Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

youtube

Ha ayrıca bir örnek vereyim kendimden.Uci manavgat videoları varmış youtube'da.İllegal yollardan girip seyredebilirim.Ama TTnet tarafından yasak kalkana kadar girip seyretmeyeceğim.Ki ne kadar çok merak ettiğimi az çok tahmin edebilirsiniz bir bisiklet sevdalısı olarak...

Scudo
Son kapatma kararına neden teşkil eden videoları inceledik ve YouTube içerik politikasına aykırı içeriğe sahip olmasından dolayı yayından kaldırdık. YouTube'a Türkiye'den kısa bir süre içerisinde erişimin tekrar sağlanmasını bekliyoruz. YouTube olarak Türk kanunlarına aykırı olabilecek içeriğe ilişkin sorunları gidermek amacıyla yetkililerle işbirliğine her zaman hazırız.”

adamlar ne güzel yazmış daha ne yapsınlar ki .merak ediyorum dünyada youtube nin yasaklandığı başka ülke varmı yaaa

@Bülent ÖZER
Sence bu inceleme ve karar alma mekanizması için bu kadar fazla süre çok değilmi?

Bu hayatta insanın gücünü ve aklını zorlayan en bela şey "sınırsız özgürlük" ve "eşitlik" kavramlarıdır. Bu iki kavram üzerinden habire siyaset yapılır ve her genç bu lanetten payını alır. Özgürlük dediğin şey, Nazilerin yahudileri yakması, amerikanın ırağa girmesi. ha derseniz ki Iraklı adam özgürlük istemez mi? O da ister ama önce güçlü devletlerin özgürlük hevesi geçsin üstünden tank gibi sonra da Iraklı vatandaşın hali varsa özgürlüğün tadına bakar.

Para patronlarının elinde olan bu kavramlar daha çok yakacak bizi.

İnternette youtube için engel varsa bu da yanlış. Köküne değil de uygun olmayan linke ve yayımcısına engel olur.Önemli olan zihniyeti değiştirmek. Biz sadece yabani kökün toprak üstünde kalan kısmını budayıp kökünü güçlendiriyoruz. Önemli olan kökünü kazımak ve toprağını değiştirmek.

Youtube sitesine girmek isteyen varsa, iş yerinde sunucu tarafından engellenmiş sitelere girmek isteyen varsa özel mesajdan yardımcı olabilirim.

Kütüphaneci ve bisiklet sevdalısı dostunuz olarak sizden tek istediğim okumanız, unutmamanızdır. Balık hafızalı değil de dününü bilen ve yarını anlayabilen insanlar olmanızı isterim.

• Beğen
Tepkiler: keaksar
@bisikletcanavari

Youtube dev bir site ve tekrar ediyorum orası bir televizyon kanalı değil, o videolar sadece paylaşılıyor onları youtube yaratmıyor. Youtube'un "atatürk ile ilgili videoları inceleme komisyonu" kurmasını bekliyorsanız... daha çok beklersiniz. Adamların tek ilgilendikleri video bu değil, tabiki biraz zaman alacaktır uygunsuz içeriğe sahip videoların kalkması.

Ayrıca yücelttiğiniz devlet, rastgele bir insanın yaptığı videoyu çok ciddiye alıp bir ülkenin dünyanın en büyük sitelerinden birine girmesini engelliyor. Bu son derece acınası bir tavır. Burası özgürlükler ülkesi değil evet, bundan gurur duyuyor olmakta yüce devletimizin sosyal konulardaki tutumu kadar zavallıca...

Sizin bu kadar saygı duyup, ahlaki olarak ihlal etmek istemediğiniz kararın aynısını aşağıdaki ülkeler verdi:

Thailand
Birleşik Arap Emirlikleri
Pakistan
İran
Suudi Arabistan
Suriye
Çin Halk Cumhuriyeti
...

Siz daha gurur duyarak "burası özgürlükler ülkesi değil" demeye devam edin. Daha fazlasını hayal edemeyen, insan olarak kendini kontrol edebileceğine bile güvenemeyen bireyler olarak yüce devletinize tapının.

Not: "siz" çoğul eki olarak değil, kinayeli bir saygı ifadesi olarak kullanılmıştır...

@MertDokur

''Burası Özgürlükler Ülkesi Değil'' derken her istediğin şeyi bu ülke de yapamazsın anlamında söyledim.Eğer her istediğini yapabileceğin gerçek bir anlamda özgürlüğün ülkesi sıfatına layik bi yer varsa söyleyin ben yarın bavulumla taşınıyorum.Şu an ki Özgürlüğün Ülkesi olarak tanımlanan yerlerde bile belirli kurallar var.Olmak zorunda.

@MertDokur
Benim sözüm bu mesajınızadır.Yani kimin neyi izleyip neyi izlemiyeceğinize karar verebilir.Açın bakın çocukları cinsel yönden istismar eden siteleri bakalım neler oluyo.Ha sanmayınki sadece herşeyi yasaklamasından yakındığınız devletimizin aldığı bir kanun bu.Bir çok ülkede de durum aynı.Bu tip verilerin yayınlanması,izlenmesi yasak. Demekki devletin kimin neyi izleyip izlemiyeceğine karar verebiliyormuş.

Neyse lafı fazla uzatmayacağım artık.Zaten kapatılmasına yaygara çıkardığınız youtube açıldı.Ha ben girmeyecekmiyim artık?Gireceğim tabiki.Ama söz konusu olay bir daha tekrarlanırsa isterlerse erişimi engellemesinler o siteye yine girmeyeceğim ve malum videoların yayından kaldırılması için (elimden gelen bir şey olursa) elimden geleni ardıma koymayacağım.Bir dahaki atamıza saygısızlıklar içeren videoların yayınlanması sebebiyle youtubenin (Veya başka bir sitenin) kapatılmasını eleştiren başlıkta görüşmek dileğiyle.....

Kapatmayı tekrar geri almışlar. Açmışlar. Ttnette sapıttı artık önüne geleni kapat. İnternet Rtük'ü devreye girdikten sonra herşey farklı olacak diye çok konuştuk çok yerde bagırdık ama oldu bittiye getirip kabul ettiler internet Rtük'ünü. Çok yakındırki www(word wide wep - Dünya agında wep) diye birşet artık olmayacak ve internet agını sadece türkiye içinde bir şey haline getirecekler.

• Beğen
Tepkiler: keaksar
@bisikletcanavari

Hayır Amerikayı kastetmiyorum, orasının ne kadar bilinçli baskı oluşturan bir devlet olduğunu ve bizim ülkemizdeki bu tür saçmalıklarında ruhunun kaynağının orası olduğunu anlamak zor değil, belki sizin için zor olabilir ama...
Devlet kavramının genel olarak yaptığı şey bu,

@bisikletcanavari

Çünkü bu çocuklara fiziksel bir zarar verilmesini önlemek için yapılır, ideal bir durumda bu tür yasaklara gerek bile kalmayacak olsada birilerine fiziksel (fiziksel demek yanlış ancak latince "corporeal" kelimesinin olmayan türkçe karşılığı vücudi olabilir...) zarar verilmesi durumlarının kısıtlanması anlaşılabilir birşey, öte yandan... Ah neyse açıklama yapmam imkansız, sanırım biyolojik olarak veya sosyal olarak bazı şeyler sizin ötenizde; gizemli -ki bilimin şu an uğraştığüı önemli gizlerden biridir; bir sebepten bunu yapmamın hiçbir yolu yok.

@bisikletcanavari

yanlış anlama ama aynı site de ATA'ya sevgi gösteren videolar da var...o zaman da ödül mü verelim.söz konusu videoları kaldırmak çok mu zor

Ne olursa olsun birgün kendi hakkımızda kararlar verebilecek içinde yaşadığımız dünyayla, farklı kültürlerle iletişime geçecek sosyal bilince ulaşıcağız. Youtube ta kotu bir olay gorduk dıye Hitler zamanı Berlın'de kitap yakma olayına girmeyecez. Yada bin yıllık buda heykellerini bombayla yok etmiycez. Bir şehrimizin kurtuluş hikayesini insanlarımıza başka bir ırkın caniliğinden kokunçluğundan dem vurmadan anlatıcaz. Gireceğiz youtube 'a ve diyeceğiz bu tür paylaşımlar insanları, ırkları, inançları rencide ediyor diyeceğiz. Gestapocu olmuyacağız.

Doğrusunu anlatıcağız. Elimizde sopa olmadan bilgi kulanarak. Gücümüzü örümcek kafalı kaslarımızla değil de sanayimizi geliştirip,teknolojimizi geliştirip ortaya koyacağız. Entellektüel tartışma ortamlarına gireceğiz. Dünyayı daha yaşanılır bir yer yapmaya çalışağız. Bizim kafalarımız karanlık mı ki gözlerimizi açtığımızda gerçeği, iyiyi, doğruyu göremiyelim bildiğimizi söyleyemeyelim ya da gözlerimizi kulaklarımız, ağzımızı kapatalım ( 3 maymunla bu iş olmaz :D )

Umut dolu, korkusuz, düşmansız bir dünya diliyorum.

Geri