ederim. Video kalitesini merak edersen ben de kendi çapımda paylaştım bir şeyler:
1080p 60fps kayot özelliği varmış hocam işimi görebilir. Detaylı inceleme videolarına bakayım bir.
Hocam baktım çevre illerde 3,4,5 ve 7 satanları buldum ve 5i satan arkadaş tüm aksesuarlarıyla beraber ortalama bir tık pahalıya satıyor gibi geldi ama temize benziyor.

Son düzenleme:
Bisikletle Asya kıtasındaki seyahatimiz ilginizi çekerse biz de buradayız. 😊👇🏻

(link)

Bisikletle Asya kıtasındaki seyahatimiz ilginizi çekerse biz de buradayız. 😊👇🏻

(link)

Aboneyiz zaten size :)
Bir süredir Ukrayna'daki savaştan dolayı pek video çekemiyor ama bisiklet bakımı, tamiri konusunda en iyilerden biri.
(link)

• Beğen
Ben de yeni açtığım kanalımı ve yayınladığım birkaç videoyu şuraya bırakayım. :) Umarım izlerken keyif alırsınız.

(link)

UCI Nirvana Gran Fondo 2023

Antalya Belek Bisiklet Turu

Son düzenleme:
Ben de yeni açtığım kanalımı ve yayınladığım birkaç videoyu şuraya bırakayım. :) Umarım izlerken keyif alırsınız.

Cem Turgut - (link)@cemturgood

UCI Nirvana Gran Fondo 2023

Antalya Belek Bisiklet Turu

Forum sistemi kanal linkini Youtube'un ana sayfa linki ve forum profil linki olarak iki parçaya ayırmış. Bakmak isteyip aramaya üşenebilecekler için yeni link: (link)

Forum sistemi kanal linkini Youtube'un ana sayfa linki ve forum profil linki olarak iki parçaya ayırmış. Bakmak isteyip aramaya üşenebilecekler için yeni link: (link)

Benim de dikkatimden kaçmış çok teşekkür ederim düzenlemeniz için 🙏

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Madem kanalı olanlar paylaşmış bende paylaşayım.

(link)

uzun zamandır bisikletle dünya turu hayalim var, ve beyaz yakalı çalışan olarak ufak ufak hazırlık yapıyorum, bir aksilik olmazsa Mart ayında özgürlüğümü ilan edip Nisan ayında bir daha yerleşik hayata dönmemek üzere yola çıkıyorum; kanalı aslında kendi açımdan tarihe not düşmek için açtım ama izlenirse ne mutlu bana şuan video ve kurgu olaylarını kavramaya çalışıyorum
umarım beğenilir.

(link)

Kanala epeydir video yüklemiyorum ama yakın zamanda biraz daha aktif olmayı planlıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: oscak41
(link)

Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim. :)

Destek olursanız sevinirim.🙏

(link)

Geri